Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Sitenin Tasarımı Nasıl Sizce ?

[quote author=Gulsum link=topic=15958.msg98904#msg98904 date=1281279112]
    Mevlut kardesim,elinize saglik :bravo bu :hosgeldiniz :tesekkur :al.razı olsun
    hepside iyi ama benim demek istedigim her gonderilen sayfanin altinda tesekkur yazisinin olmasi.
    Biz yaziyi begendigimizde Ifade panellerini gonderme yerine sadece tiklayip tsk' edebilmek

[/quote]

kardeşim bu modu geliştirmeye çalışıyorum şuan en kısa zamanda aktif edeceğim

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg98785#msg98785 date=1281208366]

word formatında yazılamıyor mu bazı sitelerde vardı sanırım. bazı kelimelerde standart da yapılabiliyor. örneğin bir sitede gördüm Allah diye yazıyorsunuz ALLAH diye kendisi dönüşüveriyor. bunu biraz daha geliştirip belli kelimeleri siteye okutup benzer yazılan kelimeleri otomatik dönüştürmek mümkünse iyi olur. örneğin:

Ehl-i Beyt kelimesi

Ehl-i Beyt diye yazılması gerekir. ama biz yazarken bunu aceleden kuralına uygun yazamıyoruz. wordde Ehl-i Beyt yazılsa bile ayarlıyorsunuz aralık çubuğuna basınca Ehl-i Beyt diye dönüşüyor.. böyle bir sözlük oluşturma imkanı varsa oraya bazı kelimeleri ekleriz. sitede böylece dilde standart tutturulmuş olur.
      [/quote]

Hocam bu modül hazır nitekim kilemeleri eklemek kaldıki bunu tek basıma yapmam mümkün değildir. Yönetim olarak bunu nasıl becerebiliriz onu bilmiyorum. ufak harflerle allah yazınca kendisi değişiyor aynı şekilde ehlibeyt kilemisde öyle düz yazın kendisi değişecek ama kelimeleri nasıl ekleyecem onu kestiremiyorum. sonuçu tam olarak size yakında bildiririm.

Yorum

ooo çok güzel Allah razı olsun bu müthüş bir şey. adeta devrim gibi bir şey.. böylece özellikle dini kavramlarımızı doğru yazmayı sağlayacağı. Ehlibeyt ee hani değişmedi?

sözcükleri eklemeyi birlikte yaparız sana yardımcı olurum.. sözcüklerin yanlışlarını bile yazsak onları doğruya çevirecek değil mi aynı şeyden bahsediyoruz...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg99489#msg99489 date=1281569266]
          ooo çok güzel ALLAH razı olsun bu müthüş bir şey. adeta devrim gibi bir şey.. böylece özellikle dini kavramlarımızı doğru yazmayı sağlayacağı. Ehl-i Beyt ee hani değişmedi?

sözcükleri eklemeyi birlikte yaparız sana yardımcı olurum.. sözcüklerin yanlışlarını bile yazsak onları doğruya çevirecek değil mi aynı şeyden bahsediyoruz...
          [/quote]

Nasıl değişmedi hocam ?

Yorum

bakalım değişmiş mi o zaman değişmemişti şimdi değişmiş duruyor:

Allahım bizi ehlibeyt yolundan bir an için bile ayırma..

Yorum

evet çok güzel değişmiş..

Allahım kelimesi de Allah'ım diye değişsin inşaAllah

bu durumda kelime siparişleri verebiliriz. ha bir de şunu sorayım, geçmişe yönelik tüm forumda bu düzeltmeleri yapabiliyor musunuz.. ya da yaptınız mı bakma imkanım olmadı eğer bu yapılırsa çok büyük bir iş olur..

o zaman yeni bir başlık açalım oraya kelimelerin sık yapılan yanlışlıklarını ve doğrularını aklına gleen yazsın.

örneğin ben açabilirim...

bozuk kelimeler doğruları
              hz muhammet Muhammed (s.a.a.)
              kuran Kur'an
              kuranı kerim Kur'an-ı Kerim
              imam ali İmam Ali (a.s.)
              mumin Mü'min
              hz peygamber Hz. Peygamber (s.a.a.)
              resulüllah-resülüllah Rasülüllah (s.a.a.)

gibi..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15958.msg99681#msg99681 date=1281626190]
                evet çok güzel değişmiş..

ALLAHım kelimesi de ALLAH'ım diye değişsin inşaAllah

bu durumda kelime siparişleri verebiliriz. ha bir de şunu sorayım, geçmişe yönelik tüm forumda bu düzeltmeleri yapabiliyor musunuz.. ya da yaptınız mı bakma imkanım olmadı eğer bu yapılırsa çok büyük bir iş olur..

o zaman yeni bir başlık açalım oraya kelimelerin sık yapılan yanlışlıklarını ve doğrularını aklına gleen yazsın.

örneğin ben açabilirim...

bozuk kelimeler doğruları
                hz muhammet Muhammed (s.a.a.)
                kuran Kur'an
                kuranı kerim Kur'an-ı Kerim
                imam ali İmam Ali (a.s.)
                mumin Mü'min
                hz peygamber Hz. Peygamber (s.a.a.)
                resulüllah-resülüllah Rasülüllah (s.a.a.)

gibi..
                [/quote]

Hocam Bu yaptığımız Modül Forumun Tamamını Kapsıyor Yeni Yapılacak Olanları Değil

Dün Bunun Elmeddinle Konustum Açıkcası Sizlerden Böyle Bir İstekde Bulunmak Ne Kadar Doğru Olur kestiremedik. Ama Yardımcıda Olursanız Çok Seviniriz.

Bir Başlık Açarsanız Bu Konuda Herkes Orada Doğru Kelimeleri ve Yanlışları Yazabilirsiniz.

Yanlış Kelime Doğru Kelime

Şablon Bu Şekilde Olursa Benim İçin Çok İyi Olur.

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X