Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

Güzel kardeşim bilerek mi yaparsın böyle şeyleri ..
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

rabbim iz'an versin

Yorum

kim kime ne demiş anlamadım?

Yorum

amin
          [center]
          ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
          [center]
          Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
          Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Muaviye kafirdir....ona hazret demek bir eşşeğe hazret demekten kötüdür!

Yorum

gizlide Resulullah(s.a.a)'a

açıkta Ehlibeyt(a.s)'ine düşmalık eden süfyanilere, muaviyeye, yezide ve onları 1400 yıldır peşi sıra izlemiş, izleyen ve

izleyeceklere Allah'ın laneti EBEDEN ve DAİMİ olsun...
              [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

Günümüz muaviyesi kimdir?

Yorum

[quote author=selmancan link=topic=5366.msg166828#msg166828 date=1362941048]
                  Günümüz muaviyesi kimdir?
                  [/quote]

Günümüz muaviyeleri ,muaviyeyi ve esas bu lanetiyi oraya getiren büyük başları sevenlerdir.
                  "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Günümüz zalimlerine lanet okumayıp onlara teberri etmeyip onlarla mücadele etmedikten sonra 1400 yıl önce ölmüş bir zalime lanet okumak kolay olsa gere.

Evet günümüz zalimleri tanıyabilmek için onlarla nasıl mücadele edebilmek için tarihteki zalimleri ve bu zalimlere karşı kıyam eden (söz ve fiille) imamları tanımak gerek. Buna itirazım yok amma iş sadece bu kadar değildir. Eğer bu gün zalimin karşısında durulmuyor mazlumun yanında durulmuyorsa (zaliminde mazlumunda dini meşrebi sorulmadan) o okunan lanetler karanlığa savrulan ben orda olsa idim mazlumun yanında olurdum sözleri boş sözden ibarettir.

Allah Kuran da zalim ile mazlumdan misaller getirdikten sonra ibret alın tavsiyesinide buyuruyor sadece oturun gece gündüz lanet okuyun demiyor.
                    EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

"...Bilin ki, Allah'ın lâneti zalimlerin üzerinedir!";Hud,18.
                      [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=5366.msg162547#msg162547 date=1349343837]
                        cevap gelmediğine göre demek ki _Ehli Beyt_ haklıyım değil mi? O halde sahabe anlayışını Kur'andaki gibi değiştirip düzeltmeye başladın mı?
                        [/quote]

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg162559#msg162559 date=1349364955]
                        ne alaka ? daha vaktim olmadıı iş güç .illa 1 gün yazmadım diye cevabım yok anlamınamı geliyor ? vaktim kalmadı bekle elbet cevabım var sabret hemen kendinizi haklı gösteriyorsunuz 1 gün cevap vermedim diye
                        [/quote]

[quote author=Cihandar link=topic=5366.msg162567#msg162567 date=1349373692]
                        Tamam agam bekliyoruz buyurasan.
                        [/quote]

Allah ve okuyanlar şahittir ki bu site,

Kur'an'a zıt olduğu halde sırf toplum savunuyor diye inanılan,

Ancak burada tertemiz Ehlibeyt inançları karşısında kof bir batıl olduğu açıkşa ispatlanan,

bu yüzden sahiplerinin susmak zorunda kaldığı

batıl sünni inanç tartışmalarıyla doludur. Bunlardan bir tanesi de sahabe inancıdır. Yukarıda alıntısı yapılan mesajlarda bu tartışma sonuçlanmış. Kur'an'a göre sahabe anlayışını ortaya koyan Ehlibeyt savunucusu karşısında iflas eden sünni sahabe anlayışını savunan, cevap veremediği gibi cevap veremediğini de itiraf etmemiş. Kendini düzeltme yoluna da gitmemiş...

Rabbim bizim en son halimizi Ehlibeyte inanmış olarak kılsın!

Yorum

Arı duru bir su olan Nechul Belaga'da ne olduğu yazıyor. Zaten doğru adam olsaydı Hz. Muhammed(s.a.a) oğlum dediği torunu Hz. Hasan(as)'dan hilafeti almazdı, Hz. Ali(as) ile çekişmezdi, Yezid gibi bir haine hilafeti devretmezdi.
                          "Kötü kişinin övülmesinden arş titrer" vesselam.

Yorum

Sayın Hz.AhlulBayt (a.s) Kardeşim,
                            Rica etsem rica etsem daha önce paylaştığınız aşağıdaki resmin devamını yani 329 ve 330. sayfaları da Scan yapabilir misiniz? Hz. Kays bin Sad'ın Muaviye'ye verdiği cevap olacak o sayfalarda.
                            Selam ve Dua ile...

[img width=813 height=600]http://img839.imageshack.us/img839/47/5wc7.png[/img]
                            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

BİSMİHİ TEALA
                              HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
                              RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Aziz Can Aşk Kervanı;

inşALLAH en kısa zamanda şuan şartlarım musait değil pazartesi'ye doğru tamam !

Allah'a emanet olun....

Yorum

Teşekkür ederim kardeşim, Aldım...
                                http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X