Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?

bin tane oyum olsa birisini akp ye vermem reklamcı insanlara

MHP
    [move]๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ WwW.Welayet.CoM ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ Gaziantepin Gülü ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ [/move]

Yorum

başka yokmu ankete katılan

Yorum

yasım tutmuo ama mhp taraftarıyım her zaman..
        kefen istedim meni effedin bu sözüm HUSEYN'e toxunmasın..yatar o qebride bikefen...

Yorum

MHP ye verecem bende terör konusunda AKP den istediğim tutumu bulamadım..

Yorum

Herkesin fikrine saygım var ama açıkcası bu forumda akp ye bu kadar oy çıkması beni şaşırttı..demekki adamlar haklı bu memleketi satmakta bu memleketi bölmekte..boşuna dememişler insanlar hakettikleri biçimde yönetilirler diye..demekki biz bu şekilde onursuzca yaşamayı hak ediyoruz ki bu onursuzlara oy veriyoruz..yazık valla hemde çok yazık..
            ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

daha bu ülkeyi ne kadar küçük düşürecekler daha ne yapmaları lazım..daha bu ülkede ne olması lazım bunları indirmek için..şöyle bir 7 yılı gözünüzün önüne getirin artı ve eksileri bir kağıda yazın bakalım hangisi çok çıkacak..
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

sizce kime verilsin

sanki digerleri çok muhteşem yönetecekler değil mi

onlar daha önce ne yaptılar bu ülke için
                ben burda akp muhteşem dört dörtlük demiyorum zaten

ondan iyisi gelsin ona verelim

yani bizi baykal mı yönetsin
                onu mu hak ediyoruz >

ben burada kalkıpda bu iyi bu kötü buna verin buna vermeyin
                gibi tartışmalara girmek istemiyorum sadece bir anket ve kime verecekseniz yazın yeter
                size niye veriyorsunuz diye sormuyorlar ki

yani şimdi burada partilerin poyalarını mı meydana çıkaralım
                ???

neyse tartışma ortamı olmasın diye uzatmıyorum .......

vesselam
                Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

kardeşler lütfen bu konuda tartışıpta birbirimizi kırmayalım,herkez oyunu dilediği partiye yada yöneticiye vermekte özgürdür kimsenin bir başkasını bu tercihinden dolayı eleştirmeye yada kınamya hakkı yoktur kanatindeyim.
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=1298.msg7800#msg7800 date=1235407370]
                    kardeşler lütfen bu konuda tartışıpta birbirimizi kırmayalım,herkez oyunu dilediği partiye yada yöneticiye vermekte özgürdür kimsenin bir başkasını bu tercihinden dolayı eleştirmeye yada kınamya hakkı yoktur kanatindeyim.

[/quote]
                    Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=1298.msg7800#msg7800 date=1235407370]

[/quote]
                      +1

bence de ama işte bazıları kendi bildiklerine vermekle kalmıyor oy vermiyeceği partiyi kötülüyor

anketin amacı bu değil

kardeş öyle cevap yazınca bir kaç şey dedim

zaten tartışmak istemiyorum yoksa daha çok şey yazardım
                      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim.Selamun Aleykum

Genel seçimlerde de oyumu AKP'ye verdim.Allah(cc) nasip ederse yerel seçimlerde de AKP'ye vereceğim.

Selametle
                        “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                        Sizleri kılıçtan geçiririm.
                        Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                        Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

Memleketim için kesinlikle MHP'ye veririm. Köken olarak ne AKP'yi ne MHP'yi neden başka bir partiyi asla savunmam ve desteklemem. Ne isimleri nede bayrakları asla beni ilgilendirmez. Kişisel olarak Mektebime, inancıma hangisi daha saygılı ise ona oyumu veririm. Zaten hele bakalım bu yaşa geldik ama ömrümüzde ilk defa oy kullanacağız.

Yorum

Ben kesinlikle AKP ye vermem .Buradan ehlibeyt dostlarının sitesi olduğu için samimiyetle konuşmak gerekirse AKP denen mel'un partinin ve anlayışının vahabi rezalet anlayışı içerisinde olması İsRaİL denen şerefsizle açık işbirliği içinde olması ve Koyu Sünni Arap şeyhleriyle kendilerine tehlike gördükleri İRan ın vurulması için Amerika ve İsrail ile işbirliği yapması ve buradan da bu şerefsizlere oy çıkması beni çok üzmektedir.Irakta direnen kardeşlerimizin kuyusunu kazan bu aşşağılık partinin kesinlikle ve kesinlikle samimiyetine güvenmiyorum.
                            Bu partinin vaatleri bana sadece Yezidin İmam Hüseyin (a.s) öldürdükten sonra İmam Seccad a hediyeler göndermesine benzer.Destek veren tüm herkesi kınıyorum özellikle de buradan yazıklar olsun sizlere......(:

Yorum

[quote author=sahhatayi link=topic=1298.msg9313#msg9313 date=1236260481]
                              Ben kesinlikle AKP ye vermem .Buradan ehlibeyt dostlarının sitesi olduğu için samimiyetle konuşmak gerekirse AKP denen mel'un partinin ve anlayışının vahabi rezalet anlayışı içerisinde olması İsRaİL denen şerefsizle açık işbirliği içinde olması ve Koyu Sünni Arap şeyhleriyle kendilerine tehlike gördükleri İRan ın vurulması için Amerika ve İsrail ile işbirliği yapması ve buradan da bu şerefsizlere oy çıkması beni çok üzmektedir.Irakta direnen kardeşlerimizin kuyusunu kazan bu aşşağılık partinin kesinlikle ve kesinlikle samimiyetine güvenmiyorum.
                              Bu partinin vaatleri bana sadece Yezidin İmam Hüseyin (a.s) öldürdükten sonra İmam Seccad a hediyeler göndermesine benzer.Destek veren tüm herkesi kınıyorum özellikle de buradan yazıklar olsun sizlere......(:
                              [/quote]

[tt]O saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın ve terbiyeli konuşun...[/tt]

Yorum

arkdaşlar daha önce yazıldı; burası sadece bir anket başlığı.herkes istediği partiye oy verbilir. bundan ötürü kimsenin kimseye diecek sözü olamaz.herkes AKP'li CHP'li MHP'li olmak zorunda değil ki.ve herkes aynı düşünmek zorunda değil ki.

lütfen gereksiz ve kalp kırıcı yazışmalardan uzak duralım
                                Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X