Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

REFARANDUM.!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: REFARANDUM.!!

"Sana indirilene ve senden önce indirilene gerçekten inandıklarını öne sürenleri görmedin mi? Bunlar, tağut'un önünde muhakeme olmayı istemektedirler; oysa onlar onu reddetmekle emrolunmuşlardır. Şeytan da onları uzak bir sapıklıkla sapıtmak ister."[/size]

Nisa 60

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15684.msg101110#msg101110 date=1282562108]
      "Sana indirilene ve senden önce indirilene gerçekten inandıklarını öne sürenleri görmedin mi? Bunlar, tağut'un önünde muhakeme olmayı istemektedirler; oysa onlar onu reddetmekle emrolunmuşlardır. Şeytan da onları uzak bir sapıklıkla sapıtmak ister."[/size]

Nisa 60
      [/quote]
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Evet demek istiyorum ama tereddüt içindeyim çünkü sonu belli değil... nasıl bir yönetim bekliyoruz bizi Allah muhafaza...hep darbe noktasından dolayı referandum deniliyor ancak bunun yanında evet demek için başka doyurucu maddeler net değil gibi sanki...geçenlerde tv de Huüseyin HATEMi çıktı kendisinin evet diyeceği beni bu noktaya getirdi..her ne kadar çok fazla takip edemesemde düşünce adamı olmasından dolayı bende ondan etkilenmedim desem yalan olur...bakalım...12 eylül ola hayrola....
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=15684.msg101427#msg101427 date=1282765797]
          Evet demek istiyorum ama tereddüt içindeyim çünkü sonu belli değil... nasıl bir yönetim bekliyoruz bizi Allah muhafaza...hep darbe noktasından dolayı referandum deniliyor ancak bunun yanında evet demek için başka doyurucu maddeler net değil gibi sanki...geçenlerde tv de Huüseyin HATEMi çıktı kendisinin evet diyeceği beni bu noktaya getirdi..her ne kadar çok fazla takip edemesemde düşünce adamı olmasından dolayı bende ondan etkilenmedim desem yalan olur...bakalım...12 eylül ola hayrola....
          [/quote]

zaten sorunda burda kardeşim net değiller...başbakan mitinglerde maddelerin getirisini anlatacağına yapılan yolları anlatıyor..birde yapılan yolsuzlukları anlatsa o daha güzel olacak ama...gerçi anlatacak bir şeyde yok herşey aşikar ama tayyip sevdalısı bir millet olduk çıktık vesselam ..
          ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

evet bu iş parti olayı değilki bu referandum meselesi halkı daha çok ilgilendiriyor.. ama ne yazıkki her zamanki gibi bizim başımızdakiler kendi çıkarlarından dolayı iş anlaşılmaz boyuta dönüyor...
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=15684.msg101533#msg101533 date=1282830864]
              evet bu iş parti olayı değilki bu referandum meselesi halkı daha çok ilgilendiriyor.. ama ne yazıkki her zamanki gibi bizim başımızdakiler kendi çıkarlarından dolayı iş anlaşılmaz boyuta dönüyor...
              [/quote]

olay o halde geldiki EVET diyenler ileri demokrat ..! HAYIR diyenler gerici ve darbeci oldu.

ileri demokrat sözünü eden başbakan ne yazıkki kendisi demokrat olamıyor..eleştiriye hakaretle cevap veriyor insanların soyu ile alay ediyor sanki kendi peygamber soyu..dışişleri bakanı insanları aptal yerine koyuyor ve EVET çıkmamaması halinde TÜRKİYENİN ekonomik bir fatura ödeyeceğini söylüyor..bu tür sözleri IMF ve ABD söylerdi şimdi kendilerine maşa tutmuşlar ve bakanlar aynı sözleri söylüyor..buda demek oluyorki askerin herşeyinde rahatsız olan ve daha dün askerin başına çuval geçiren ABD emretti başbakanda emri yerine getirmek için devletin bütün imkanlarını kullanarak tehdit şantaj ve rüşvetle EVET almaya çalışıyor..
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

AKP anayasasına HAYIR !!!

Yorum

Darbe anayasasına HAYIR ,darbecilere HAYIR , faili meçhulculara HAYIR , iki yüzlülüğe HAYIR, kardeş kanı dökenlere HAYIR, fuhuş çetecilerine HAYIR,dün kanlı -bıçaklı olan bugün karı-koca olanlara HAYIR...
                  AKP'yi bayraklaştıranlara da HAYIR , karı-koca mesabesinde gördüğüm MHP-CHP 'ye de HAYIR ...
                  Serdarcan kardeşim sizi de inşallah bu anlayışta görmek isteriz .

Yorum

"olay o halde geldiki EVET diyenler ileri demokrat ..! HAYIR diyenler gerici ve darbeci oldu."

demokratları kıskanıyor musun yoksa.

demokrasinin totaliterlikten ne farkı var? birinde tek nefise tapılıyor diğerinde herkes (güya) kendi nefsine tapıyor..

ne farkı var?

Yorum

elhamdülillah en azından velayet sitesinde bu sistemi protesto edenlerin sayısı yüzde on barajını ( o da neyse!) aşmış bulunuyor...

Yorum

abi siz ne diyorsunuz evet mi hayır mı
                        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

biz bu seçimin şıklarını kabul etmiyoruz. anayasayı da değişikliğini de bu anayasayı kurgulayan güçleri de onaylamıyoruz.

bizim tercihimizde yasaların ve yönetim şeklinin şeklini belirleyen Allah olmalıdır. Ondan başka yasa koyucu yoktur diyoruz. Bu yüzden ne bu yasaların eski ne de yeni şekillerini onaylamamız mümkün değildir. Çünkü yasalar insan yapısı olursa (daha doğrusu insanların yasalarının kaynağı bizim gibi bir insansa) bizim bu yasaları evet dememiz mümkün değildir.

Bu referandumda evet desek, insan yapımı yeni yasaya, hayır desek insan yapımı eski yasaya evet demiş olacağız. Oysa biz bunlardan hiç birini tercih edemeyiz.

Bu kavga bizim değil dolayısıyla..

Yorum

evet ama her iki durumdan birini seçmek zorundayız eğer boş oy versek o zaman haklarımı zalim hükümete bırakıcağız ...oyumuzu versek bir nebze hakkımız aramışş olacağız gerçeği o'da ne kadarsa...İmam Mehdi a.f un hükümeti krulmadıkça bu iş böyle devam edicek....
                            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

o bir nebze derkenki düşüncelerinize katılmak mümkün değil.

Peygamberimize, değil Tağuti sistemin bir parçasını, "insan yapısı kurallarla gel Mekkeyi yönet, Gel dediler sen tamamen kendi sisteminle yönet, ama sonra bir sene de biz kendi ilkelerimize göre yöneteceğiz.."

Peygamberimiz s.a.a. bunu kabul etmedi, sonra "bir ay biz kendi ilkelerimize göre yönetelim sen kabul et, ardından biz bir sene senin dinine göre kendin liderliğini yapacağın sistemini yönetimde kabul edelim" dediler, O hazret yine kabul etmedi, sonra, bir günlüğüne bir yıl... yine kabul etmedi. De ki Ey kafirler!... Sizin dininiz (anayasal düzeniniz) size benim dinim bana! şeklindeki kafirun suresi bu kesin ayrılığı ve reddi belirtmek için indi.

Peygamberimize bizzat teslim edilen yönetimi O reddetmesine rağmen, bu gün tağut olun tamamen bizim istediğimiz gibi kul yapısı kanunlarla ülkeyi yönetin ama sakın kendi sistemimiz diye ağzınızdan bile kaçırmayın yoksa oyarız dedikleri halde müslümanlık iddiasında olanlar bin takla atıp iktidar olmaya kalkmıyorlar mı? başkalarının ayağını kaydırmak için binbir yalan hile haksız kazanç hakikati gizleme yoluna gitmiyorlar mı?

siz böyle bozuk; Peygamberin s.a.a. yoluna yöntemine zıt bir sistemden hayır mı umuyorsunuz?

Siz her yanı kanser olmuş bir bedende azıcık bir az kanserli hücre yaşatabileceğinizi mi sanıyorsunuz. siz "Allah yasası geçerli olacak çünkü en üstün olan Odur" demeden çıkarılan, Allah istediği için böyle yapıyoruz çünkü biz O'nun kulları buna memuruz (bununla emrolunmuşuz) denerek çıkarılmayan bir yasadan İslami bir hayır bir fayda mı bekliyorsunuz. Allah'ın, Yüce adını anmaktan korkup, Kendini hatırlatmaktan korkan kullarına yardım edeceğini mi umuyorsunuz?

Biz bu dinin hakim olması için aklımızla yöntem çizme icad etme hakkı ve sorumluluğuna sahip değiliz. Sadece Allah'ın koyup Rasülünün ve Ehlibeytinin uyguladığı yolu yöntemi uygulamakla yükümlüyüz.

Ancak rey ehli sünniler aklılları gereği böyle bir yöntem icad edebilirler, kıl akıllarıyla maslahatı hiç bir İlahi tebliğcinin yapmadığı bu yöntemde bulabilirler. Ama ben Ehlibeyt karşısında aklını teslim etmiş, etmesi gereken, şiileri anlamıyorum..

bu tablo gerçekten çok vahim.. beni korkutuyor. Muaviyeye yem olmayacak çok az insan var... üzgünüm...

Yorum

iyide abi ben o bir nebzenin yanına notumuda ifademle berlittim ... ayrıca bu sitemi kabul ettiğim anlamınada gelmez...biz bu hükümetin altında yaşıyor ve bu hükümet içerisinde bir millet halk isek bunu bir şekilde savunmalıyız ya hayırla yada evetle...evet iki tarafta tağutu ve beşeri sistem içindeki bir oluşum ancak ikindende uzaklaşsak hakkımızı zalim şahsın eline veriyoruz...yani bu 3 halde n birini seçmek zorundayız....
                                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X