Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 16 \ Zehra Gülü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nasıl Şii Oldum - 16 \ Zehra Gülü

nasıl şii olduk konu başlığı üzerine siteye üye oldum.
    İnşallah bende hıkayemı anlatırım.Çpk şükür iki senedir bu nurlu yolda aydınlanıyorum.Rabbim cümlesine nasip etsin

Açtığınız Başlık tarafımca bölüme uygun bir şekilde değiştirilmiştir.

Wilayah

Ynt: Selamu aleykum

ve aleyküm selam kardeşim, hoşgeldiniz..... hikayenizi merakla okuyacağım inşallah

Yorum

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 16 \ Zehra Gülü

Aleykum selam kardeş. Hoş geldiniz. Hikayenizi ve ibret dolu olduğuna inandığım başınızdan geçenleri okumak için sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.

Yorum

hoşgeldiniz kardeşim
        yüce rabbimin hidayetlik verdiği ve ehli beyt a.s.nin sevgisiyle dolu bir hikayeyi daha okumak için sabırla takip edeceğim
        "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=5981.msg37790#msg37790 date=1245481892]
          hoşgeldiniz kardeşim
          yüce rabbimin hidayetlik verdiği ve ehli beyt a.s.nin sevgisiyle dolu bir hikayeyi daha okumak için sabırla takip edeceğim
          [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Hoşgeldin bacım Rabbim aldığın Nik gibi sizi hz Fatıma diğer bir ismi ile Zehranın güllerinden karar versin
            ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

S.aleykum.Allah hayırlı mubarek eylesin.Ehlibeyt aşkıyla mahşur eylesin cümlemizi

Şu gerçeği anladım, yönelirsen Allah’a
              Yolunu çıkarıyor, Ehlibeyte vallaha

Yorum

merak ve heyecanla beklemekteyim
                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                İmam Ali (a.s)

Yorum

S.A Sünninin hanefisi bir aileden geliyorum ...Hanefi kim ya da ne desem inanın cevap verebılecek kımse yok.Cehalet çok tehlıkeli.Bunu iyice anladım.Annem başlarda benı haftada bır rededıp sonra tekrar kabul edıyordu Rahmetli babamsa konuşturmuyordu bıle sus derdi,sus bunca hoca değil de sen mı bılıyorsun.Ailenın mezhebını terketmek ne demek!Ki Rabbim babama şahadet getirtip ALİYYEN VELİYYULLAH dedirtmeyi bana nasip etti.Ellerini avuçlarıma alıp gel babam şahadet getirelim dediğimde artık konuşamıyordu.gözleriyle onayladı ellerimi sıktı.aklınla takrar et dedim gözlerini gözlerime kilitledi.3 kez yalvardım söyle babam bu sana yardım edecek dedim.Söylediğine inanıyorum ellerimi hep sıkı tuttu.ertesi gün vefat etmişti.kabrini terketmedım döndüm usulca ellerimi sürdüm korkma babam dedim hüccetini hatırlattım.Kabır azabını gidermek için gece namazını kıldım.Bakışından korktuğum sesiyle titrediğim babam,kapandığım için bana kızan,el vermediğim için akrabadan utanan babam,sana karşı durduğum için affet,Rabbimin rızası senın rızanın önüne geçti.Ölümden çok korkuyordun sana kanser olduğunu hiç bildirmedik.Şahadet getirdik diye bana çok kızdılar.öleceğini anlayacak naptın dediler.sen beni ilk defa anladın.kızmadın .belkıde iki gece önce odana girip sana su veren hurilerden birinin ben olduğumu söylediğinde,boynuma sıkı sıkı sarılıp benı kendıne çektiğinde beni artık anlıyordun .Babam yokluğun varlığından daha zormuş.(hıkayemın sonundan başladım.nıyetım bu değildi başından yazmaya devam edeceğim)

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=5981.msg37799#msg37799 date=1245485361]
                    Hoşgeldin bacım Rabbim aldığın Nik gibi sizi hz Fatıma diğer bir ismi ile Zehranın güllerinden karar versin
                    [/quote]

Yorum

Allah babaniza rahmet eylesin, sonunda kismet olmus...

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5981.msg37841#msg37841 date=1245502658]
                        [/quote]

Galiba çok etkileyici ve hüzün dolu bir hikayeyle yine karşı karşıyayız. Allah babanıza rahmet etsin inş.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

rabbim babanıza rahmet eylesin ehli beyt a.s.nin şefaatini nasip eylesin
                          babanız dönüş olana ulaşmış üzülmeyin bacı can rabbim bu dünyadaki hastalığının karşılığı ona ahiretinde afiyet verecektir inşaallah
                          rabbim bizimde ona kavuşmamızı çabuk eylesin inşaallah
                          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

hoş geldiniz çok acıklı ve etkili bir noktadan başlamışsınız
                            şiiliğiniz hayırlı olsun kardeşim
                            Allah Ehlibeytin şefaatine babanızla birlikte nasip etsin
                            ilgiyle izleyeceğim
                            keşke bizim babamız da Ehlibeytin değerini bilse
                            Aliyyen veliyyullah dese...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5981.msg37841#msg37841 date=1245502658]
                              [/quote]
                              "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X