Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

[quote author=sebzivar link=topic=5366.msg76255#msg76255 date=1269176468]
    Murtazali kardeş Muaviyeyi Ehli Sünnet alimleri bile (Mustafa İslamoğlu,Yaşar Nuri,Süleyman Ateş,İhsan Süreyya Sırma vs.) yerden yer'e vururken sen hala uydurma hadislerle Muaviye'yi savunuyorsun.İslam'a en büyük zararı veren birisini Resulullah övermi kardeş.
    [/quote]

Bu Murtaazaliye hakaret gibi olmus biraz
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

selamun aleykum
      bu kerdesimiz herhalda konunun basligina göre yorumunu yapmis.
      konun basindan itibaren okusaydi Mufaddal'ı elestireceyini zanetmiyorum.
      bana göre yanlis anlasilma var.
      veselam
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 21:16.

Yorum

Aleyküm selam,
        Bize göre de öyle zaten.Herhalde sadece ilk sayfalara bakip yorum yapti,devam okumadan.Bundan sonra okur artik.
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

HilalNur kardeş hakaret kastım asla olamaz Murtazali arkadaşımız Diyanet Vakfının en son çıkardığı İlmihale bir göz atarsa orda da Muaviye hakkında olumsuz, delillere dayanan birşeyler görecektir. Saygılar.

Yorum

Haklısınız. Baştan çok iyi okumadım.Tekrar okuyacağım.Nazik uyarınız için teşekkür ederim.

Yorum

Öyle bir kastinizin olmadigini biliyorum. Ben o sözü ironi olarak söylemistim,konuyu tekrar gözden gecirmeniz icin.
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

HilalNur arkadaşım konuyu tekrar gözden geçirdim, farklı birşey göremedim, ben zaten yeni katıldım bu siteye, çok da önemli bir konu değil zaten. Daha önemli meseleler var onları tartışırız inşaallah. Ve ilgisiz kalmadığınız için teşekkür ederim. Saygılarmla.

Yorum

Ya hiç güleceğim yoktu. Muaviye "SEVGİSİ" ve "BEN" Allah uzak etsin ya.

Sebzivar Can! Konuyu başından sonuna en azından ortalarına kadar inceler misin lütfen.

O zaman daha iyi anlarsın.

Yorum

[quote author=Mufaddal link=topic=5366.msg76496#msg76496 date=1269410889]

Sebzivar Can! Konuyu başından sonuna en azından ortalarına kadar inceler misin lütfen.

[/quote]

Mufaddal kardeş takiyye yapıyor olmayasın
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 21:17.
                    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=5366.msg76505#msg76505 date=1269413905]
                      [quote author=Mufaddal link=topic=5366.msg76496#msg76496 date=1269410889]

[/quote]

Mufaddal kardeş takiyye yapıyor olmayasın
                      [/quote]

OLABİLİR DERMİŞİM

SABAH KENDİ KENDİME DEDİM Kİ ASLINDA ŞU SEBZİVAR KARDEŞİME MUAVİYECİ GİBİ DAVRANIP BİRAZ SOHBET EDEYİM FORUM NEŞELENSİN SONRA VAZGEÇTİM. YANİ AZERİCE DEDİM Kİ: "NEHLET SENE ŞEYTAN"
                      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 21:15.

Yorum

Sebzivar kardeşimizi seviyoruz. Bu keyif bu günlük beni idare eder.
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Kardeşler ben bu sitenin ve bilgisayar konularını pek bilmiyorum.Murtazali kardeşimin adını sol üst tarafta görünce o yazıları o nun yazdığını düşündüm.Özür dilerim.

Yorum

[quote author=sebzivar link=topic=5366.msg76522#msg76522 date=1269421805]
                            Kardeşler ben bu sitenin ve bilgisayar konularını pek bilmiyorum.Murtazali kardeşimin adını sol üst tarafta görünce o yazıları o nun yazdığını düşündüm.Özür dilerim.
                            [/quote]

Kardeş yazıları zaten ben yazdım!

Yorum

Sebzivar abi hoşgeldin. Sefa getirdin.
                              Zamanla Sitemizin yapısnı anladıkça konuların ve mesajların kimlere ait olduğunu daha net göreceksin ..
                              internetle ve forumlarla haşır neşir olmamış birisinin bu tür karmaşıkllıklar yaşamadı çok doğal. bakma sen arkadaşlara onlar yıllardır forumlarla yatıp forumlarla kalkıyorlar..
                              selametle..

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Mirzehan kardeş verdiğiniz moral desteği için teşekkür ederim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X