Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 10 \Seccad_55

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 10 \ imam_seccad

amin müddesir baci, dualarina amin insaAllah...
    Allah cümlemizin yardimcisi olsun

Yorum

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 10 \Seccad_55

allahuekber
      bu ne büyük bir şeref değerli abim hacca gidiyorsunuz ve o mubarek ziyarette hakkı buluyorsunuz rabbim hac farızanızı kabul eylesin inşaallah ehli beyt a.s.nin ziyaretinide nasip eylesin
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=5324.msg40040#msg40040 date=1246324194]
        ooo muhteşem bir son oldu imam seccad kardeş

hele ki

"ne mutlu FIKRINI ZIKRINI GÖNLÜNÜ EHLIBEYT YOLUNA HIMMET EDEN, EHLIBEYTE HER ÖVGÜDE GÖZYASLARINI TUTAMAYAN ONLARA IFTIRA ATAN VEYA ONLARA KARSI SAVASANLARA KARSI BOZUK DILI VE ART NIYETI ILE "BAYANDIR" DIYE KENDISIYLE MÜCADELE ETMEYE KALKISANLARA KARSI HZ MASUME MISALI SÖZÜNÜ ESIRGEMEYEN GÜLISTAN_2 GÜLÜME VE BU HIZMETTEYKEN ONA HIZMET ETMEKTEN ZEVK DUYAN BANA "

bu cümleler muhteşem ötesi :

Allah her zaman yardımcınız olsun
        inşallah bir gün sizde şia olduğunuzu herkese korkmadan çekinmeden söyleyebilirsiniz

Allah o günü yakın etsin inşallah (amin)

[/quote]

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=5324.msg40056#msg40056 date=1246341396]
          allahuekber
          bu ne büyük bir şeref değerli abim hacca gidiyorsunuz ve o mubarek ziyarette hakkı buluyorsunuz rabbim hac farızanızı kabul eylesin inşaallah ehli beyt a.s.nin ziyaretinide nasip eylesin

[/quote]
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=5324.msg40073#msg40073 date=1246348986]
            [quote author=MÜDDESSİR link=topic=5324.msg40040#msg40040 date=1246324194]
            ooo muhteşem bir son oldu imam seccad kardeş

hele ki

"ne mutlu FIKRINI ZIKRINI GÖNLÜNÜ EHLIBEYT YOLUNA HIMMET EDEN, EHLIBEYTE HER ÖVGÜDE GÖZYASLARINI TUTAMAYAN ONLARA IFTIRA ATAN VEYA ONLARA KARSI SAVASANLARA KARSI BOZUK DILI VE ART NIYETI ILE "BAYANDIR" DIYE KENDISIYLE MÜCADELE ETMEYE KALKISANLARA KARSI HZ MASUME MISALI SÖZÜNÜ ESIRGEMEYEN GÜLISTAN_2 GÜLÜME VE BU HIZMETTEYKEN ONA HIZMET ETMEKTEN ZEVK DUYAN BANA "

bu cümleler muhteşem ötesi :

Allah her zaman yardımcınız olsun
            inşallah bir gün sizde şia olduğunuzu herkese korkmadan çekinmeden söyleyebilirsiniz

Allah o günü yakın etsin inşallah (amin)

[/quote]
            [/quote]
            Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=5324.msg40081#msg40081 date=1246351524]
              [quote author=muttaki link=topic=5324.msg40056#msg40056 date=1246341396]
              allahuekber

[/quote]
              [/quote]
              hacca mı gidiyorsunuz seccad 55 kardeşim...
              Ne mutlu Ehlibeyti en içten derin bir samimiyetle günümüzde tanıtan, onlara sevgi için yaşayan onları unutanları gizli gözyaşlarıyla uyarmaya çalışan yalnızlıktayken aşkın zirvesine yükselen Ehlibeyt dostlarına...
              Rabbim bizi bu yola sevketti biz layık mıyız acaba..Acaba çabalarımız O büyük şehidlerin şehadetini değil anlatmak anlayacak kadar olabilir mi acaba...kelimelerimiz yeter mi bu aşkı içimize almaya ve başkalarıyla paylaşmaya...
              Rabbim Ehlbeytin yolundan hiç bir an bile ayırmasın....

Yorum

Allah razi olsun Seccad kardesim;

Devamini bekliyorum..

Benim de burada Iran li arkadaslarim var..
                Dogrusunu söylemek gerekirse onlarla konusmak insani rahatlatiyor.

Bu kadar güler yüzlü ve mütavazi insanlara rastlamak cok zor.
                Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

göktürk kardeşim bildiğime göre seccad_55 kardeşin öyküsü bitti ...

yoksa yanılıyor muyum ?
                  Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=5324.msg41086#msg41086 date=1246732221]
                    göktürk kardeşim bildiğime göre seccad_55 kardeşin öyküsü bitti ...

yoksa yanılıyor muyum ?

[/quote]

Dogru kardesim;

Ben hepsini okumadan cevap vermisim
                    Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

Seccat 55 kardeşimizin Şii olma öğküsünü Gülistan_2 hanımefendinin verdiği link'ten okudum. Helal olsun diyorum, Rabbim olan Allah (cc) o iki güzel insanı ve güzel yavrularını Kevser Havuzunun hemen yanıda İki Cihan Serveri, Rahmet Peygamberi Hz.Muhammed (s.a.a.) ve Ehli beytiyle mahşerde buluştursun inşaallah. Ve yürekten AMİN diyorum.

Yorum

benım bır arkadasım gıtmıstı ve fethullah hocanın cok yogun agresıf halını dırek gormustu

Yorum

seccad abim kardeşim hayırlı olsun sizde benım gıbı dogru yolu sonradan bulmuşsunuz.Allah bizi bu yoldan ayırmasın.

Yorum

sevgili esim hakkinda yapmis oldugunuz degerli yorumlar ve hayir dualar icin Allah razi olsun kardesler

kendisine iletecegim, insaAllah bir firsat kendi yorumlarini da aktarabilirim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Sizin eşiniz mi

Yorum

evet kardesim
                                o sansli bayan ben oluyorum :

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X