Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

anladim serkan kardesim
    benimde o gün müdahale etmeyisimin sebebi qummu ask kardesimizin meseleyi zati olarak üstlenmis olmasiydi, öyle saniyorum ki durumu idare edeyim derken azso kardesin mesaj iceriginin gec farkina vardi, zaten katilimci kardesimizde mesle hakkinda özür diledi, böylelikle konu tatliya baglandi....

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ynt: Nasıl Şii oldum - 17 \ Göktürk

[quote author=azso61 link=topic=5986.msg131071#msg131071 date=1315556753]
      Nasıl şii oldumdan önce nasıl müslüman oldum sorusunu sormak daha doğru olur sanırım. ömrümde nasıl sünni oldum diye birşey aklımdan bile geçmedi.Keşke herkes nasıl İSLAM oldum diye sorsa da bu tefrika ortadan kalksa.
      [/quote]
      selamün aleyküm,
      lütfen şiaları kendi inancınla sorgulamaya, kıyaslamaya çalışma,şiaların dinini,inancını hiçbirşeyini düşünme.
      şialar Hz.Mehdi'nin (a.f) askerleridir.ortada tefrika falan yok varsada o senin sorunun.velayeti tanımış,hidayetine velayet ile ulaşmış şialara ve birbirlerini gözünden tanıyan şialara gereksiz cümleler kurma.
      Eğer bunu beceremiyorsan,beynine söz geçiremiyorsan,parmaklarına hükmedemiyorsan sadece oku.sadece oku.
      beğenmiyorsan,beğendiklerinle berabel ol.yok ben artık bu işi çözdüm,biliyorum diyorsan kendine başka yerde mürid ara.lütfen....
      Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X