Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

Arkadaşlar sitemiz nasıl sizce ve yapılmasını istediğiniz şeyler varmı?
    Buyara Yazarak Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim
    83
    Çok İyi
    37.35%
    31
    İyi
    30.12%
    25
    İdare Eder
    19.28%
    16
    Kötü
    13.25%
    11

Ynt: Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

[quote author=Mevlüt link=topic=15958.msg98781#msg98781 date=1281207081]
    Arkadaşlar sitemiz nasıl sizce ve yapılmasını istediğiniz şeyler varmı?
    Buyara Yazarak Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim
    [/quote]
    Selam üzerinize olsun,
    Son zamanlarda yapılan düzenlemelerden sonra,
    Forum daha iyi durumda,
    Allah Razı olsun sizden,

Bir istekte bulunmak istiyorum,
    forum renk olarak sanırım göz alıyor,
    Göz almayacak bir renklendirme yapılırsa çok iyi olur kanısındayım...

Teşekkür eder, Kolaylıklar dilerim...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
    Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Allah Sendende Razı Olsun Kardeşim

Evet Kardeşim Bu İsteğini Yönetime Taşıyorum

Sonuçu Size En Kısa Zamanda Özelden Bildireceğim

Yorum

mavi ağırlıklı olması açık da olsa uzun süredir devam ediyor..

bence maviler tonlamasına göre yeşillense iyi olur..

form sitesi teknik elemanı olarak yapmayı tasarladıklarını yapmış dahasında bir isteğiniz var mı diye sormuşsun bu çok güzel bir aşama kardeşim Rabbim hayırlı çalışmalarının devamını getirsin.

bu cevap yazılan yer bana dar geliyor. hemen bitiveriyor. burası sayfanın (görünen ekranın) yarısı kadar olsa iyi olur. bir de word formatında yazılamıyor mu bazı sitelerde vardı sanırım. bazı kelimelerde standart da yapılabiliyor. örneğin bir sitede gördüm Allah diye yazıyorsunuz ALLAH diye kendisi dönüşüveriyor. bunu biraz daha geliştirip belli kelimeleri siteye okutup benzer yazılan kelimeleri otomatik dönüştürmek mümkünse iyi olur. örneğin:

ehlibeyt kelimesi

Ehl-i Beyt diye yazılması gerekir. ama biz yazarken bunu aceleden kuralına uygun yazamıyoruz. wordde ehlibeyt yazılsa bile ayarlıyorsunuz aralık çubuğuna basınca Ehl-i Beyt diye dönüşüyor.. böyle bir sözlük oluşturma imkanı varsa oraya bazı kelimeleri ekleriz. sitede böylece dilde standart tutturulmuş olur.

Yorum

bende arkadaşlara katılıyorum sitenin renkleri değişse daha güzel olur
          QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
          WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

bende mesaj bölümünün geliştirilemsi gerektiği kanısındayım dahe geniş yazı biçimi şekliller bu renk düzenide değişse iyi olur şahsen ben pekde faydalanamıyorum daha geniş olmalı

flas ekle butonu var ama hiç bierşey ekleyemiyorum bir kaç kere denedim olmadı
            bazı sitelerde mesajlara teşekkür ediliyor allah razı olsun deniliyor yada alkışlanıyor doğrusu bunlar benim çok hoşuma gidiyor bi Allah razı olsun eklense iyi olur heralde

mesajyaz bölümündeki şu suratlar değişsin daha güzelleri ve daha hareketlileri var
            Bid esite görüntüsü çok resmi gibi daha estetik olabilir
            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg98785#msg98785 date=1281208366]
              mavi ağırlıklı olması açık da olsa uzun süredir devam ediyor..

bence maviler tonlamasına göre yeşillense iyi olur..

form sitesi teknik elemanı olarak yapmayı tasarladıklarını yapmış dahasında bir isteğiniz var mı diye sormuşsun bu çok güzel bir aşama kardeşim Rabbim hayırlı çalışmalarının devamını getirsin.

bu cevap yazılan yer bana dar geliyor. hemen bitiveriyor. burası sayfanın (görünen ekranın) yarısı kadar olsa iyi olur. bir de word formatında yazılamıyor mu bazı sitelerde vardı sanırım. bazı kelimelerde standart da yapılabiliyor. örneğin bir sitede gördüm Allah diye yazıyorsunuz ALLAH diye kendisi dönüşüveriyor. bunu biraz daha geliştirip belli kelimeleri siteye okutup benzer yazılan kelimeleri otomatik dönüştürmek mümkünse iyi olur. örneğin:

ehlibeyt kelimesi

Ehl-i Beyt diye yazılması gerekir. ama biz yazarken bunu aceleden kuralına uygun yazamıyoruz. wordde ehlibeyt yazılsa bile ayarlıyorsunuz aralık çubuğuna basınca Ehl-i Beyt diye dönüşüyor.. böyle bir sözlük oluşturma imkanı varsa oraya bazı kelimeleri ekleriz. sitede böylece dilde standart tutturulmuş olur.
              [/quote]

Hocam güzel isteklerde bulunmussunda bu kelime arşivi çok zor bir durum ama bu konda çalısma yapmaya çalısacağım kesin diyemiyorum ama bilginiz olsun

renk tonlamasını daha önce değistirmek istemistim ama yönetim izin vermemisti yeniden yönetime tasıyorum bunu

biraz gelişmiş editörler mevcut sitemiz için ama aktif etmedik henüz biraz çalısma yapmam gerekiyor üzerinde ama en kısa zamanda aktif edeceğiz inşAllah

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=15958.msg98786#msg98786 date=1281208823]
                bende arkadaşlara katılıyorum sitenin renkleri değişse daha güzel olur
                [/quote]

bunu yönetime taşıyorum kardeşim

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=15958.msg98787#msg98787 date=1281209147]
                  bende mesaj bölümünün geliştirilemsi gerektiği kanısındayım dahe geniş yazı biçimi şekliller bu renk düzenide değişse iyi olur şahsen ben pekde faydalanamıyorum daha geniş olmalı

flas ekle butonu var ama hiç bierşey ekleyemiyorum bir kaç kere denedim olmadı
                  bazı sitelerde mesajlara teşekkür ediliyor allah razı olsun deniliyor yada alkışlanıyor doğrusu bunlar benim çok hoşuma gidiyor bi Allah razı olsun eklense iyi olur heralde

mesajyaz bölümündeki şu suratlar değişsin daha güzelleri ve daha hareketlileri var
                  Bid esite görüntüsü çok resmi gibi daha estetik olabilir
                  [/quote]

bacım renk değişirmi bilmem yönetime taşınacak bu konu

gelişmis editörümüz mevcut ama üzerinde çalısmalarım devam ettiği için aktifleştirme işlemi yapılmadı henüz

o resimler değişecek zaten bu benim ihmalkarlığım açıkcası geçen hafta değistirmek istedim ama biraz kafam bulanık olduğu için yapamamıstım ki simgelerin tamamı silinmisti yedekler vardı Şükürler olsun

estetik den kastın nedir bacım?

Yorum

Bence renk olarak çok hoş, sade ve gözü yormuyor...

Yorum

[quote author=Melis link=topic=15958.msg98797#msg98797 date=1281215401]
                      Bence renk olarak çok hoş, sade ve gözü yormuyor...
                      [/quote]

görünüm bana görede iyi ama bir kaç yerde bence değişiklik yapmak gerekiyor melis olumlu cevabın içinde teşekkür ederim

Yorum

kardeş forumdan çıkış yapan üyelerin online gözükme sürelerini 15 dakika falan yapamaz mısınız? 6 saat çok fazla ve online gözüken çoğu üye zaten forumdan ayrılmış oluyor

Yorum

[quote author=EbuTurk link=topic=15958.msg98817#msg98817 date=1281221654]
                          kardeş forumdan çıkış yapan üyelerin online gözükme sürelerini 15 dakika falan yapamaz mısınız? 6 saat çok fazla ve online gözüken çoğu üye zaten forumdan ayrılmış oluyor
                          [/quote]

google yüzünden yapmamız mümkün değil kardeşim minimum seviyede zaten daha düşük yaparsak hit düşer sitenin

Yorum

anladım kardeş canın sağolsun...

bir de şöyle bir sorun var yeni yeni aklıma geliyor mesela alıntı yapacağım üyenin yazısında,başka bir alıntı daha varsa hepsini komple alıyor ve bu da pratikte sıkıntı oluşturuyor
                            bu sorunu düzeltebilir misiniz

Yorum

Galiba Bundan Bahsediyorsun Kardeşim

[quote author=Mevlüt link=topic=15405.msg98467#msg98467 date=1281029446]
                              [quote author=BEYZA link=topic=15405.msg98451#msg98451 date=1281024549]
                              [quote author=Seccâd_ link=topic=15405.msg95754#msg95754 date=1279033500]
                              [quote author=-Kerbelai- link=topic=15405.msg95674#msg95674 date=1279013776]
                              ......................................
                              [/quote]

...................................
                              [/quote]

..............................

[/quote]
                              [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X