Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

YÁ RABBI !..

Düsmanlarimizin karsinda korkusuz olmayi nasip ettin Bizi Korku hastaligindan uzak tuttun.

YA RABBI !..
    Huzurda cesur olmayi yalanlardan arinmayi nasib ettin.Yalan söylemekten uzak tuttun :Söyleyecegimiz dogrunun bizi ölüme götürse de vazgecilmiyecegini bize ögrettin.

YA RABBI !..

Bizlere Gücün degil Adaletin, Güclünün degil Zayifin yaninda olmayi bildirdin.Muhtaclara yardimdan uzak tutmadin.

Biz de Bu bildirdiklerini kendimize yemin yaptik.

SEN BOZMAKTAN UZAK TUT YA RABBI !..

YA RABBI !..

Aklayip tertemiz hale getirdigin Ehl-i Beyt Yoluna girdim.
    Uzak kalmaktan sakindirdigin icin sana sükürler olsun

SEN UTANDIRMA YA RABBI !..

Göktürk kardeşim başlıkta ufak bir değişiklik yaptım.

Wilayah
    Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Ynt: Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

Efendim;
    Bu gün yazmaya baslamak icin pek vaktim yok. Allah Nasip ederse Yarin baslamak istiyorum.

Saglicakla.
    Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

takipte olacağız kardeşim
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=5986.msg37828#msg37828 date=1245498164]
        [/quote]

Yorum

[/quote]

Yorum

[/quote

Yorum

allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
              ne mutlu size
              bende sabırla anlatmanızı bekleyeceğim
              "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

ve tabiki bende

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5986.msg37844#msg37844 date=1245503078]
                  ve tabiki bende
                  [/quote]
                  Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Sn Göktürk şii mi oldunuz
                    Allah'a hamd olsun
                    merakla okuyacağım...

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=5986.msg37892#msg37892 date=1245516762]
                      [quote author=gulistan_2 link=topic=5986.msg37844#msg37844 date=1245503078]
                      ve tabiki bende
                      [/quote]
                      [/quote]

Böyle bir başlığı görmek gerçekten beni çook mutlu etti . Allah cc. da Göktürk kardeşimizi her iki cihanda mutlu etsin, yar ve yardımcısı olsun. Göktürk kardeşten zaten bunu bekliyorduk. Ehlibeytin yolunu seçtiğiniz için onlara komşu olasınız kardeş. Ben de takip edeceğim inşaAllah.

"Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

"Böyle bir başlığı görmek gerçekten beni çook mutlu etti . Allah cc. da Göktürk kardeşimizi her iki cihanda mutlu etsin, yar ve yardımcısı olsun. Göktürk kardeşten zaten bunu bekliyorduk. Ehlibeytin yolunu seçtiğiniz için onlara komşu olasınız kardeş. Ben de takip edeceğim inşaAllah."
                        darısı diğer kardeşlerimizin başına
                        zaten Şia'yı araştırmaya başlamış Şia da doğru olabilir demiş kendi inanç ve yaşayış ilkelerinden azıcık kuşkuya düşmüş biri kendini Şia'nın tertemiz İslam'ın kendisi olduğunu görüp kendini onun emin dünyasına teslim etmekten uzak tutamaz
                        Hayırlı olsun kardeşim bu başlığı gördüğümde çok duygulandım...

Yorum

[quote author=Göktürk link=topic=5986.msg37824#msg37824 date=1245497150]
                          YÁ RABBI !..

Düsmanlarimizin karsinda korkusuz olmayi nasip ettin Bizi Korku hastaligindan uzak tuttun.

YA RABBI !..
                          Huzurda cesur olmayi yalanlardan arinmayi nasib ettin.Yalan söylemekten uzak tuttun :Söyleyecegimiz dogrunun bizi ölüme götürse de vazgecilmiyecegini bize ögrettin.

YA RABBI !..

Bizlere Gücün degil Adaletin, Güclünün degil Zayifin yaninda olmayi bildirdin.Muhtaclara yardimdan uzak tutmadin.

Biz de Bu bildirdiklerini kendimize yemin yaptik.

SEN BOZMAKTAN UZAK TUT YA RABBI !..

YA RABBI !..

Aklayip tertemiz hale getirdigin Ehl-i Beyt Yoluna girdim.
                          Uzak kalmaktan sakindirdigin icin sana sükürler olsun

SEN UTANDIRMA YA RABBI !..

Göktürk kardeşim başlıkta ufak bir değişiklik yaptım.

Wilayah
                          [/quote]

Allahu Ekber!

[color=blue]Ve yine de ki: "Değişmeyen gerçek geldi, sahte ve tutarsız olan yıkılıp gitti; zaten sahte ve tutarsız olan er geç yıkılıp gitmek zorundadır!"isra 81 -82
                          [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

[color=blue]Ve yine de ki: "Değişmeyen gerçek geldi, sahte ve tutarsız olan yıkılıp gitti; zaten sahte ve tutarsız olan er geç yıkılıp gitmek zorundadır!"isra 81 -82

Yorum

Ve yine de ki: "Değişmeyen gerçek geldi, sahte ve tutarsız olan yıkılıp gitti; zaten sahte ve tutarsız olan er geç yıkılıp gitmek zorundadır!"isra 81 -82
                              "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X