Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz.(!) Muaviye R.a. (!)

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160842#msg160842 date=1347446442]
    ...hem sadece burda olcak diye bişey yok siz değilmisiniz Hz.Fatımaya vurdu diye,Muhsinin ölümüne sebep oldu diyen ?.[/quote]

Bunu halen diyor ve delillerini sunuyoruz. Sen Kabul etme ama biz o delilleri kabul ediyoruz. Etmeyen sizlere saygı duyuyoruz.

elbet edenleriniz vardır burda saklıyorsunuz ama normal hayatınızda elbet ediyorsunuzdur.?.[/quote]

Üç Halifeyi Ve Peygamber Efendimizin İki eşini Ben Sevmiyorum. Normal Hayat Dediğin Özel Hayatım dediğin Özel Hayatım bırak bana kalsın. Sevenlerine Saygımızdan dolayı onları incitmemeye çalışıyoruz ama konuşulması gerekenleride Kaynaklarla konuşuruz.

iranda şia değilmi hz.ömeri öldüren,müslüman olmayan adamın türbesinin başında ömere lanetler okuyan ?[/quote]

http://www.velayet.com/iftiralara_ce...i-t2743.0.html

sadece burda değil tüm şia aleminde vardır epey.[/quote]

Muaviye Konusunda Allah bizleri korusun.

Yorum

Üç Halifeyi Ve Peygamber Efendimizin İki eşini Ben Sevmiyorum. Normal Hayat Dediğin Özel Hayatım dediğin Özel Hayatım bırak bana kalsın. Sevenlerine Saygımızdan dolayı onları incitmemeye çalışıyoruz ama konuşulması gerekenleride Kaynaklarla konuşuruz.
      özel hayat ? dediklerin yine şiayı bağdaştırır ? ha burda demişsin ha normal yaşantında ?
      o konuya gelince
      1 fotonun üzerinde ebu lülüe'l-mecusi'nin kabri
      fotonun kendisinde de
      "ebu lülüenin kabrinin girişi" yazıyor
      fotonun altında ise
      ebu lülüe4şianet şeklinde bir adres var

demek ki bu türbe ebu lülüe'ye aid
      onun da Ömer ra'ın katili olduğunu ifade edilmiş
      peki Ömer ibnü'l-Hattab'ın katilinin türbesini kimler yaptılar?

2 fotonun üstündeki Arapça yazıda da kabri ebu lülüe yazısını net olarak okunabiliyor
      altta da aynı adres var
      ve fotoda da açıkça görüldüğü üzere insanlar bu türbede izdiham halindeler
      kim bu insanlar?

iran bu türbeyi neden yıkmıyor?

3 fotoda yazanları tam okuyamamış
      okuduklarımda da yanlış birşey bulmamıştım
      zira yazıda cibte tağuta okuyamadığım birşeye ve Fatıma'nın katiline lanet ediliyordu

ama onunla ilgili olarak da şunları var

Bir başka pankartta ise “Allah katiline lanet etsin ey Fatıma” yazdığı görüldü Şiiler, Hz Ömer’in Hz Fatıma’yı karnındaki cenini düşürene kadar dövdüğünü ve Hz Fatıma’nın bu nedenle hayatını kaybettiğini öne sürüyor Iraklı Şii düşünür Ahmed El-Katib gibi bazı Şiiler ise bu tür rivayetlerin asılsız ve hurafe olduğunu söylüyor

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160850#msg160850 date=1347448139]
        iran bu türbeyi neden yıkmıyor?
        [/quote]
        O türbe kapatıldı.
        O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Bir başka pankartta ise “Allah katiline lanet etsin ey Fatıma” yazdığı görüldü Şiiler, Hz Ömer’in Hz Fatıma’yı karnındaki cenini düşürene kadar dövdüğünü ve Hz Fatıma’nın bu nedenle hayatını kaybettiğini öne sürüyor Iraklı Şii düşünür Ahmed El-Katib gibi bazı Şiiler ise bu tür rivayetlerin asılsız ve hurafe olduğunu söylüyor
          [/quote]
          Ahmet el katip denen adam imameti falan da reddediyor şii değil o. Kendi söyledikleri kendini bağlar + önemli bir alim değil zaten.
          O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

biliyorum kapatıldı bu konu gündeme gelince.madem hz.ömeri öldüren kişi değil neden kapatıyorsunuz anlamıyorum zaten açıklama yukarda millet orda hz.ömerin katili için toplanıyor bir derviş için değil ordaki yazılar pankartlar açık değilmi madem o kişi dermiş neden Hz.FAtımayı karnındaki cenini düşürene yazılı pankartlar açık .girişteki yazıda açık,güya bizi sünnileri kandırcaklarınımı sanıyorlar ?

Yorum

Ahmet el katibi geçtim eve hücum olayını ehli sünnet bile kabul ediyor.Yinede ben Hz.Ömerin tekme attığını düşünmüyorum artık halifeliğide islamıda geçtim bir insan yapamaz yani hamile birisine tekme atamaz.
              Haktır Allahım Muhammed mahım
              Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160859#msg160859 date=1347448999]
                biliyorum kapatıldı bu konu gündeme gelince.madem hz.ömeri öldüren kişi değil neden kapatıyorsunuz anlamıyorum zaten açıklama yukarda millet orda hz.ömerin katili için toplanıyor bir derviş için değil ordaki yazılar pankartlar açık değilmi madem o kişi dermiş neden Hz.FAtımayı karnındaki cenini düşürene yazılı pankartlar açık .girişteki yazıda açık,güya bizi sünnileri kandırcaklarınımı sanıyorlar ?
                [/quote]
                Zaten fitne oluşuyor diye kapatıldı. Orda yatan kişi ömer'in katili olamaz çünkü onu hicaz'da bulup öldürdüler İran'da ne işi var.

Yorum

Yinede ben Hz.Ömerin tekme attığını düşünmüyorum artık halifeliğide islamıda geçtim bir insan yapamaz yani hamile birisine tekme atamaz.
                  öyle bişey olsaydı benim bildiğim koskoca ESEDULLAH İMAM ALİ sessiz kalamaz ömeri mahfederdi ! imamızı bilen böyle şeye inanmaz karısı orda dayak yicek ve koskoca Allahın aslanı sessiz kalcak ?

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160863#msg160863 date=1347449343]
                    öyle bişey olsaydı benim bildiğim koskoca ESEDULLAH İMAM ALİ sessiz kalamaz ömeri mahfederdi ! imamızı bilen böyle şeye inanmaz karısı orda dayak yicek ve koskoca Allahın aslanı sessiz kalcak ?
                    [/quote]

Yorum

Ahmed El-Katib gibi bazı Şiiler ise bu tür rivayetlerin asılsız ve hurafe olduğunu söylüyor[/quote]

Tanımıyorum. Siz Linkin içeriğini okudunuz mu?

Siz Şia'nın bu konuda yani Fatıma s.a'nın başına gelenler konusunda sunduğu Müşterek delilleri incelediniz mi?

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160859#msg160859 date=1347448999]
                        [/quote]

Kişilere değil İnancıma, Sahih Sözlerime, Kaynaklarıma, Müçtehitlerime bak o ne diyor?

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=5366.msg160860#msg160860 date=1347449127]
                          Ahmet el katibi geçtim eve hücum olayını ehli sünnet bile kabul ediyor.Yinede ben Hz.Ömerin tekme attığını düşünmüyorum artık halifeliğide islamıda geçtim bir insan yapamaz yani hamile birisine tekme atamaz.
                          [/quote]

Şayet bu gün İslam ülkelerinde bu olay sık sık vuku buluyor ise dünde bulmuş olabilir. İnanılmayacak bir durum değil. Halife Ömer bu! Her ne yapmışsa Allah sevabına yazsın inş.

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=5366.msg160863#msg160863 date=1347449343]
                            [/quote]

Oyunlar içinde Oyunlar ile oıyalanıp duruyoruz. Tarih boyuncada böyle oldu. Cevabı için Nehcül Belagayı Okuyunuz. Şık Şıkıyye Hutbesi ve Konuyla ilgili bir Söz daha var ama onun Nehcül Belagadaki yerini bilmiyorum bulun okuyun. Ayrıca Münazara bölümünde konu ile ilgili bir başlıkta mevcut sanırım. Orada da cevaplar mevcut. Ayrıca Velayet Nuru Hocamızın Ehl-i Beyt Bölümünde İmam Ali a.s' ile ilgili başlığında güzel bilgiler var bu konu hakkında.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=5366.msg160868#msg160868 date=1347450080]
                              Oyunlar içinde Oyunlar ile oıyalanıp duruyoruz. Tarih boyuncada böyle oldu. Cevabı için Nehcül Belagayı Okuyunuz. Şık Şıkıyye Hutbesi ve Konuyla ilgili bir Söz daha var ama onun Nehcül Belagadaki yerini bilmiyorum bulun okuyun. Ayrıca Münazara bölümünde konu ile ilgili bir başlıkta mevcut sanırım. Orada da cevaplar mevcut. Ayrıca Velayet Nuru Hocamızın Ehl-i Beyt Bölümünde İmam Ali a.s' ile ilgili başlığında güzel bilgiler var bu konu hakkında.
                              [/quote]

Tamam maslahat için susmuş olabilir boğazında kemik gözünde diken beklemiş mirasının paraçalanmasını izlemiş oalbilir.Bunu kabul edemem yani karsının peygamber efendimiz s.a.a çiğerparesinin incinmesini çocuğunun düşmesi bunlar takiyye olamaz.Gerçekten böyle takiyye olmaz ben böyle birşeyi kabul etmiyorum.Şayet İmam Ali a.s gerçekten böyle birşey yaptı ise ben onuda kabul etmiyorum.

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=5366.msg160871#msg160871 date=1347450500]
                                Tamam maslahat için susmuş olabilir boğazında kemik gözünde diken beklemiş mirasının paraçalanmasını izlemiş oalbilir.Bunu kabul edemem yani karsının peygamber efendimiz s.a.a çiğerparesinin incinmesini çocuğunun düşmesi bunlar takiyye olamaz.Gerçekten böyle takiyye olmaz ben böyle birşeyi kabul etmiyorum.Şayet İmam Ali a.s gerçekten böyle birşey yaptı ise ben onuda kabul etmiyorum.
                                [/quote]

Orta DİN var ise olur. Ortada DİN vardı ki İmam Huseyn a.s beşikteki evladını kendi canını feda etti. Ortada Din vardı ki Hz. Hasan a.s Sabretti, Yutkundu. Ortada Din vardı ki Sıffinde İmam Ali Kılıç kaldırdı. DİN bu siz DİN'den ne anlıyorsunuz. Elbette ki İmam Ali a.s korkmadı HAŞA.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X