Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

REFARANDUM.!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: REFARANDUM.!!

[quote author=serdarcan link=topic=15684.msg104537#msg104537 date=1284557061]
    Bu konu artık kilitlensin..
    [/quote]
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Mesele Referandum öncesi telaşınız ve hiddetiniz, ile referandum sonrası, eleştirileri oldu-bitti anlayışı ile savuşturmaya çalışmanız. Son yazınız bana inandırıcı gelmedi de ondan yazmıştım.

Yorum

Serdarcan çok doğru söylüyor ,biz Ehlibeyt mensupları bu konu yüzünden birbirimizi tenkit etmeyelim ,insanların tecihleri kişisel kalsın ,mektebe mal edilmesin .

Yorum

[quote author=ahmed link=topic=15684.msg104531#msg104531 date=1284553516]
          M karadaş kardeşim Alevilik Kur'an ve Ehlibeyti rehber edinmektir ,bu çerçevede hareket edebilmektir ,bu aşkı ,sevgiyi ,cesareti ,duruşu sergileyebilmektir ...Birtakım partilerin sevdalıları burada Alevilik adına konuşuyorsa bu onları bağlar ,Alevileri bağlamaz, maalesef HAYIRCı bir duruşu ve iktidar partisinin tüm muhaliflerini kucaklayan bir tutum sergilemeleri ise tezatlarını tamamen ortaya koymuştur ,yani mevcut anlayışın dışında ne olursa olsun anlayışı oluşmuştur ,halbuki Alevi kendi duruşunu sergiler referansı Kuran ve Ehlibeyttir...Faşist ,cuntacı , İslam'la alakası olmayan ve " Aleviliği bektaşilikten öte olmayan ,lafla olan " sadece istirmar edip yıllarca oy alanları asla tasvip etmiyoruz , Mkaradaş kardeşim ben EVET oyu kullandım , evet oyu kullananların %95 'inden fazlası İslam'la onur duyan insanlardır ,bu bağlamda sünni kardeşlerimizi de tebrik ediyorum ve eminim ki EVET diyenler statükocu anlayışa,çetelere rest çektikleri için kullandılar. Hayır oyu kullananlar gitsinler Hayır oyu kullananları görsünler hangileri İslam denince nefretlerini kustuklarını görürsün ,şarapçıların ,transparan giyinenlerin ,gayrimüslümlerin ,ateistlerin...bölgeleri ,şehirleri ...vs v
          [/quote]2010 yılı Türkiyesin`de daha hala bu kafa..

HAYIR Oyu çıkan yerler Kuvayi Milliye ateşinin yandığı yerlerdir.Tehlikenin farkında olan yerlerdir.
          Türkiye`de gayri Müslim bölgesi varmı ki...Tam tersi Fener patriği EVET dedi, Mardin`de Süryaniler Evet dedi.Avrupa Birliği Evet dedi.ABD Evet dedi.Evet oyu kullananlar içinde serseri, cahil, ziletci, şarapçı yok muydu sanıyorsun.Ben sandık başında görevliydim.Hayır oyu kullananlar çok daha siyasetle ilgili kişilerdi.Yani onlar günde 1 saat siyaset düşünüyorsa.Evet diyenler.Hafta`da 1 saat siyaset düşünüyordu.Tabi ki biz oy verirken onları görmüyorduk ama anlıyorduk.Bazıları çok belli ediyordu.Göstere, göstere oy atmaya kalkanlar oluyordu.
          Yine söylüyorum %42 az bir oy oranı değildir.Eğer iyi örgütlenirse bu oy oranıyla çok şey yapılır.Devrim bile yapılır.

Benim facebooktaki Iraklı Şii arkadaşım bile Hayır çıksın istiyordu.Gerisini siz düşünün.

Yorum

Referandum bittiğinden ve bu konuda siz değerli üyelerimizin bu başlıkda bu konu hakkında yeteri kadar tartıştığınızdan, düşüncelerinizi arz ettiğinizden ve referandum sonrası başlığı açan kardeşimizin de talebi göz önünde bulundurularak başlık tarafımca kilitlenmiştir.

Selametle

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X