Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Karaman hoca: Nassa karşı ictihad olmaz, ashabım yıldızlar gibidir hadisi...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19300.msg116682#msg116682 date=1296486328]
    "Eskiden tehlikeler hariçten gelirdi; onun için mukavemet kolaydı. Şimdi tehlike içeriden geliyor. "

diyene bak!...
    [/quote]

anlamadım?
    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

said nursi için diyor sanırım.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19300.msg116686#msg116686 date=1296489955]
        said nursi için diyor sanırım.
        [/quote]

sebep?

Yorum

onu sanırım kendisi açıklayacaktır...ben de merak ettim.

Yorum

içerden gelecek tehlikelere dikkat çekmiş Sn Nursi.

bu durumda Sn Karamanın tehlikesinden az tehlike sayılmaz Sn Nursinin yazdıkları da.. bu konuyu daha önce tartışmıştık..

Ben Karaman'dan muaviyeye Hz. dediğini görmedim ve demez de.. Ve hiç bir yazısında Ey Şii gel Sünnilik doğrudur diye de seslenmez.. hatta hangi ortam olursa olsun..konu daha önce tartışıldı bu başlık altında konu değişir isterseniz oradan devam edebiliriz:

http://www.velayet.com/index.php/top...tml#quickreply buradaki 79 nolu yazımıza bakınız...

Yorum

hocam siz bilirsiniz ama ben tartışmanın yönünü de değiştirmek istiyorum. çünkü sizin verdiğiniz linkte yazdıklarınıza vereceğim cevap Mehmet abinin verdikleri ile aynı olacaktır ve siz o linkte okuduğum kadarıyla bu konuda başkalarına tanıdığınız müsamahayı Bediüzzamana tanımayacak durumdasınız. bu durumda birbirimize faydalı olma ihtimalimiz yok.

bu yüzden konunun seyrini değiştirmeyi ve size Bediüzzamanın yaşantısını ve mücadelesini ne derece bildiğinizi sorarak konuya girmeyi tercih ederim.

Yorum

bu başlık altında 46 nolu mesajımızı bize açıklayın ben de size Said Hakkında bildiklerimi orada yazayım bu başlık aksamasın...

Yorum

hayrettin karaman saide oranla çok daha iyidir.said açıkça şiaya karşıdır muaviyeye hazret diyecek kadar yezide lanete caiz değil diyecek kadar...karaman hoca en azından bazı konularda ehli sünnetin yanlışlarını ortaya koyuyor , said o kadarını bile yapamıyor...çektiği sıkıntılar konumuz değil ki deniz gezmiş de davası için çok çekti hak mı oldu bu şekilde...

Yorum

hocam yanlış anlamayın ama bu mesajlarınızda sizlerin öğrenmek ve öğretmek değilde herhangi bir münazarada galip gelip nefsinizi mutlu etmek gibi bir derdiniz varmış gibi görünüyor.

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19300.msg116707#msg116707 date=1296501739]
                    helal musavi devam kim tutar seni...
                    [/quote]

nerey gidiyor ki kim tutsun musavi kardeşi?

[quote author=Musavi link=topic=19300.msg116708#msg116708 date=1296501814]

Eyvallah abi..aynısını bende sana diğer konuda yazacaktım.
                    [/quote]

Qum abinin gittiği yer neresi ki onu da kimse tutmasın?

İlginç. ben ehl-i beytin öğretme metodunda "bak ne güzel yendim" mantığına rastlamadım. bunu söyleyen zaten yenilmiştir. bu üslup dostu kaybettirecek üsluptur.

Yorum

kimseyi yendiğimiz yok abi...dostça bir yazıydı sadece bizimkisi

Yorum

biz musavi ile şakalaştık sadece o kadar kendisini çok heyecanlı görüyorum.. yaşamında hiperaktif... o açıdan dedim yoksa size karşı bir şey değil eğer siz üzerinize alındıysanız bunları siliyorum..

tartışmalarımızda görüş alışverişi iyiliği emr kötülüğü nehydir amacımız yoksa galip gelmek değil.. haşa..

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19300.msg116701#msg116701 date=1296500424]
                          hayrettin karaman saide oranla çok daha iyidir.said açıkça şiaya karşıdır muaviyeye hazret diyecek kadar yezide lanete caiz değil diyecek kadar...karaman hoca en azından bazı konularda ehli sünnetin yanlışlarını ortaya koyuyor , said o kadarını bile yapamıyor...çektiği sıkıntılar konumuz değil ki deniz gezmiş de davası için çok çekti hak mı oldu bu şekilde...
                          [/quote]

Hayrettin Karaman sana mübarek olsun musavi. Bu gidişinin sonu ahbari şiilik olacaktır.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Üstad Bediüzzaman zamanında islami yok etmek isteyen tağutların karşısına bütün hayatını vererek dikilmiş bir islam kahramanıdır.

Hayrettin karaman ise abd nin islamın kolunu kanadını kırıp kendisine hizmet edecek şekilde ayarladığı ılımlı, amerikancı islamın temsilcisidir.

İster anlayın, ister anlamayın, buna rağmen Hayrettin karaman size Üstad Bediüzzamandan daha iyi ise, sonunzu hiç iyi görmediğimi hatırlatmalıyım, üzülürüm size.
                            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19300.msg116750#msg116750 date=1296541518]
                              Hayrettin karaman ise abd nin islamın kolunu kanadını kırıp kendisine hizmet edecek şekilde ayarladığı ılımlı, amerikancı islamın temsilcisidir.[/quote]

Gözünüzle gördünüz mü? Bir deliliniz var mı? Bu ağır bir iddiadır ve delili yok ise Yalan olur. Fakat iddia'dan çok ZAN'na benziyor. Hayrettin Karamanı benimsediğimi zannetmeyin. Fakat bu söz biraz değil çok ağır değil mi? Hadi Zekeriya Beyaz desen anlarım Hadi Yaşar Nuri Öztürk de yine anlarım. Fakat biliyoruz ki Hayrettin Karaman diğerleri gibi değil. Allah için sözlerimize dikkat edelim. İşimize her gelmeyeni ABD'nin adamı, Ajanı diye suçlayıp durmayalım.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=19300.msg116752#msg116752 date=1296547676]
                                [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19300.msg116750#msg116750 date=1296541518]
                                Hayrettin karaman ise abd nin islamın kolunu kanadını kırıp kendisine hizmet edecek şekilde ayarladığı ılımlı, amerikancı islamın temsilcisidir.[/quote]

Gözünüzle gördünüz mü? Bir deliliniz var mı? Bu ağır bir iddiadır ve delili yok ise Yalan olur. Fakat iddia'dan çok ZAN'na benziyor. Hayrettin Karamanı benimsediğimi zannetmeyin. Fakat bu söz biraz değil çok ağır değil mi? Hadi Zekeriya Beyaz desen anlarım Hadi Yaşar Nuri Öztürk de yine anlarım. Fakat biliyoruz ki Hayrettin Karaman diğerleri gibi değil. Allah için sözlerimize dikkat edelim. İşimize her gelmeyeni ABD'nin adamı, Ajanı diye suçlayıp durmayalım.
                                [/quote]

siz bediüzzamanı gözünüzle gördünüzmü? zannınızla bintürlü hakareti adaveti reva bilmediniz mi? hayrettin karaman bu çağın hangi yezidine ve muaviyesine düşmandır gösterebilrimsiniz. tarihtekini kınayınca sizin gözünüzle cennetlik olmak bu sistemin oyununa gelmek değilde nedir?

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X