Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BİLGİ YARIŞMASI 52.SORU

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: BİLGİ YARIŞMASI 52.SORU

yaw ilk 6 yı ezbere biliyodum. sonuncuyuda biliyorum. diğer arada kalanları tam google dan kopya çekiyodumki yazılan ileti sayısı 7 olmuş.

hiç aklıma gelmediki ana sayfada isimlerinin yazılı olduğu ;D

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7464.msg49593#msg49593 date=1250864979]
      yaw ilk 6 yı ezbere biliyodum. sonuncuyuda biliyorum. diğer arada kalanları tam google dan kopya çekiyodumki yazılan ileti sayısı 7 olmuş.

hiç aklıma gelmediki ana sayfada isimlerinin yazılı olduğu ;D
      [/quote]

Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

he valla ya ben niye ana sayfaya bakmadım ???

Yorum

Googleye gerek yoktu yav. welayet.com'un ana sayfasında 12 isimde altalta sıralanmış. Kopyalıyıp yapıştıracaktınız

Yorum

akıl akıldan üstündür derler
            İmam Ali (a.s)

Yorum

ahende googlemi, ilmihalimi, islam tarihimi, tüm ilgili siteleri açtım 53 soruyu bekliyom
              bu gidişle patron iştende kovacak bende Mufazzal abimin yanında muhasebeye başalrım
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 19:13.

Yorum

[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7464.msg49598#msg49598 date=1250865343]
                ahende googlemi, ilmihalimi, islam tarihimi, tüm ilgili siteleri açtım 53 soruyu bekliyom
                bu gidişle patron iştende kovacak bende Mufazzal abimin yanında muhasebeye başalrım
                [/quote]

Bu aralar işler kesat. Kendimi zor kaldırıyom seni hiç kaldıramam
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 19:13.

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=7464.msg49601#msg49601 date=1250866006]
                  [quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7464.msg49598#msg49598 date=1250865343]
                  [/quote]

Bu aralar işler kesat. Kendimi zor kaldırıyom seni hiç kaldıramam bedirim
                  [/quote]

bedir mi? aha gerçekler günyüzüne çıktı, yönetici yarışmaya girmiş

şike vaaarrrrrrrrrr
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 19:14.

Yorum

sabotaj koplo bunlar
                    benim tek gerçegim gönlümün_kerbelada_kaldıgı :

Yorum

[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7464.msg49603#msg49603 date=1250866674]
                      sabotaj koplo bunlar
                      benim tek gerçegim gönlümün_kerbelada_kaldıgı :
                      [/quote]

:-[ :-[ :P :P :-* :-*

Yorum

mikdat abi acilen gönlü kerbelada olan kardeşi kerbelaya yollamanızı, onun sahip olduğu puanları 3 ile çarpıp benim haneme eklemenizi rica ediyorum ;D

[quote author=mikdat bin esved link=topic=7245.msg47816#msg47816 date=1250199759]
                        Etik olması açısından admin ve modların yarışmaya katılması yasaktır.Cevap verselerde cevapları sayılmayacaktır.
                        [/quote]

: : :-\ :-\ ;D ;D

Yorum

ya kiskaniyorum bu cekismeli yarismayi
                          Keske baska nikle yarissaymisim

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7464.msg49613#msg49613 date=1250873413]
                            mikdat abi acilen gönlü kerbelada olan kardeşi kerbelaya yollamanızı, onun sahip olduğu puanları 3 ile çarpıp benim haneme eklemenizi rica ediyorum ;D

[/quote]
                            Madem yolculuk kerbelaya seve seve dönüş bileti olmaksızın
                            Dur o zaman vasiyetimi yazayım

-10. soruda kazandıgım puanı ruhullah kardeşe
                            -16. soruda kazandıgım puanı müddesir kardeşe
                            -17. soruda kazandıgım puanı HiLaLNuR kardeşe( hernekadar yarışmada olmayıp mirascılarım arasında olmasada)
                            -22. soruda kazandıgım puanı islam_devleti kardeşe
                            -23. soruda kazandıgım puanı Ahmet255 kardeşe
                            -28. soruda kazandıgım puanı kevseri_resul_76 kardeşe
                            -29. Soruda kazandıgım puanı muvahhid_14 kardeşe
                            -30. Soruda kazandıgım puanı her ne kadar formda ilerde olsada yarışmada geride kalan ehlibeytin_izinde abime
                            -40. Soruda kazandıgım puanı İbrahim kardeşe
                            -41. Soruda kazandıgım puanı beni sabote eden Mufazzal abime
                            -45. Soruda kazandıgım puanı Kevseri_resul_76 kardeşe
                            Mektebi_mülkiye kardeş sana bırakaçaktım ama maalesef hepsini bagışladım sıra sana geldi puan bitti
                            Mirasıma sahip çıkacagınıza hayırlı işlerde kullanacagınıza teredütüm yok
                            Haaa unutmadan yarışmanın başından sonuna kadar en ufacık kopya yı bırakın soruların ne zmana gelecegi hakkında bilgi vermeyen mikdat bin esved abimede bol bol selamımı vasiyet ediyorum

Yorum

arkadaşlar açık ve net konuşmalıyımki bu yarışmada sorulan soruların hiçbirisini benim dışımda kimse bilmiyor.
                              ne zaman soru sorulacağı konusundada kimse ile istişare etmiyorum.
                              Sorularda ihtilaf çıkarsa direk alimi telefonla arayıp konuşuyorum o yüzden rahat olun ve rahatça yarışın
                              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7464.msg49618#msg49618 date=1250877550]
                                [quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7464.msg49613#msg49613 date=1250873413]

[/quote]
                                Madem yolculuk kerbelaya seve seve dönüş bileti olmaksızın
                                Dur o zaman vasiyetimi yazayım

-10. soruda kazandıgım puanı ruhullah kardeşe
                                -16. soruda kazandıgım puanı müddesir kardeşe
                                -17. soruda kazandıgım puanı HiLaLNuR kardeşe( hernekadar yarışmada olmayıp mirascılarım arasında olmasada)
                                -22. soruda kazandıgım puanı islam_devleti kardeşe
                                -23. soruda kazandıgım puanı Ahmet255 kardeşe
                                -28. soruda kazandıgım puanı kevseri_resul_76 kardeşe
                                -29. Soruda kazandıgım puanı muvahhid_14 kardeşe
                                -30. Soruda kazandıgım puanı her ne kadar formda ilerde olsada yarışmada geride kalan ehlibeytin_izinde abime
                                -40. Soruda kazandıgım puanı İbrahim kardeşe
                                -41. Soruda kazandıgım puanı beni sabote eden Mufazzal abime
                                -45. Soruda kazandıgım puanı Kevseri_resul_76 kardeşe
                                Mektebi_mülkiye kardeş sana bırakaçaktım ama maalesef hepsini bagışladım sıra sana geldi puan bitti
                                Mirasıma sahip çıkacagınıza hayırlı işlerde kullanacagınıza teredütüm yok
                                Haaa unutmadan yarışmanın başından sonuna kadar en ufacık kopya yı bırakın soruların ne zmana gelecegi hakkında bilgi vermeyen mikdat bin esved abimede bol bol selamımı vasiyet ediyorum

[/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X