Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz Alinin Şiası biziz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz Alinin Şiası biziz

[quote author=Elmeddin link=topic=24264.msg163886#msg163886 date=1352736435]

"adamlığı" ne senden ve nede senin yoluna uyduğun liderlerinden öğrencek değilim, o liderlerin ki, Uhud, Hudeybiyye, Cemel ve Sıffın da arkalarına bakmadan kaçıyorlardı ve hatta birisi canını kurtara bilmek için soyunmuştu bile.
    [/quote]
    Uhud ve Hudeybiyede Resulullahın diyeceği şey varsa ve de demesi gereken şey varsa hepsini dediğine inanıyoruz..Sana ayrı yerden İLAVE vahiymi geldiki onlar hakkında ve o iki gazvedeki kısmi ( birinin sonu diğerinin başındaki )yenilgi hakkında ekstradan değerlendirmeler yamışsın?

Yorum

[quote author=Süleyman bin Surad link=topic=24264.msg163801#msg163801 date=1352678222]
      Biz Ehl-i sünnet ..Çünkü hadisin uyardığı ifrat-ı muhabbetten salim ve de onu takıyyeci =korkak gibi sıfatlar takmaktan uzak, onun sevdiğini seven ve taraftar olduğuna taraftar olan hakiki şiası biziz ELHAMDÜLİLLAH..
      [/quote]

stand up'çumusun? :d :d :d

Yorum

Ben de sana gülüyorum inan..Ama sorun kimin en son gülen olacağında ..Onu da sonra göreceğiz..

Yorum

[quote author=Süleyman bin Surad link=topic=24264.msg163929#msg163929 date=1352749900]

Ben de sana gülüyorum inan..Ama sorun kimin en son gülen olacağında ..Onu da sonra göreceğiz..
          [/quote]
          Gül de, burası komedi forumu değil.

Yorum

Ben de öyle zannetmiştim ama , misafir işte ;
            umduğuyla değil bulduğuyla iktifa etmeliymiş.. ;d

Yorum

[quote author=Süleyman bin Surad link=topic=24264.msg163924#msg163924 date=1352749267]
              Ebut Tufeyl'in ilk üç halifeyi sevdiğini diyanet islam ans. DEN ÖĞRENEBİLİRİSN..Orda kaynakalr verilmiş.Bne bunu kendimden iddia etmiş değilim.[/quote]

Diyanet İslam ansiklopedisi mi? daha neler göreceğiz, Allah bilir. neyse, sen şu kaynakları aktar, madem ona dayanarak iddada bulunuyorsun ondan kaynakları da aktar. ama şuna dikkat etmelisin, bize karşı delil ancak İslami kaynaklardan ola bilir nasibi-emevi kaynaklarından değil. aynı benim sana kendi kaynağından delil sunduğum gibi.

Ne kadar ağzı bozuk olduğun , ve bizlere karşı ne derce kin ile yatıp kin ile kalktığın ortada ..Belki görüşlerinde bu nefreti ifade edebilirisn ama salak-manyak türünden kelimler kullanmazsın.
              ağzı bozuk değilim sadece olarak sana karşı senin üslubun ile cevap verdim. buraya gelip "kör", "sağır", "dilsiz", "duyarsız" ifadelerini kullanarak ahlaksız ve ağzı bozuk olduğunu sen ortaya koydun. benim yazdıklarım ise buna karşılıktı, ne zaman ağzını bozmadan kouşmayı öğrenirsen o zaman aynı şekilde cevap alırsın. saygı istiyorsan saygı gpstermelisin.

size karşı kin beslememe gelince, evet vallahi bu böyledir, sizden nefret ediyor ve sizi düşman olarak görüyorum. yoksa sen bu sapık dine sevgi besleyeceğimizi mi düşünüyordun? işte sapık dininiz: http://nasibiler.wordpress.com/

Uhud ve Hudeybiyede Resulullahın diyeceği şey varsa ve de demesi gereken şey varsa hepsini dediğine inanıyoruz..Sana ayrı yerden İLAVE vahiymi geldiki onlar hakkında ve o iki gazvedeki kısmi ( birinin sonu diğerinin başındaki )yenilgi hakkında ekstradan değerlendirmeler yamışsın?
              İslam tarihi hakkında bir şeyi söylemek için vahiy mi gerekiyor ki? o zaman İslam tarihinden söz eden her kes sana göre vahiy almış oluyor, mesela Taberi ve ibni Esir ve benzerleri öyle mi?

"kısmi yenilgi" diye geçiştirmek istediğin şeye gelince, bur açık bir korkaklıktan başka bir şey değildir. ödlek gibi kaçmıştırlar, Ömer kendisi bunu ballandıra ballandıra anlatmaktadır, "bir ceylan gibi dağın üzerinde zıplaya zıplaya kaçıyordum" diyor. istersen hemen belgeleyelim.

Yorum

[quote author=Süleyman bin Surad link=topic=24264.msg163801#msg163801 date=1352678222]
                Biz Ehl-i sünnet ..Çünkü hadisin uyardığı ifrat-ı muhabbetten salim ve de onu takıyyeci =korkak gibi sıfatlar takmaktan uzak, onun sevdiğini seven ve taraftar olduğuna taraftar olan hakiki şiası biziz ELHAMDÜLİLLAH..
                [/quote]

Yapma ya? Biraz daha oku kardeş. Nehcul Belaga'yı aç oku. Hz. Ali halifeliğinin gasp edildiği noktada der ki : "Baktım ki Ehl-i Beyt'im den başka yandaşım yok; onları tehlikeye atmak istemedim." Bahsedilen takiyye olayında Hz. Ali kendi canı için değil Ehl-i Beyt'ini korumak için bu şekilde davranmıştır. Yoksa ölümden korkmadığını ve hatta ölüme olumlu manada düşkün olduğunu da belirtmiştir.

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X