Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

REFARANDUM.!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: REFARANDUM.!!

EVET diyeceğiz İnşaallah

Yorum

üçüncü seçenek.

Sandık başına gitmeyeceğim.

Yorum

Allah'ın hükümlerine meydan okuyan, tağuti sistemlerin beşeri kanunlarını düzenleğen oylamaya KATILMAYACAĞIM...

Yorum

[quote author=mkaradas link=topic=15684.msg97429#msg97429 date=1279920027]
          Bende canı gönülden EVET dedim ve diyecegim. Ama benim evetimin özü ve sözü bir evet. Hem referandum secenegini olaganüstü bir gayret ,müçadele ve azimle yalançılara, postalseverlere, darbecilere, halkın inanç ve degerlerine düşman parazit ve asalaklara , dinçi ,mezhepçi geriçi yobazlara karşı ,korkmadan dik durarak halkın önüne koyan başta başbakan ve Ak Parti hükümetinin başarılarını takdir edip, destekleyip yürekten alkışlayan bir EVET.

Evet diyenler neye evet dediklerini inşaallah biliyorlar. Ben 12 eylül vahşetini yaşayan biriyim. Şartların olgunlaşması adına faşist çetelerin çorumda, sivasta, K. Maraşta karanlık işbirlikleriyle nasıl katliam yaptıklarının tanıgıyım. Gençecik ögrençiler, delikanlılar yok pahasına sokakta katlediliyorlar, kalanlarda hapishanelerde, hüçrelerde işkencelerden geçiriliyor, halk yokluk ve sefalet içinde kıvranıyordu. İşte hayır diyen postalsever faşistler, cunta yalakaları, statükoçu geriçiler, halkın özgürleşmesini, gelişmesini istemeyen halk ve özgürlük düşmanları, çete ve mafya düzeninin devamını isteyen zavallı yanlışın koalisyonçularıdır.

Nasılda bir arada duruyorlar ve yakışıyorlar.. Faşist kürt(bdp) ve türk ırkçılar(mhp), ergenekonçular, postalseverler, kökten laik,dinsiz chp vb. halk düşmanları hayırsızlar koalisyonu. İşte hayır(sız) çılar bunlar
          [/quote]

12 eylülde ne yaşadın anlatta bilelim..kardeşinle düşmanmı oldu kardeş kavgasına kardeş cinayetlerine tanık oldunmu..bunlara kim sebep oldu kim sonlandırdı..onlarıda yaz bilelim.biraz sallıyorsun gibime geliyor..

sana firkini yaz dedik hayır diyenlere hakaret et demedik.dinsiz yerine koy demedik....demekki recep beyin gözyaşları etkisini göstermeye başladı..o dönemde idama HAYIR diyen hatta idamın dahada çok olmasını isteyen bay recep bugün timsah gözyaşları ile zavallı insanları aptal yerine koyarak oy istiyor ve alıyor malesef.

düne kadar adını bile bilmediği insanlar için nasılda gözyaşı dökermiş vah vah vah..bu sahte kabadayının oyunlarına geliyorsunuz ya ben tayyibi aklışlıyorum bu etkili rolünden dolayı..

öyle bir hava yarattılar ki EVET diyenler 12 Eylül le hesaplaşmasını istemiş olacak ,HAYIR oyuu verenlerde 12 Eylül den yana olacaklar.

CHP Anayasanın 15.ci maddesinin kaldırılmasını ve 12 Eylülcülere "zaman aşımı uygulanmaması"için yasa teklifi verdi.

Kimler tarafından reddedildi.?

AĞLAYAN ADAM RECEP BEY VE MİLLETVEKİLLERİ TARAFINDAN.

Şimdi 12 Eylül ile nasıl hesaplaşacaklar.?

Hava civa hepsi..

Bunun istismarı ile anayasa değişiklik paketine EVET oyu verilmesi için vatandaşlar kandırılmaya çalışılacak..(görünen oku kanan vatandaş bir hayli fazla)

iki damla gözyaşı dökerek duygu sömürüsü ile oy avcılığına çıkıyorlar..

Göreceksiniz bay recep bey paketin içindeki diğer değişikliklere değinmeyecek bile.çünkü anlatacak bir şey yok.

sarılacak tek iskele babası 12 Eylül.

HAYIR oyu verirsen 12 Eylülden yanasın darbecisin hepsi bu kadar.
          ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=15684.msg97459#msg97459 date=1279959488]
            Allah'ın hükümlerine meydan okuyan, tağuti sistemlerin beşeri kanunlarını düzenleğen oylamaya KATILMAYACAĞIM...
            [/quote]

oylamaya katılmamakda akp nin işine gelen bir uygulamadır yani evet demektir.
            ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=15684.msg97471#msg97471 date=1279967366]
              [quote author=zülfikar darbesi link=topic=15684.msg97459#msg97459 date=1279959488]
              [/quote]

[/quote]BU KONUDA BİZİM HERHANGİ BİR MESULİYETİMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ.

SİYASETE BAKIŞ AÇIMIZ NEFSİ VE MENFİ DEĞİLDİR.

DAVAMIZI İLGİLENDİRMEYEN İŞLERİN DIŞINDAKİ SİYASİ FAALİYETLER BİZİ PEK BAĞLAMAZ.

SELAMETLE....

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=15684.msg97478#msg97478 date=1279973156]
                [quote author=serdarcan link=topic=15684.msg97471#msg97471 date=1279967366]
                [/quote]

[/quote]BU KONUDA BİZİM HERHANGİ BİR MESULİYETİMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ.

SİYASETE BAKIŞ AÇIMIZ NEFSİ VE MENFİ DEĞİLDİR.

DAVAMIZI İLGİLENDİRMEYEN İŞLERİN DIŞINDAKİ SİYASİ FAALİYETLER BİZİ PEK BAĞLAMAZ.

SELAMETLE....
                [/quote]

Eyvallah kardeşim

Yorum

[/quote]
                  EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

EVET . . .

KIRK BİN VATAN EVLADININ HAKKI İÇİN

ŞEHİTLERİMİZİN KANI İÇİN

TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPIP MEHMETÇİK KANI DÖKEN VE BU KANLA BESLENEN İÇİMİZDEKİ VATAN HAİNLERİNİ TEPELEMEK İÇİN

ŞEREFİMİZ NAMUSUMUZ VE VATANIMIZ İÇİN

EVET EVET EVET . . .

Yorum

HAYIR'da hayır vardır.

Fethullahçı-Abd'ci-tarikatçı diktaya karşı durmak için, HAYIR...

her boykotçu bir evet oyudur.

Yorum

Şiilerin EVET HAYIR konusunu taklit mercilerine sormaları gerek miyor mu?

Bazı şiilerin AKP ci olduklarını, bazı şiilerin ise TSK cı olduklarını görüyoruz.

AKP ciler TSK yı abd israil dostu olmakla tanımlıyorlar. Genelkurmay Başkanının Ağlama Duvarındaki ayine katılmasını gösteriyorlar.

TSK cılar da AKP lileri abd ve israil dostu olduklarını söylüyor, Erdoğanın siyonist örgütlerden aldığı üstün cesaret ödülünü ve benzeri eylemlerini göstermektedirler.

Biz de diyoruz ki, her iki grupta haklıdır. Her iki grubun söyledikleri de doğrudur. AKP de TSK de abd ve israil dostudur ve bunu bu rejim kurulduğundan bu tarafa her türlü hareket ve eylemle göstermişlerdir.

Bu yüzden islamı esas almış bir müslümanın abd ve israil dostları ile bir işi olmaz diyoruz ve en haklı biziz.

abd ve israil İran İslam İnkılabı ve Şianın düşmanıdırlar. abd ve israilin dostlarıda tabii ki dostlarının düşmanlarına doğal olarak düşmandırlar.

O halde, akp ve tsk şakşakçılığı yapan şiiler hangi akla hizmet ederek bu abd israil dostların şakşakçılığına soyunmuşlardır acaba?
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Ne evet ne de hayır seçeneği de olmalıydı. İkisinden birine kendimizi mecbur edecek akli melekelerimizi yitirmedik elhamdulillah.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah nasip ederse Evet diyeceğim. Fakat ben ne evet diyenleri ne hayır diyenleri nede oy kullanmayanları akılsız görmüyorum. Onlarında vardır bir bildiği. İnsanların Kararlarına saygılı olmak gerek.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=15684.msg98184#msg98184 date=1280827384]
                              Allah nasip ederse Evet diyeceğim. Fakat ben ne evet diyenleri ne hayır diyenleri nede oy kullanmayanları akılsız görmüyorum. Onlarında vardır bir bildiği. İnsanların Kararlarına saygılı olmak gerek.
                              [/quote]

itidal tam da budur. Gönlüne sağlık.

Yorum

CHP'nin 35. madde önerisi ve MHP liderinin "biz anayasa değişikliğine karşı değiliz, bu değişikliğe karşıyız" şeklindeki manevraları, muhalefetin yerleştiği referandum mevzilerinin çürüklüğünü gösteriyor. MHP'nin bu çürük mevzide kendini koruması çok zor. Çünkü şu muhalefetin 12 Eylül mağdurlarını tatmin edecek hiçbir tarafı yok: "Geçici 15. maddenin kalkması 12 Eylül darbecilerinin yargılanmasına imkân vermiyor." "Peki öyle olduğunu varsayalım. O zaman bu maddenin Anayasa'da olduğu gibi kalmasına neden destek veriyorsunuz?"

Referandum paketine "AK Parti kendi yargısını yaratıyor" itirazına ise Anayasa Mahkemesi kapı gibi bir cevap vermiş oldu. Paketi esastan incelemesine rağmen bu maddeleri muhafaza etmesini vatandaşa nasıl açıklayacaksınız?

MHP'nin de CHP'nin 35. madde hamlesi gibi bir karşı hamleye ihtiyacı var. Onunki biraz daha erkeksi olacak. Meselâ, geri getirilmesini savunduğu idam cezasını "darbe suçları" için gündeme getirmek gibi. "Apo'yu da, darbecileri de asalım" sloganı, MHP'yi "darbe destekçisi" ithamından kurtarmaz mı?

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X