Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 3 \ Kevser51_3

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 3 \ Kevser51_3

allahuekber allahuekber allahuekber
    bizlere nice nimetler sunan alemlerin rabbi allah azze ve celle ye sonsuz hamdusenalar olsun
    inşaallah rabbim sizi kıyamet günü kevserin başında hatemul enbiya s.a.a.yla buluşanlardan eylesin
    ehli beyt a.s.nin şefaatini nasip eylesin inşaallah
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

kevser51_3 kardeş devamını merakla bekliyoruz bizi bekletmeyin bu kadar: )
      [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

[quote author=ruhullah link=topic=3490.msg30328#msg30328 date=1243256147]
        [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[/quote]
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[/quote]
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

Aleykum selam.Allah hakk yolda daimi kılsın İnş.Konu uzun zaman önce açılmasına rağmen nasıl Şia olduğunuzu tam olarak anlatmamışsınız!
              Alllah Ehlibeyt'in (as) yolundan ayırmasın...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=3490.msg19655#msg19655 date=1240581670]
                Rabbim cümlemizi salih amel eyleyen iyiye yönelten muttaki kullardan eylesin. kevser51_3 kardeşim sizin hidayetinize vesile olan muhteremin yaşantısı sizi etkilemiş örnek ahlakı sayesinde sizin düşünce dünyanıza girebilmiş onun en çok etkilendiğiniz örnek davranışları nelerdi açıklarsanız yararlanırız...
                [/quote]

Kevser dostum, öncelikle Allah'a hamd olsun ki sizide doğru yola hidayet etmiştir, allah muvaffak etsin seni ve Ehlibeyt(as)'lar senin için duaları ve yardımları sabit olur diyoruz. Yukarda arkadaşımızın da dediği gibi seni etkilemiş olan mümin kardeşimizden de bahsedersen çok sevineceğiz. Baya bir zamandır yazınızın devamını yazmadınız yazacağınızdan umutluyuz ve yazınızı bekliyoruz.

Yorum

Kevser kardeşim eğer foruma giriyorsanız bu yazınızı tamamlarmısınız.memnun oluruz..selametle kalın
                  ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=3490.msg59318#msg59318 date=1256985717]
                    Kevser kardeşim eğer foruma giriyorsanız bu yazınızı tamamlarmısınız.memnun oluruz..selametle kalın
                    [/quote]
                    QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                    WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X