Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 18 \ İsmail Aykanat

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nasıl Şii Oldum - 18 \ İsmail Aykanat

Bismihi Teala

1967 Rize - Pazar doğumluyum. İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirdim. 1990 yılından itibaren Edebiyat Öğretmeni olarak çalışmaktayım. Çeşitli zaman ve mekanlarda kadrosuz olarak imamlık yaptım. Gözlerimi sünni bir aile ve çevrede açtım. Otuz küsür yıl sünni bir çevrede sünni mantıkla yaşadım ve eğitim aldım.Ancak Rabbime hamd olsun, yıllarca uyutulduğum bir mezhepten 2001 yılında kurtuldum.

Öğretmenlik yaptığım KIRIKKALE'DE BİR GÜN ŞİDDETLİ BİR AĞLAMA TUTTU BENİ. Evdeydim ve yoğun bir ıstırapla ağlıyordum. Namaza durdum, yine ağlıyordum. Eşim devrim yaşadığımı söyledi. O yaz Iğdır'a geldik. Bu il ile tanışıklığım, eşimin buralı oluşuyla ilgilidir. Yıllarca önce evlenmiştim. 1989'da. Ama yasaklıydık ve bu şehre gelemedik. 1999'da gelebildik ancak. 2001'de geldiğimde enteresan bir olayla karşılaştım ve şii oldum.

Devamını inşallah daha sonra yazacağım. Allah'a emanet olun.

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 18 \ İsmail Aykanat

Devamını merakla bekleyeceğiz.
    Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Maşaallah. Foruma üye olup Nasıl Şii olduğunuzu anlattığınız için Allah razı olsun. Ehl-i Beyt şefaatçiniz olsun.

Yorum

[quote author=Wilayah link=topic=6058.msg38597#msg38597 date=1245748171]
        Maşaallah. Foruma üye olup Nasıl Şii olduğunuzu anlattığınız için Allah razı olsun. Ehl-i Beyt şefaatçiniz olsun.
        [/quote]
        Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

ilgi ile takip edeceğim inşallah
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

nasıl yani hanımınız vasıtasıyla mı şii oldunuz
            hanımlar pek etkilemez erkekleri eğer
            eğer böyle ise bu şianın apaydın pak oluşundandır..
            elhamdülillah
            ilginç bir hikaye olacağa benziyor

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=6058.msg38608#msg38608 date=1245751855]
              ilgi ile takip edeceğim inşallah
              [/quote]

Yorum

[quote author=Wilayah link=topic=6058.msg38597#msg38597 date=1245748171]
                [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
                  ehli beyt a.s.nin nurlu yoluna hoşgelmişsiniz
                  bende ilgi ile takip edeceğim inşaallah
                  "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

SAYIN İSMAİL AYKANAT BİZİM OKULDA ÖĞRETMENLİK YAPIOR VE ŞİİR KİTABINI OKUDUM.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN...

Yorum

artık bize de şiirlerini yazar inşallah ya da siz okuyun... fatır kardeşim...

Yorum

hoşgeldiniz . ilgi ile izleyeceğim yazdıklarınızı inşALlah
                        Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=6058.msg38747#msg38747 date=1245789761]
                          artık bize de şiirlerini yazar inşallah ya da siz okuyun... fatır kardeşim...
                          [/quote]

İnş. Kardeşim,İ.DUA

Yorum

kardeşim devamını bekliyoruz ha ona göre :

Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=6058.msg43973#msg43973 date=1248175600]
                              [quote author=MÜDDESSİR link=topic=6058.msg39932#msg39932 date=1246284478]
                              kardeşim devamını bekliyoruz ha ona göre :

[/quote]
                              [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X