Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

REFARANDUM.!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: REFARANDUM.!!

Aliekber kardeşim bu referandumu seçim oylaması ile karıştırmayalım inş . Basiretle bakalım. Ben bu partiye oy vermiş biri değilim ama referandum farklı bir olay bunu ayırt edelim
    [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

[quote author=ruhullah link=topic=15684.msg99279#msg99279 date=1281472121]
      Aliekber kardeşim bu referandumu seçim oylaması ile karıştırmayalım inş . Basiretle bakalım. Ben bu partiye oy vermiş biri değilim ama referandum farklı bir olay bunu ayırt edelim
      [/quote]

---------------------------------------------------------------

netice,sonuç ne kardeş?

incirliği açmış,abd'ye sadık uşaklığını ispatlamak için afganistana asker göndermiş tayyipsin elini güçlendirmek değil mi?

her biriniz sözde müslüman geçinirsiniz,sözde Allahtan korkarsınız ama nasıl oluyorsa çıkıp abd'ye uşaklığı apaçık birilerine oy verirsiniz

incirliği açmış ,afganisdtana asker göndermiş tayyipse oy verenin İrak katliyamında hiç. mi payı yok?

20 milyonluk ülkede 3 milyon ölü 5 milyon sakat var deniliyordu birkaç yıl önce,

feluce on yıllar hiç bir hafızadan çıkmayacak canlı yayından kadınlara tecavüz edip,çembere alınmış felluce halkına dinlettirildi

referandom farklıymış,
      sanki neticede tayyips,in eli güçlenmicek de,

ne haliniz varsa görün kardeş,neticenin ne oalcağı şimdiden aşikar,yapacak bişey yok,düşünmeyen,neticeye ermeyen bir milletiz,

babaalr gibi satmaya devam etsinler,günü gelince,yunanın,fransızın ingilizin camilerinize astığı haçları yine sökmek bizlere düşecek

Ali evlatları yaşıyor Türkiyede,dolayısıyla rahat rahat satın,damat ferit gibi,mandacılar gibi,koreye asker göndermiş menderes,incirliği açıp afganistana asker göndermiş tayyips gibi babalar gibi satın,rahat olun

evladı resuller var aranızda,gün gelince camilerinmize asılmış yunan ingiliz,fransız haçlarını sökecek olan

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

babacan kardeş menfaat dünyasında yaşıyoruz sovyetler senin kara gözüne kara kaşına yardım etmedi sana

ona bakarsan italyanlarda savaşmadı bizimle ve ellerinde ne varsa bırakıp terkettiler anadoluyu

komünizmle mücadelede en büyük destekçimiz ve yardımcımız amerika değil miydi?

ben burda amerikayı savunduğum için bunları dile getirmiyorum ama türkiyenin hiçbir dostu yoktur bunu anlatmaya çalışıyorum herşey menfaatler üzerine kuruludur

rusyanın yıllardır çeçenistana ne yaptığının farkındasın değil mi? milyonlarca insanı katletti aynısını amerika da yaptı avrupa da yaptı

yani burda gelipte rusyayı masumane bir tavırla sevdirmeye çalışman vicdan ve akıl sahiplerine aykırı bir durum

sovyetler bize yardım etti diyon da kardeş o haçları söktürdü de yerine orak çekiç taktırmak istemedi mi? sahte gözyaşları dökerek hiçbir yere varamazsınız herkes kendi menfaati için çalışır çabalar bu dünya böyle yapacak birşey yok insanoğlu böyledir güzel kardeş.

Yorum

[quote author=EbuTurk link=topic=15684.msg99284#msg99284 date=1281478003]
          babacan kardeş menfaat dünyasında yaşıyoruz sovyetler senin kara gözüne kara kaşına yardım etmedi sana

ona bakarsan italyanlarda savaşmadı bizimle ve ellerinde ne varsa bırakıp terkettiler anadoluyu

komünizmle mücadelede en büyük destekçimiz ve yardımcımız amerika değil miydi?

ben burda amerikayı savunduğum için bunları dile getirmiyorum ama türkiyenin hiçbir dostu yoktur bunu anlatmaya çalışıyorum herşey menfaatler üzerine kuruludur

rusyanın yıllardır çeçenistana ne yaptığının farkındasın değil mi? milyonlarca insanı katletti aynısını amerika da yaptı avrupa da yaptı

yani burda gelipte rusyayı masumane bir tavırla sevdirmeye çalışman vicdan ve akıl sahiplerine aykırı bir durum

sovyetler bize yardım etti diyon da kardeş o haçları söktürdü de yerine orak çekiç taktırmak istemedi mi? sahte gözyaşları dökerek hiçbir yere varamazsınız herkes kendi menfaati için çalışır çabalar bu dünya böyle yapacak birşey yok insanoğlu böyledir güzel kardeş.
          [/quote]

------------------------------------------------------------------------

kendini avutuyorsun kardeş

bolşevik rusyasının camilerine bolşevik simgesi asmaya güçte değillerdi,onlar da müttefike ihtiyaç duyuyordu batı dünyasına karşı

ortak ilişkiler gelişebilirdi ancak,rusyanın borusu Türkiyede ötemezdi

felluce yazın googldan youtubeden, nasıl davrandıklarını iyi izleyin,kadınlara tecavüz edip de çembere alınmış halka dinletmesini izleyin

çünkü abd uşağı tayyipse oy vererek,incirliği açmış,afganistana asker göndermiş tayyipse oy vererek,sizlerin de payı var İrak katliyamında

halbuki bunlar müslüman kardeşlerim deyip,abd ile savaşmasan bile,en azından kardeşine mermi sıkacak ,incirliği açmayacaktın,bu nkadarına abd bile ses çıakramazdı,böyle bir tiplemeye oy verip,yarınki mekanınızı hazırlıyorsunuz

müslüman geçinen toplum olarak,kardeşlerinizi yanı başınızda katlettiler,sizler oy vermeye devam ettiniz,hatta devam edeceksiniz bunu burdan görüp anlayabiliyorum

çünkü cedleriniz belli,soyunuz belli,sopunuz belli,damat ferittiniz,mandacıydınız,koreye asker göndermiş menderes,incirliği açmış ,afganistana asker göndermiş tayyipsdiniz

daha geri gitsek değişen iş yok,emevilerin camilerine girip ehli beyte küfür etmişlerdiniz,küfe halkıydınız,bin yıldır gerçek olup da inancından dolayı,bir karıncayı bile incitmeyenler belli,

camilerinize asılınca uşaklaştıklarınızın haçları,yine kükreyip sökenler de belli hamd ve şükürler olsun

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

Aliekberbabacan, Osmanlı ortadankalkalı beri bu ülke kurtulmadı, bu ülke batıya tam anlamıyla teslim oldu. O bağımsızlık savaşları, kurtuluş savaşları sadece masaldan ibaret.

Acaba ingiltere el altından değilde fiilen türkiyeyi yönetseydi değişen ne olurdu. Hiç bir şey. Çünkü her şey ingilterenin istediği gibi oldu.

İngiltere İslam hukukunu kaldırın bizim hukukumuzu uygulayın dedi, senin efendilerin yaptılar. İngiltere yazınızı ortadan kaldırın bizim alfabemize geçin dedi, aynen uyguladılar, hem de halkın büyük muhalefetlerine rağmen, İngiltere giyim kuşamınızı bizim kültürümüze göre yapacaksınız dedi, efendilerin kılık kıyafet devrimi gibi dünyada bir daha asla örneği olmaya bir ucube zorbalığı bu millete ingilterenin isteği üzerine dayattılar öyleki bu batılı kıyafetleri giymeyenleri idam edecek kadar insanlıklarını kaybettiler senin efendilerin.

İngiltere kültürünüzü ortadan kaldırın, batı kültürünü örnek alın dedi, efendilerin ne yaptılar, bu milletin kültürüne savaş açtılar, her tarafta batı kültürü çağdaşlık ve yenilik safsataları altında bu millete dayatıldı.

İngiltere ne istedi ise bu ülke onu yaptı. Ülkede bu gün batı hayranlığı, batı taklitçiliği,çağdaşlık şakşakçılığının kökeni ingilterenin dayatmaları değil midir.

Bununla da yetinmediler. Batının her türlü pisliğini bu millete bulaştırdılar. Ortaya sizin gebi ne idüğü belirsiz ucube nesiller çıktı.

Amerikası da Rusyası da hepside emperyalist ve sömürücüdür. Hiç birinin diğerinden farkı yoktur. Her ne kadar abd bunda bir adım ileride olsa bile.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

B u güne kadar ordu ve yargı güya demokrasinin olduğu bir ülkede demokrasiden nasibini almadan kaldı. Ordu ve yargı ne halt ederse etsin yanlarına kar kaldı ve hiç bir sorumluluk taşımadılar. Bildikleri zulümleri işlediler, ama hiç bir müeyyide ile karşılaşmadılar.

Nice müslüman subay islami nedenlerle ordudan atıldı. Hiç bir mahkeme kararına gerek duyulmadan. Nice müslüman hakim, avukat, savcı laik despot yargi erki tarafından meslekten ihraç edildi, nice ocaklar söndü, nice hanümanlar söndü.

İşte bu anayasa değişikliği ordu ve yargının da demokrasik düzen içine girmeye zorlamaktadır ki, suçluların paniği de bu yüzdendir.

Artık ülkeyi babalarının çiftliği gibi kullanamayacak, canları istediği gibi davranamayacaklardır.

Evet Erdoğan bir abd israil dostudur ve biz hiç bir surette onu tasvip etmiyoruz. Ancak anayasa değişikliği konusundaki tavrı bu milletin arzuları doğrultusundadır. Ve zalim köhnemiş kokuşmuş despot laik düzenin sarsılmasına yarayacak çekiç darbeleri taşımaktadır. Halkta sırf bu yüzden kendilerine ihanet eden yargı ve orduda yuvalanmış ergenekon ihanet şebekelerine gereken dersi vermek için fırsat kollamakta ve EVET damgası ile HAYIRSIZLIKLA birleşmiş hayırsızları sigaya çekmek istemektedir.

Geberseniz de milletin EVET demesinin önüne geçemeyeceksiniz. Piliniz bitti. Bu ülkeyi sadece kendinizin zannettiği günler geride kalacak, yaptığınız pisliklerin hesabını millete vereceksiniz.

Hakkaride gariban vatandaşın evlatları askerleri pkk teröristlerinin öldürmesini heronlardan izleyecek hiç bir şey yapmayacak ordu bu milletin ordusu olamaz. Bu ordunun içindeki ihanet şebekelerine bu millet gereken darbeyi vuracaktır.

Kendi elleri ile yerleştirdikleri mayınlara türk askerini sürüp öldüren ordu um olurmuş. Demek ki yıllardır bu milletin temiz evlatlarını bu ordunu içine yuvalanmış abd israil ve pkk dostu hainler vatan evlatlarını öldürmüş ardından da öldürdükleri askerlerin cenazelerine utanmadan katılmışlardır.

A.babacan, bu milleti küçümsediğiniz günleri millet gözünüze sokacak. Artık herkes her şeyi anlıyor biliyor musunuz.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Evet Erdoğan bir abd israil dostudur ve biz hiç bir surette onu tasvip etmiyoruz. Ancak anayasa değişikliği konusundaki tavrı bu milletin arzuları doğrultusundadır.
                itirafa bakın hele

evet abd israil dostu,evet her fırsatta kardeş dediklerinizi felluce misali çembere alıp,akdınalra tecavüz edip çembere alınmış halkka dinletiyorlar

evet 20 milyonluk ülkede 3 milyon ölü 5 milyon sakat var ammamaaa

amması var değil mi?

daha beter olun,gerçi abd ingilizlere uşaklaşmanız,kardeş dediklerinizin kanında payınızın olması tarihi bir iştir

ceddiniz itiraf ettiğiniz gibi,oy verdikelriniz itiraf ettiğiniz gibi abd israil uşağıdır

bile bile şeytanın değermenine su taşırsınız,kendinizi çeşitli yalanlarla avutarak

iş halkın istediğiymiş, ceddiniz,önderleriniz,oy verdikleriniz itiraf ettiğiniz gibi "evet abd israil uşağı amma"

amması var elbet değil mi?

lanet olsun yezite ve yezitlere uşaklık eden kişiliksizlere

Ali Şeriati

Yorum

ve damat feritlerinizden beri,mandacı ceddinizdne beri,ingilizlere uşaklaşmış barzani,talabanilerinizden beri,koreye asker göndermiş,incirliği açmış,afganistana asker göndermiş tayyipslerinizden beri,her zaman ihanetlerinize gerekçelriniz oldu

evet abd israil uşaklarılar mma, amması her zaman oldu

şeytana uşaklaşmanın haklı gerekçeleri,Allah sizleri bildiği gibi yapsın

bir toplumda onur gurur şeref olmadıktan keri,gerekçeler üretir kendilerine, fellucede çembere alınmış halka tecavüz edilen karılarının seslerini dinlettiklerini bilenelrdensiniz,

20 milyonluk ülkede 3 milyon ölü 5 milyon sakatla sonuçlandığını bilmektesiniz,

abd israil uşaklarına haklı gerekçelerinizle oy vere vere

Ali Şeriati

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=15684.msg99303#msg99303 date=1281505881]
                    Evet Erdoğan bir abd israil dostudur ve biz hiç bir surette onu tasvip etmiyoruz. Ancak anayasa değişikliği konusundaki tavrı bu milletin arzuları doğrultusundadır. [/quote]

Tebrik ederim erdoğanın hain olduğunu ilan etiniz..peki abd israil dostunun bu halkın yararına bir madde çıkartacağına nasıl inandınız yada inanıyorsunuz..

Allah buyuruyor ki yahudileri ve nasranileri dost edinmeyin kim onları dost edinirse onlardandır..

Eğerki tayyip senin dediğin gibi abd israil dostu ise ki öyle kesin kes öyle sırf bu yüzden onun çıkarttığı yasaya evet demek senin boynunun borcu..

kalpazanın naylon faturadan devleti zarara uğratanların devletin imkanları ile düğünlere gidenlerin 7 senede karun gibi zenginleşenlerin çıkarttığı kanuna bu kadar güveniyorsan buyur evet de.
                    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

serdarcan ben hala oy referandumla ilgili seçimimi yapamadım.

üç ve dördüncü şıklar birbirinin aynı gibi geldi. eleyemedim o yüzden

çekimser evet ya da hayır deme konusunda kararsız olanlar yerini belirleyememişler yani

hiç biri ise ne evet ne hayır diyenler

bir de bu oylamaya gitmeyecek olanlar olmalı değil mi?

yani hiç biri yerine oylamaya katılmayacağım olmalı değil miydi?

hem bu anayasa oylamasında çekimser die bir şık neden yok evet hayır var sadece

burda da bir siyasi hile seziyorum...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15684.msg99431#msg99431 date=1281538938]
                        serdarcan ben hala oy referandumla ilgili seçimimi yapamadım.

üç ve dördüncü şıklar birbirinin aynı gibi geldi. eleyemedim o yüzden

çekimser evet ya da hayır deme konusunda kararsız olanlar yerini belirleyememişler yani

hiç biri ise ne evet ne hayır diyenler

bir de bu oylamaya gitmeyecek olanlar olmalı değil mi?

yani hiç biri yerine oylamaya katılmayacağım olmalı değil miydi?

hem bu anayasa oylamasında çekimser die bir şık neden yok evet hayır var sadece

burda da bir siyasi hile seziyorum...
                        [/quote]

Arkadaşım ne hilesi olacak ya sende iyicene kuruntu yaptın..evet yada hayır..neden evet neden hayır ..oylama yapmayacaksanız çekimser kalın sizde
                        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

yok ben onu sizin burdaki anket için demedim

12 eylül seçimleri için dedim

orda neden çekimser şıkkı yok diye...

bu arada bıktırdığım için kusura bakmayın..

Yorum

MİLLETCE SORUN ÜRETMEKTE ÜZERİMİZE YOKTUR SANIRIM...5.SAYFAYA GELİNMİS VE HALA SU YOK BU YOOK GİBİ TENKİTLER VAR...ELESTİRİ TABİ OLMALI LAKİN BU SAYFALARDA KİŞİLERİN DÜŞÜNCELERİDAHA NET OLMASI GEREKMİYOR MU SİZCE DE...?
                            KENDİ ADIMA HAYIR DİYORUM SONUNA KADAR BUNU DAHA ÖNCE DE YAZDIM HALA ANLAMADINIZ MI TAYYİP EFENDİNİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ NEYİN EVET İNDEN BAHSEDİYORSUNUZ .... ( ???
                            gönül kapısında bekleyenler bilir...
                            bitmistir artık onca zamandan sonra bir nakısı isleyen parmakların ayaklanması,
                            yeni bir bedenle atılan imza...askın elifte yansıması!

Yorum

tabii canım diğerleri çok namuslu çok şerefli helal süt emmiş pırıl pırıl türk siyasetçileri değil mi helal olsun size bu kafayla devam edin

Yorum

oldum olası zaten siyasetin bu başkalarının hesabı için insanları birbirine düşürmesini görüp hep bundan nefret etmişimdir

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X