Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum/ 22 /Muğniye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum/ 22 /Muğniye

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=6793.msg51133#msg51133 date=1251530057]
    selmani_can kardeşim inşallah daha ayrıntılı tanışmak nasip olur

[/quote]

İnşallah ehlibeytin_izinde kardeşim. Aslında nasıl şii oldum başlığı altında yazdıklarınızı okudum ve anladığım kadarıyla ortak tanıdıklarımız olabilir. Ancak bu başlık Muğniye kardeşimizin mekteble tanışma başlığı olduğu için burayı sohbete çevirip daha fazla konuyu dağıtmak istemem.

Yorum

Muğniyye kardeşim, Allah mübarek eylesin. Ayağınızı Mektebde sabit kılsın.Bende kayseriden katılıyorum, inşallah yüzyüze tanışma imkanımız olur.

Yorum

selam ben kerbubela kayseriden emre kardeş görüşmek istersen emrine amadeyim tel.05349463261

Yorum

[quote author=kerbubela link=topic=6793.msg51260#msg51260 date=1251642903]
          selam ben kerbubela kayseriden emre kardeş görüşmek istersen emrine amadeyim tel.05349463261
          [/quote] : : :
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Allah razı olsun abilerim çok sevindim ve memnun oldum kerbubela ve selmani_can kardeşlerim ile.
            Ben özelden mail vermek istedim ama gönder diyorum bir türlü gitmiyor abicim lütfen sizler göndermeyi deneyebilirmisiniz.

Yorum

[quote author=Mugniye link=topic=6793.msg51418#msg51418 date=1251750509]
              Allah razı olsun abilerim çok sevindim ve memnun oldum kerbubela ve selmani_can kardeşlerim ile.
              Ben özelden mail vermek istedim ama gönder diyorum bir türlü gitmiyor abicim lütfen sizler göndermeyi deneyebilirmisiniz.
              [/quote]

selmanican ve kerbubela kardeşlerim mail adreslerinizi buraya yazarmısınız,mail ile iletişim kuralım inşallah özel mesajda sıkıntı var sanırım.
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=6793.msg51441#msg51441 date=1251755752]
                [quote author=Mugniye link=topic=6793.msg51418#msg51418 date=1251750509]
                [/quote]

selmanican ve kerbubela kardeşlerim mail adreslerinizi buraya yazarmısınız,mail ile iletişim kuralım inşallah özel mesajda sıkıntı var sanırım.
                [/quote]

kerbubela abicim mail adresimi benim profilimden alıp eklerseniz görüşebiliriz inşallah.

Yorum

s.a. ben kayseriden kerbela kardeş ben sana telefon numaramı veriyorum beni ararsan seni burdaki caferi kardeşlerle tanıştırırım tel:0534 946 32 61 kayseri

Yorum

emre kardeş ve diğer kardeşler tel.yazdım siz bana çağrı atın ben sizi ararım kısa zamanda emailimide yazarım konuşuruz selam

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X