Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tayyip hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: tayyip hakkında ne düşünüyorsunuz?

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14390.msg88146#msg88146 date=1276097799]
    ama millet de çalmayanı yalan söylemeyeni seçmiyor

nasıl olacak?

mecburen çalıyorlar adamlarda suç yok.

yıllardır çalmadılar milli görüşte (istisnalar hariç) ama seçilmediler

çalmaya başladılar bakın gidecek gibi de değiller...
    [/quote]
    milli görüş ile akp eskiden azda olsa aynı çizgideydi ama şimdi eser yok..

erbakan bu ülkede sevmeyen çoktur ama bir yıl bile olmadı iktidarı çok güzel işlere imza attı ama ne yazıkki barındırmadırlar..bir başka erbakanda çıkmadı çıkmazda
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

erbakan bu ülkede sevmeyen çoktur ama bir yıl bile olmadı iktidarı çok güzel işlere imza attı

Erbakanın güzel işleri!!!

Erbakan, İranlı üniversite öğrencilerin abd casusluk yavasını ele geçirdiği zamanda İslami İrana üç şart ileri sürmüştü.

1. İran, hilafet hakkının Türkiyede olduğunu ilan edecek,
      2. İmam Humeyn i dahil inkılab önderleri erbakanı mehrabad havaalanında karşılayacak,
      3. Erbakan mehrabad havaalanına iner inmez, İran elinde tuttuğu abd li casusları serbest bırakacak.

Erbakanın buna benzer güzel!!! işleri çoktur ancak çoğunu sonraya bırakmak istiyoruz. Gerektikçe bu güzellikleri erbakan dostları ile paylaşmaya devam edeceğiz inşaallah

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=14390.msg88114#msg88114 date=1276086805]
        [quote author=bintülhüda link=topic=14390.msg88112#msg88112 date=1276086101]
        [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14390.msg88108#msg88108 date=1276084039]
        serdarcan rahatladın mı?
        [/quote]

serdarcan kardeşimizin yazdığı doğrular sizi rahatsız etmiş gibi
        son günlerdeki yazılarınızda AKP yi savunur bir hal aldınız gözlemlediğimiz kadar.
        [/quote]Hiçbir siyasi görüşü olmayan birisi olarak sormak istiyorum müsadenizle;memleketin başına gelen bunca nusibetin(siyasi ekonomik palitik)sorumlusu kimdir acaba?
        AKP'midir?ondan önce iktidar olan siyasi partilermidir?
        Daha doğrusu serdarcan kardeşin listeleyebildiği cürümleri işlemeyen siyasiler varmıdır?
        Türkiye'de dürüst siyasetçi varmıdır varsa kimlerdir?
        Aydınlatabilirseniz seviniriz.
        [/quote]

Memleketin başına gelerlerden TC nin kurulmasıyla başlayan ve günümüze kadar devam etmekte olan kurulu rejimdir.
        Bu rejimin kurulması bile başlı başına bir nusibettir,en büyük beladır.
        İslami açıdan hiç bir partinin diğerinden farkı yoktur.İlk kurulan partiden bu güne kadar ne kadar parti kurulmuşsa hedefleri görünürde farklı olsada arka planda amaçları hep aynıdır.Başta islami değerleri ortadan kaldırmak,mazlum halkları sömürmek kapitalizmi destekleyerek zengini zenginleştirip fakiri fakirleştirmek.Kendi konumlarını yükseltmek.

Hiç bir parti iyi değildir ve asla iyi olamazlar.Partilerin kuruluş amaçlarından biride halkı oyalamaktır.Bunun için her kesime hitap edecek çok partili sistem uygulanmakta. (sağcılar solcular muhafazakarlar islamcılar )gibi her kesimi oyalayabilecek her yönde partiler, ama hepsinin de hedefleri birbirleriyle çekişir görünüp halkında birbiriyle çekişmesini sağlayarak insanları islam gündeminden uzak tutmaktır.

Bana göre hepsi birbirinden daha kötü ama AKP islama çok daha fazla zarar vermiştir.Amerikancı islamı getirerek. Özelliklede tesettür konusunda.
        İslam adına kurulan ve islama hizmet verdiğini söyleyen ve islami değerlerin arkasına gizlenerek müslümanların sorunlarını çözme sözü veren partiler en çok onlar zararlıdırlar.Müslümanların oyalanmaları ve gerçek amaçlarını unutarak küçük haklar peşinde koşmaları ne üzücü ne hazindir.

Ülkemizde sayılanlardan görülebilenlerden çok daha fazla cürümler işlenmekte farkettirilmeden.

Söylediğim gibi kuranlar asla dürüst değillerdir.Ama islami partilerin takipçilerinde yani halk kesiminde kandırılmış samimi ihlaslı insanları görebiliyorum.Gerçek islamı bilmediklerinden partiyi islam zanneden müslüman kardeşlerimiz var aralarında.

Müslümanlara bütün hakları verilse rahat bir hayat refah düzeyi yüksek yaşam koşullarını elde etseler bile sistem rejim aynı olduğu müddetçe müslüman için değişen birşey olmamalıdır.

Müslümanlar için Peygamber efendimiz(saa) en güzel örnektir

Müşrikler dünya nimetlerini sunduklarında "Bir elime güneşi bir elime ay-ı verseniz davamdan vazgeçmem" buyuruyor

Yorum

Evet bintülhüda+serdarcan vb... herşeyi siz biliyorsunuz aferin...milyonlar uyuyor, siz ve sizin gibi uyanık zekiler işlerin inceliğinin farkında olarak herşeyi çözmüşsünüz.
          Görülmeyenleri gören, farkedilmeyenleri farkedensiniz sizler.. [color=navy]
          Elinizdeki güçlü istihbarat ağı ile AKP li ajanların ABD ve İsraille işbirliğini ortaya çıkarmışsınız anlaşılan.

Elinizdeki somut belge ve bilgileri biz herşeyden habersiz cahil halk ile de paylaşırsanız çok mesut olup bizde kuklaları ve kuklacıları tanırız sayenizde..

Siz derin araştırmalarınıza devam edip Başbakana küfretmeye devam edin...
          Filistinde, Suriyede, Irakta, İranda, Ürdünde yüzbinlerce cahil müslüman Tayyip Erdoğan'a dua ediyor nasılsa... Onlarıda uyandırıp bu gizli firavundan kurtarın hepsini bir an önce!!
          Aman geç kalmayın çünkü Yahudilerin acelesi var!!

Yorum

Melis kardeş
            Elhamdülillah rabbimin verdiği basiretle islami ilkeleri şiar edinip islami çerçeveden baktığımızda olayları islam süzgeçinden geçirdiğimizde anlamayacak çözemeyecek birşey kalmıyor.Yeterki bakış açımız islam düşünçemiz Allah rızası olsun

Sizde gözlerinizi yummaz kulaklarınızı tıkamazsanız aklınızla düşünüp vicdanınızla Allahın rızasını gözeterek karar verirsenizse Tayyib Erdoğanın her gün söylediklerini duyar kimlerle dost olduğunu görürsünüz,müslümanlara vediği zararları idrak edebilirsiniz.Bunun için derin araştırmalara gerek yok ,her şey ortada.

Yorum

[quote author=bintülhüda link=topic=14390.msg88215#msg88215 date=1276114207]
              erbakan bu ülkede sevmeyen çoktur ama bir yıl bile olmadı iktidarı çok güzel işlere imza attı

Erbakanın güzel işleri!!!

Erbakan, İranlı üniversite öğrencilerin abd casusluk yavasını ele geçirdiği zamanda İslami İrana üç şart ileri sürmüştü.

1. İran, hilafet hakkının Türkiyede olduğunu ilan edecek,
              2. İmam Humeyn i dahil inkılab önderleri erbakanı mehrabad havaalanında karşılayacak,
              3. Erbakan mehrabad havaalanına iner inmez, İran elinde tuttuğu abd li casusları serbest bırakacak.

Erbakanın buna benzer güzel!!! işleri çoktur ancak çoğunu sonraya bırakmak istiyoruz. Gerektikçe bu güzellikleri erbakan dostları ile paylaşmaya devam edeceğiz inşaallah
              [/quote]

Bu şartları nerde söylemiş, bunun kaynağına nasıl ulaşabiliriz?
              Benim bildiğim, Erbakan ilk yurt dışı seyahatini, içten ve dıştan birçoklarının muhalefet etmesine rağmen İRAN'a yapmıştır. İran'lı yetkliler de çok güzel karşılamışlardı. Hatta Rafsancani, kendisine sorulan bir soruda, neden İslam ülkeleri de AB gibi birleşmiyorlar? diye sorduklarında, Rafsancani, "İslam ülkelerinin liderleri ERBEKAN gibi olurlarsa elbette birleşebiliriz, demişti.
              Erbekan, bir iki yıl önce İran'a yaptığı seferde, resmi bir makamı olmamasına rağmen resmi makamlar gibi karşılandı, birçok müçtehitlerle görüşüp fikir alış verisşi yaptı.
              İmam Humeyni merhum olduğunda, Erbekan'ın adamları Kutan başta olmak üzere İran konsolosluğuna gidip içeri girdiklerinde yere kapanarak ağlıyorlar ve İran yetkililerine taziyetlerini bildiriyorlar. (Bunu bana konsoloslukta çalışan bir arkadaş söyledi).
              Erbekan'ın İsrail'e karşı takındığı tavrı da bilmeyen yoktur.
              Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum ama gördüğüm kadarıyla akp yine de diğerlerine oranla iyi sayılır.
              عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Imaminizin düsüncesini merak ediyor musunuz?
                Imam Hamanei gecen eylül ayinda söyle konusmustu:

“Türkiye'nin İslam dünyasına bakışta izlediği dış politikasının tam anlamıyla doğru olduğunu” belirtten İmam Hamenei hükümetin bu yaklaşımını överek “Filistin halkının savunulmasında gösterdiğiniz duruşunuz sahih ve akıllıca sergilenmiş İslami bir hareket idi ve bu türden davranışlar Türkiye'nin İslam dünyasındaki konumunu daha da sağlamlaştırmaktadır” şeklinde konuştu.

İmam Hamenei İslam Cumhuriyeti'nin Türkiye'nin izlediği dış politikasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bizler İslam dünyasının güçlenmesine neden olacak olan her hareketi destekleriz ve bundan dolayı iki ülkenin ilişkileri son otuz sene içersindeki en iyi dönemini yaşıyor” dedi.
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14390.msg88218#msg88218 date=1276119802]
                  Evet bintülhüda+serdarcan vb... herşeyi siz biliyorsunuz aferin...milyonlar uyuyor, siz ve sizin gibi uyanık zekiler işlerin inceliğinin farkında olarak herşeyi çözmüşsünüz.
                  Görülmeyenleri gören, farkedilmeyenleri farkedensiniz sizler.. [color=navy]
                  Elinizdeki güçlü istihbarat ağı ile AKP li ajanların ABD ve İsraille işbirliğini ortaya çıkarmışsınız anlaşılan.

Elinizdeki somut belge ve bilgileri biz herşeyden habersiz cahil halk ile de paylaşırsanız çok mesut olup bizde kuklaları ve kuklacıları tanırız sayenizde..

Siz derin araştırmalarınıza devam edip Başbakana küfretmeye devam edin...
                  Filistinde, Suriyede, Irakta, İranda, Ürdünde yüzbinlerce cahil müslüman Tayyip Erdoğan'a dua ediyor nasılsa... Onlarıda uyandırıp bu gizli firavundan kurtarın hepsini bir an önce!!
                  Aman geç kalmayın çünkü Yahudilerin acelesi var!!

[/quote]

Melis hanım recep beye olan sevginize saygı duyuyorum.

sizden ricamız bu recep beyin üstün özelliklerini kerametlerini bize sayarmısınız..sizin gözünüzle tanıyalım bu tayyip beyi..

1..mesela açılımların içeriğini bize anlatın siz onu en iyi anlayanlardansınız nasıl olsa biz onun bilinden anlamıyoruz siz açılımların içeriğini anlatın.

2..erzincan savcısı tutuklandığında saat 11.50 akp açıklama yapıyor YARGI BAĞIMSIZ.. özel yetkili savcının yetkileri HSYK tarafından elinden alınıyor.saat 14.00 akp açıklama yapıyor..YARGIYA DARBE..yani işlerine gelince yargı bağımsız ama bam tellerine dokununca yargıda darbe bunu tayyip beyin düşüncesi ile bize açıklarmısınız..

3..ticaretle uğraştınızmı bilmiyorum ben ticaretle uğraşıyorum ve borç içinde yüzüyorum geçinemiyorum yaşım 37..tayyip beyin 20 yaşındaki oğlu gemi sahibi oluyor bunu sizin mantığınızla öğrenebilirmiyiz.sizce bu kaynak nerden acaba..?

4..bir başkanan maaşı ile son derece lüks havuzlu villalar alınırmı alınırsa nasıl alınır.?

5..ticaretle uğraştığını söylüyor recep bey nasıl ticaret yapıyor acaba ki sürekli kar ediyor..belli bir mekanları varmı fabrikasımı var ,varsa ne üretiyorlar o fabrikada kaç kişi ekmek yiyor.?

6..Emine hanımın arabistanda bir düğüne devlet uçağı ile gitmesi sizce doğrumu...yani devletin olanaklarını şahsi çıkarları için kullanmak MÜSLÜMANLIKTA varmı yokmu sadece buna cevap verin.

7..Tv lere çıktığında ısmarlama sorular ısmarlama gazeteciler ile çıkmak doğrumu yanlışmı.? bu ısmarlama soruların birinde rezil olmuşlardı o ayrı tabi.) işte o skandal izleyin tam bir komedi.)

http://www.timeturk.com/Bulgaristan-...56-haberi.html

8..siz oğlunuza çürük raporu alırmısınız askere göndermemek için.? Askerliğe elverişli değil diğerek oğluna çürük raporu alan bir başbakanı bu kadar sevmenizin çok önemli sebebi olması lazım..ya sizde nemalanıyorsunuz bir geliriniz var yada körü körüne seviyorsunuz..bu sevginizi sakın inanç ile eşleştirmeyin çünkü tayyibin yaptıklarını inanan birisi yapmaz değilmi mesela siz inançlı iseniz adaletsizlik yapmazsınız.

9..tayyibin ehliyetsiz oğlu sizin annenize kardeşinize çarpıp öldürse ne yaparsınız.. ehliyetsiz olduğu halde TRT sanatçısı sevim tanürek isimli bayana şişlide kırmızı ışıkta çarpıp ölümüne sebep olan bilal erdoğana kazadan 3 ay önce ehliyet almış gibi düzenleme yapıldığını öğrenseniz tepkiniz ne olur..bunca adaletsizliğe rağmen bu sevgi niye acaba..yoksa BALIK HAFIZALIMIYIZ.?
                  ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

her iktidardan agzi yanan insanlarin hakli söylemleri arasinda hafizalarin allak bullak oldugu bir anda bizlere bu hatirlatmayi yaptigin icin tesekkür ederim hilalnur bacim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Tayyibin oğlu askere gitmemek için çürük raporu mu almış.. Aynı kişi gemi alacak kadar sağlammış öyle mi?

ilginç...

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=14390.msg88271#msg88271 date=1276156656]

3..ticaretle uğraştınızmı bilmiyorum ben ticaretle uğraşıyorum ve borç içinde yüzüyorum geçinemiyorum yaşım 37..tayyip beyin 20 yaşındaki oğlu gemi sahibi oluyor bunu sizin mantığınızla öğrenebilirmiyiz.sizce bu kaynak nerden acaba..?[/quote]

Evet mesele anlaşıldı... benim işim düzgün iktidar düzgün, benim işim bozuk iktidar bozuk muhabbetleri. 8)

Ben Tayyip Erdoğan mükemmel demiyorum, hiç kimsede demiyor... Her ademoğlunda hatta her yöneticide bulunan kusurlar ondada bulunabilir.
                        Ama "din düşmanı-sahtekar-yalaka-hırsız-uşak-yalancı" olmadığını çok iyi biliyorum.
                        Bu sıfatları ona söyleyenler kendilerinin öyle oldukları içinmi çamur atıyorlar acaba?
                        Bu kadar düşmanlığı anlayamıyorum, daha önce de dediğim gibi sözlerinizde(ya da zırvalarınızda diyeyim) ulusalcı-ergenekoncu-faşist ırkçıların söylemlerini görüyorum.
                        Bir cumhuriyet gazetesi yazarının ya da nasıl desem cumhuriyet mitinglerinde gördüğüm kokonoların ağzını kullanıyorsunuz.
                        Seviyesiz, mahalle ağzı ile, saygısız, ölçüsüz ve üstelik desteksiz saçmalıklar yazıyorsunuz. Tabi aynı seviyede şakşakçılarınızda var...
                        Hala da orduyu ve yargıyı savunmaya çalışmıyormusunuz, bunu anlayamıyorum.
                        İttihat ve terakki tohumu, 27 mayısçı, 12 eylülcü, 28 şubatı hazırlayan kafanın ordu ve yargıyı yıllardır yönlendirip bu milleti nasıl islamdan uzaklaştırdığını, müslümanları laiklik balyozu ile ezip nasıl üstünden geçtiğini bilmiyorsanız, bu düşmanlığı o zaman anlayabilirim... vesselam!

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14390.msg88344#msg88344 date=1276187988]
                          [quote author=serdarcan link=topic=14390.msg88271#msg88271 date=1276156656]

3..ticaretle uğraştınızmı bilmiyorum ben ticaretle uğraşıyorum ve borç içinde yüzüyorum geçinemiyorum yaşım 37..tayyip beyin 20 yaşındaki oğlu gemi sahibi oluyor bunu sizin mantığınızla öğrenebilirmiyiz.sizce bu kaynak nerden acaba..?[/quote]

Evet mesele anlaşıldı... benim işim düzgün iktidar düzgün, benim işim bozuk iktidar bozuk muhabbetleri. 8)

Ben Tayyip Erdoğan mükemmel demiyorum, hiç kimsede demiyor... Her ademoğlunda hatta her yöneticide bulunan kusurlar ondada bulunabilir.
                          Ama "din düşmanı-sahtekar-yalaka-hırsız-uşak-yalancı" olmadığını çok iyi biliyorum.
                          Bu sıfatları ona söyleyenler kendilerinin öyle oldukları içinmi çamur atıyorlar acaba?
                          Bu kadar düşmanlığı anlayamıyorum, daha önce de dediğim gibi sözlerinizde(ya da zırvalarınızda diyeyim) ulusalcı-ergenekoncu-faşist ırkçıların söylemlerini görüyorum.
                          Bir cumhuriyet gazetesi yazarının ya da nasıl desem cumhuriyet mitinglerinde gördüğüm kokonoların ağzını kullanıyorsunuz.
                          Seviyesiz, mahalle ağzı ile, saygısız, ölçüsüz ve üstelik desteksiz saçmalıklar yazıyorsunuz. Tabi aynı seviyede şakşakçılarınızda var...
                          Hala da orduyu ve yargıyı savunmaya çalışmıyormusunuz, bunu anlayamıyorum.
                          İttihat ve terakki tohumu, 27 mayısçı, 12 eylülcü, 28 şubatı hazırlayan kafanın ordu ve yargıyı yıllardır yönlendirip bu milleti nasıl islamdan uzaklaştırdığını, müslümanları laiklik balyozu ile ezip nasıl üstünden geçtiğini bilmiyorsanız, bu düşmanlığı o zaman anlayabilirim... vesselam!

[/quote]

yukarıda sorduğum soruların cevabını alamadım melis hanım..aaa tabi ya aynı tayyip mantığı işine gelmeyeni duyma görme değilmi.?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14390.msg88310#msg88310 date=1276173991]
                            Tayyibin oğlu askere gitmemek için çürük raporu mu almış.. Aynı kişi gemi alacak kadar sağlammış öyle mi?

ilginç...
                            [/quote]

ben askerliğini yaptı diye biliyorum yanlış bilgi olmasın
                            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                            İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=14390.msg88365#msg88365 date=1276192165]
                              [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14390.msg88310#msg88310 date=1276173991]

ilginç...
                              [/quote]

ben askerliğini yaptı diye biliyorum yanlış bilgi olmasın
                              [/quote]

Canlı yayında Erdoğan'a oğlunun neden askere gitmediği soruldu... Erdoğan'ın yanıtı şu oldu;

"Burada söz konusu benim ailem. Benim çocuğumun bir rahatsızlığı var. Benim oğluma askeri hastane askerlik görevini yapmayacağına yönelik bir rapor verdi. Zamanında bir Tuğgeneral bununla ilgili bir açıklama yaptı. Benim oğlum 29 yaşında. Bu ülkede bir Genelkurmay var, Savunma Bakanlığı var. Zaten gerekli görülseydi o adım atılırdı.."

Yorum

ben yanlış hatırlıyorda olabilirim.Benim aklımda yapmıştı diye kalmıştı.
                                Çok sorun değil askeri hastane banada çürük raporu vermişti ben rica minnet dilekçe vererek askerlik yaptım:bugünkü aklım olsa kapısından içeri adımımı atmazdım askeriyenin.
                                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                                İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X