Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nasıl şii olduk / 43- Kerbubela

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

nasıl şii olduk / 43- Kerbubela

biismihi teala azze ve celle ben kayseiden ramazan ülker lakabım kerbela allaha hamd aziz resülüne ve tertemiz ehli beytine selam olsun. ben ehli beyt mektebini tanımadan yıl1990dı eylemden ceza evine girmeden 1 ay önce tevhit dergisinde İMAM HUMEYNİNİN resmini gördüm alim diye bildiğim birine bu kim dedim boş ver sapığın teki dedi bende üstelemedim.eylem gerçekleşdi ceza evine düştüm.orda yatarken türkiyede 80 ihtilalinde uçak kaçıran hasan güneşer. mekki yassıkaya. ömer yorulmaz. daha önce yatmışlar onlar oraya bir kitap bırakmışlar kitabın adı sırrı salat yazarı İMAM HUMEYNİ. BENDE O SIRALAR NAMAZI DAHA GÜZEL NASIL KILARIM DİYE ARAŞTIRMA YAPIYORDUM AZİZ İMAMIN KİTABINI OKUYUNCA AFALLADIM BÖYLE MUHTEŞEM BİR NAMAZ VARMIYMIŞ HEMDE YAZARI SAPIK BİRİSİ. SAPIK BİRİNİN NAMAZI BÖYLEYSE SAPIK OLMAYANIN NAMAZI ACABA NASILDIR. BU MERAK BENİ CEZA EVİNDEN ÇIKINCA ARAŞTIRMAYA SEVK ETTİ KİMDİ İMAM HUMEYNİ.GERİSİ İNŞ. DAHA SONRA.SELAM

Ynt: nasıl şii olduk

Selamun aleykum;
    Çok güzel bir giriş yapmışsınız maşaallah.Devamını hem çok merak ediyorum,hem de çok merak ediyorum...
    Hayırlısı Allah'tan inşaallah.
    i.dua
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

İmam Humeyni r.a buyurmuştur ki, gündemde var olmamız önemlidir. İster düşmanlarımız bizi kötülesin, isterse dostlarımız bizi ansın.

Gerçekten İmam Humeyniye hakaret eden sefil yaratıklar onun nasıl bir Allah eri kahraman olduğunun anlaşılmasına da sebep olmuşlardır. Çünkü insanlar merak edip bakıyorlar, bakalım söylenenlerle aynı mı diye. işte bir kardeşimiz canlı şahit.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=9679.msg61970#msg61970 date=1258579329]
        Selamun aleykum;
        Çok güzel bir giriş yapmışsınız maşaallah.Devamını hem çok merak ediyorum,hem de çok merak ediyorum...
        Hayırlısı Allah'tan inşaallah.
        i.dua

[/quote]

Yorum

hoşgeldiniz değerli kardeşim
          ilgiyle takip edeceğiz inşaallah
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9679.msg61992#msg61992 date=1258614879]
            hoşgeldiniz değerli kardeşim
            ilgiyle takip edeceğiz inşaallah
            [/quote]
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

O YILLARDA TARİKATADA BAĞLIYDIM ŞEYHİM ESSYYİD YAHYA EFENDİ İDİ.AMA ASİMİLE OLMUŞ SÜNNİ BİR SEYYİDDİ. ONUN YANINA GİTTİM EFENDİ BABA BU ÜMMETİN KURTULUŞU İÇİN BİR İMAM LAZIMMIŞ EĞER İMAMSAN SANA BİAT EDEYİM DEĞİLSEN BEN KENDİME BİR İMAM BULMAYA GİDİYORUM DEYİP YANINDAN AYRILDIM.O DÖNEMLERDE BİRAZ ERBAKANIN PEŞİNDEN GİTTİM OLMADI ABDULLAH BÜYÜĞE BİAT ETTİM KONYAYA EVİNE GİTTİM EV BANA SARAY GİBİ GELDİ. HADİSLERDE OKUMUŞUM ALİMLER PEYGAMBER VARİSLERİDİR.RESUL DEBDEBEYİ SEVEN BİRİ DEĞİL BU ŞATAFAT NE. YİNE KAFAMA YATMADI YUSUF KERİM OĞLU İLE TANIŞDIM İLMİNE BAKTIM KAFAMA YATMADI. NUR CEMATİNE GİRDİM OLMADI. HİÇ BİR ŞEY RUHUMU TATMİN ETMİYORDU. BU ARADA ABDULLAH BÜYÜK RİBAT DERGİSİNDE İMAM HUMEYNİNİN EVİNİ ANLATAN BİR MEKALE YAZMIŞDI OKUYUNCA DEDİMKİ İŞTE PEYGAMBER EVİ BU İMAMI TANIMALIYIM. HA BU ARADA BİR MERAKINIZI GİDEREYİM NĞDEDEN YAZAN EKREM İSİMLİ KARDEŞİN BAHSETTİĞİ RAMAZANIM.ONUN İNTERNETİ KAPALI O YUZDEN YAZAMIYOR... İMAM HUMEYNİYİ RA. ARAŞTIRIRKEN SELAM VAKFINA TAKILDIM. ORDA HERKES İMAMI ÇOK SEVİYORDU. İMAMIN İLAHİ VASİYETNAMESİ ELİME GEÇTİ ALDIM MERAKLA OKUYORDUM İMAM EİMME ATTAR MASUMLAR EHLİ BEYT TEMİZ OLAN İMAMLARDAN GURUR DUYARIZ DİYORDU. BİR ALLAHIN KULU YOKKİ SORAYIM KİM BUMASUMLAR TERTEMİZLER HİÇ KİMSE BİR ŞEY BİLMİYOR. GÜMLER BÖYLE GEÇERKEN BİR GÜN RÜYAMDA HANIMIMLA KABEDE ÇOCUKLARA KURAN OKUTUYORUM HANIMIM ÖĞLE EZANI OKUMUYA BŞLIYOR O ANDA KARŞIDAN İMAM HUMEYNİ VE YANINDA TANIMADIĞIM İMAMDAN DAHA AZAMETLİ BİRİ GELİYOR GÜR SAKALLI GENİŞ OMUZLU HEYBETLİ GÜZEL YÜZLÜ BİRİ. İMAM HUMEYNİ BANA DİYORKİ OĞUL SEN BİZDENSİN KALK BİZE NAMAZKILDIR. BENDE İMAMMIM VARKEN NASIL KILDIRIRIM ÖNE GEÇİP SAYGISIZLIK EDERİM DİYORUM İMAMDA OĞUL BİZE KARŞI GELİNMEZ SADECE İTAAT EDİLİR DİYOR. BENDE NAMAZ KILDIRMAKİÇİN AYAĞA KALKIYORUM O ANDA UYANDIM .DEVAM EDECEK İNŞ. SELAM VE DUA İLE

Yorum

NOT...BAHSETTİĞİM NİĞDELİ KARDEŞ KEVSER 51 KARDEŞTİR

Yorum

SELAM OLSUN RESÜL AŞIKLARINA ALİ AŞIKLARINA ZEHRA AŞIKLARINA HASAN AŞIKLARINA HÜSEYİN AŞIKLARINA VE ONUN SOYUNDAN GELEN MASUMLARIN AŞIKLARINA İNŞ. RABBİM BENİ SİZİN AYAĞINIZA TURAB EYLER CAN DOSTLARIM

Yorum

Allah razı olsun kardeş hikayeni paylaştığın için.
                    Allah doğru yoldan ayrımasın , senin ve bizim varsa eğrilerimiz doğruluğa sevketsin.

Not: yazarken büyük harf kullanmamaya dikkat eder ve yazılarınızın okunaklı olması için ara sıra bir boş satır bırakarak yazarsanız okuyanlar açısından daha zevkli hale gelir yazdıklarınız...

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Maşşallah detirtecek cinsten rüya.İmam Humeyn'yi rüyamda görmeyi çok isterdim.
                      Devamınıda merakla bekliyoruz inşaalah.
                      Ey ateş!
                      Seninle ululuk tasladı şeytan.
                      Ve ey insan!
                      Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Ben görmüstüm rüyamda
                        Allah Bize Yeter!
                        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=9679.msg62051#msg62051 date=1258665644]
                          Ben görmüstüm rüyamda
                          [/quote]

ne güzel sizi kıskandım

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=9679.msg62051#msg62051 date=1258665644]
                            Ben görmüstüm rüyamda
                            [/quote]

Komik rüyalar, benim bildiğim kadarıyla bid'atlerle örülmüş sünni tarikatlarda mevcuttur. Bizdekilerde ise rüya sadece bir cüzdür. İnsanların şia olması sadece rüya yada keramete değil uzun süren ilmi-akli araştırmaların sonucudur. Rüyalar sadece yakini artıran unsurlardır. Kerbulabela kardeşimizde benim yakinen tanıdığım araştırmacı ve okuyan bir insandır. Rüyaları ise bu çabasının sonunda ona verilmiş ilahi birer lütuftur.

Yorum

Benim rüyam hicde komik bir rüya degildi,komik oldugunu nerden cikariyorsun?
                              Allah Bize Yeter!
                              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X