Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: yerel seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?

Ahmed Yasin'e zindandayken İsrail polisinin NEDEN BİZİM OTOBÜSLERİMİZDEKİ ÇOÇUK VE KADINLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ dediği zaman AHMED YASİN şu cevabı vermiştir SİZİN KADIN VE ÇOcUKLARINIZI ÖLDÜRDÜĞÜMÜZ ZAMAN İSLAM DEVLETİMİZİ KURAcAĞIZ
    Bu ifadeler doğru olamaz ve asla Şehid Ahmed Yasine ait olamaz. Çünkü bir yere islam devleti kurmak için çocuklar öldürülmez.
    İsrail filistin toprakları üzerinde zorla kurulmuş gayri meşru bir rejim olduğundan, o topraklar tümüyle filistinli müslümanların olduğundan dolayı, bu topraklar üzerindeki bütün yahudiler birer harbi hükmündedirler. O topraklarda bulunmaları savaşı kabul etmeleri anlamına gelmektedir.
    Yahudi çocukların katledilmesine gelince, asıl hedef yahudi çocukları değildir. Hedef olmaları bile, siyonist israil tarafından filistinli masum müslüman çocukların direkt hedef alınmasından caydırmak içindir. siyonistler filyistinli çocukları öldürmeyeceklerine söz verirde ahitlerine sadık kalsalar filistin kahramanlarının siyonist çocukları öldüreceklerine ihtimal vermiyoruz. Bu bir nefsi müdafaadır, yoksa arzu edilen, düşman başvurmadan başvurulacak bir tedbir değildir.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=1298.msg47648#msg47648 date=1250118545]
      senin gibi küfüre batmış ve beşeri sistem savunucuları herşeyi savunurlar.
      [/quote]

[quote author=islam-devleti link=topic=1298.msg47734#msg47734 date=1250168850]
      Müşrikler ALLAHIN KANUNLARINI UYGULAMIYANLARDIR , halk ise günah işlemiştir onlara oy verip.
      [/quote]

güzeeel... yavaş yavaş gelişme var. son söylenen söz her zaman için esas alınır.
      ilk yaptığın tekfirin ucuz bi harici söyleminden ibaret olduğunu anlayıp kendi kendini inkar etmen ve ilk söylediğin sözden geri dönmen senin açından sevindirici bi gelişme

Yorum

BEN BU KONUNU AÇILMASINA ŞİDDETLE KARIŞIYIM... EHLİBEYT MEKTEBİ BÖYLE SAÇLIKLARLA UĞRAŞMAMALI ZİYNET OLCAĞIMIZ YERDE SAÇMALIKLARLA ÖRNEK OLUYORUZ BİZM İŞİMİZ HANGİ PARTİ OLMAMALI BEKLEDİĞİMİZ KAİM İMAMIN ZUHRUNA MEKAN HAZIRLAMALIYIZ ONA LAYIK OLMAYA ÇALIŞMALALIYIZ... (Bu benim kişisel görüşüm isteyen katılır isteyen katılmaz ben konu açana değil genel bir tabir olarak kullnadım bu cümleleri)SİYASET YAPARAK MEKTEBE ZARAR VERDĞİNİZİN FARKINDA MISINIZ ????? > > >
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Mekteb-i mülkiye kardeşimden özür diliyorum, ağır konuştum. Hakkını helal et kardeşim.

Yorum

var ise helaldir. ben de sizden özür diliyorum sarfettiğim cümleler için.siz de helal edin

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=1298.msg47848#msg47848 date=1250204686]
              var ise helaldir. ben de sizden özür diliyorum sarfettiğim cümleler için.siz de helal edin
              [/quote]

Esağfirullah kardeşim herzaman helaldir. Asıl özür dilemesi gereken biri varsa bendim kardeşim. ALLAH razı olsun.

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=1298.msg47738#msg47738 date=1250169557]
                [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=1298.msg47737#msg47737 date=1250169388]
                Ahmed Yasin'e zindandayken İsrail polisinin NEDEN BİZİM OTOBÜSLERİMİZDEKİ ÇOÇUK VE KADINLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ dediği zaman AHMED YASİN şu cevabı vermiştir SİZİN KADIN VE ÇOcUKLARINIZI ÖLDÜRDÜĞÜMÜZ ZAMAN İSLAM DEVLETİMİZİ KURAcAĞIZ
                Bu ifadeler doğru olamaz ve asla Şehid Ahmed Yasine ait olamaz. Çünkü bir yere islam devleti kurmak için çocuklar öldürülmez.
                İsrail filistin toprakları üzerinde zorla kurulmuş gayri meşru bir rejim olduğundan, o topraklar tümüyle filistinli müslümanların olduğundan dolayı, bu topraklar üzerindeki bütün yahudiler birer harbi hükmündedirler. O topraklarda bulunmaları savaşı kabul etmeleri anlamına gelmektedir.
                Yahudi çocukların katledilmesine gelince, asıl hedef yahudi çocukları değildir. Hedef olmaları bile, siyonist israil tarafından filistinli masum müslüman çocukların direkt hedef alınmasından caydırmak içindir. siyonistler filyistinli çocukları öldürmeyeceklerine söz verirde ahitlerine sadık kalsalar filistin kahramanlarının siyonist çocukları öldüreceklerine ihtimal vermiyoruz. Bu bir nefsi müdafaadır, yoksa arzu edilen, düşman başvurmadan başvurulacak bir tedbir değildir.
                [/quote]
                Kardeşim o ifade yanılmıyorsam Velfecr haber sitesinde çıktı, Eski İsrail polisinin Ahmed Yasinin öyle dediğini söyledi .
                Kaldı ki MÜHENDİS YAHYA AYYAŞ OTOBÜSLERDE İSTİŞAHİ EYLEMLER DÜZENLEDİ ve Yahya AYYAŞ Hamasın İstişadi Eylemler Komutanıydı ve şehid oldu
                http://www.youtube.com/watch?v=1l47YSN2ILM
                [/quote]

Değerli kardeşim, hangi sitede çıkarsa çıksın, üstelik bak kendiniz söylüyorsunuz. İsrail polis şefi Ahmed Yasinin öyle söylediğini söylüyor. Herhalde israilin polis şefi Merhum Şehid Ahmed Yasinin söylediğinin aynısını söylemeyecek aksine dünya kamuoyunda tepki alsında diye öyle söyleyecektir. Normal, salim bir akıl bile sıradan bir adamın bile dünya kamuoyuna böylesine bir demeç veremeyeceğini hesap ederken Ahmed Yasin bundan gafil olabilir mi? Siyonist polis şefe bakın nasılda Ahmed yasini dünya kauoyuna çocuk katili gibi göstermeye çalışmış ve hatta müslümanları bile inandırabilmiş. Onların propogandalarını etkisiz kılmamız gerekmiyor mu?
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Değerli kardeşim, filistinin işgalcisi siyonist yahudilerin hepsi harbi hükmündedir. Harbilerin ise öldürülmesi caizdir.
                  Filistin halkı ise, bir milyardan fazla olmakla övünen sünni müslümanların varlığına rağmen yalnızca İslam İnkılabının yardımları ile mücadelerini sürdürmek zorunda bırakılmışlardır. Karşılarında dünyanın en modern ve ven zengin ordusu bulunmaktadır. Bu ordu hiç bir insanı kural tanımamaktadır. Ve özellikle de filistinli masum kadın ve çocukları hedef almaktadır.
                  Bu yüzden filistinli kahramanlar bombalarla onların içlerine dalıp onları cehenneme göndermektedir ki biz de bunların o şanlı istişhad eylemleri ile gurur duymaktayız zaten.
                  Yalnız hedef seçilirken özellikle yahudi çocukları olsun diye hedef seçilmiyor. Ama hedefte yahudi çocuklara rastlanmışsa o da onun kaderi, yinede kötü olmuyor, cennete gidiyorlar. Her şeye rağmen eğer siyonistler filistinli çocukları hedef almasalar filistinin kahramanları onların çocuklarını öldürmezler.

Yorum

fatihte bir otobüs durağındaydım yaşlı bir amca dedi ki 50 yıldır oy kullandım denemediğim parti kalmadı hiç biri diğerinden farklı davranmadı artık ben de oy kullanmamaya başladım...

içimden dedim Allah'a hamd olsun ki senin 50 yılda deneme yanılma yoluyla öğrendiğini bana küçüklüğümden beri öğretti
                    çünkü ben hiç oy kullanmadım
                    daha önce seçim kurulunda adım bile adım yoktu ama son taşınma nedeniyle muhtarlığa kaydolup da seçimlerde bunlar dikkate alınınca seçmen kağıtlarımız eve kadar gelmiş son seçimlerde...
                    yine çöpe kullanmıştık..=)

yukarda geçtiği gibi maide suresi 44 vs ayetler nedeniyle sistemin cahili sistem olması nedeniyle ehveni şer mantığı vs.
                    ancak
                    görüşleri benim için bağlayıcı olan şii ileri gelenlerden biri akp'ye kullandıklarını söyleyip keşke sen de kullansaydın dedi.

tağuttan falan söz etmedim çünkü bunlara ne onun ihtiyacı olduğunu düşündüm ne de Maide suresindeki vs. ayetlerden habersiz olduklarını...
                    içim kabul etmese de bu benim için bağlayıcı idi

peki neden? Oy kullanılıyor? oy kullanmadaki maslahat kadar, kullanmamaktaki vebal kadar kullanmanın da vebali yok mu

içime sorarsanız evet oy kullanmanın vebali kullanmamanı vebalinden daha çok..
                    hele iyi bir tercih yapamamışsanız...

biz bu mektebe içimizdekileri yaşamaya devam edelim diye girmedik. hissi, taraflı, sığ değerlendirmelerimiz, tek başımıza yaşasak belki bizi kurtarabilir ancak toplu olarak yaşıyor şiiyiz diyorsak o zaman uymamız gereken birliktelikler olmalı...

Aşkın Velayeti filmini zaman zaman örnek veriyorum çünkü gerçekten dolu dolu mesaj işlenen bir filim bu vesileyle yeniden söylüyorum ki onu bir defa seyretmek yetmez...

bu filmde bir gurup samimi içi iman dolu müslümanlar İmam Musa Rıza a.s.'a gelerek Harun öldü, oğulları aralarında taht kavgasına düştü biz de keskin kılıçlarımızı sıyırıp cihad edip Ehlibeyt a.s.'ın başa geçişini sağlayalım diyorlar...

İmam olmaz dediyse de ısrar ediyorlar. İmam Hüseyn a.s. ın kalkışını başarısız olsa bile bu kararlılığını hakkın yanında oluşunu örnek gösteriyorlar ve cihad şartlarının oluştuğunu iddia ediyorlar İmam Ali b. Musa a.s.:
                    oruç herkese farz mıdır?
                    yok diyorlar hastaya yolcuya değil
                    neden?
                    çünkü oruç şartları hasta ve yolcu için oluşmamıştır
                    zekat?
                    fakirlere farz değildir
                    neden?
                    çünkü zekatın farz oluşunun şartları fakirler için oluşmamıştır...
                    O halde diyor İmam bırakın biz de gerçekte farz olan Cihadın şartlarının oluşup oluşmadığına karar verelim ve oluşmadığı için de cihaddan menedelim...

Bana seçimlerde akp ye oy verdiklerini söyleyen etkili kişi akp nin ehveni şer olduğunu ülkemizde yaşayan şiiler için yararlar getireceğini söyledi...

gönlüme değil ama aklıma yattı ve ben de bundan sonra ilk oyumu kullanacağım.. korka korka olacak ama bilginin kaynağını sağlam gördüğüm için içim rahat edecek. hangi partiye oy vereceğim ise yine etkili makamlardan öğreneceğim..

bu konuda yazmak baya zormuş ya...

etkili makamlarla formun yönetimi, vicdan, ayetler arasında sıkıştım kaldım.. ilk defa siyasetten bu kadar baskı altında bahsediyorum... daha önceden omuzlarım kalkık herkese meydan okurcasına oy kullanmadım kullananları da hoş görmedim derdim... o zamanları özgür ve tarafsızdım artık özgür değilim elhamdülillah taraftarım şiiyim.. Hem de Ali a.s. taraftarı...

Taraftar (şii) olmak sloganik düşünmekten beni alarak daha geniş ve bir mektebin tümünün geleceğini dikkate almamı gerekli görüyor..

örneğin Irak meselesi... yıllardır o kadar karmaşa o kadar desise sömürü, aklınıza ne gelirse islam düşmanları tarafından kurulup oynanan merkez adeta dünyanın hile merkezi büyük şeytan tarafından kurulup uygulanan..

bence Irak büyükşeytan tarafından ne İrana ne kutsal haremi şerifeyne benzer. Küfrün en çok korktuğu saf İslamın tek geleneği ve yaşam şekli olan şianın kalesi en kutsal hayat verici yeridir tabiri caizse şianın başşehridir ırak
                    öyleyse en dikkat edilmesi gereken en çok tuzak kurulması gereken bir kaledir küfrün imamları büyük şeytan için...

ve öyle yapıldı yıllar yılı bu oyunlar kuruldu uygulandı... Ancak buna rağmen ırakta şia varlığını hep sürdürdü. hem de çoğunluk olduğu halde

bu nasıl oldu sanıyorsunuz. Saygın bir geçmişi ve kişiliği olan Es Sadrın ilk meşhur olduu günlerde siyonist merkezden idare edilen Türkiye medyaları haber yorumlarında Es Sadrı ve Mehdi ordusunu büyüttükçe büyüttüler o kadar ki Hz. Sistani'ye muhalif olup ona kafa tutacak onu aşıp tüm Irakta Abd ile savaşacak kadar...

o zamanları açıkçası ben de Ayetullah Sistani'ye kızardım. Nie cihad fetvasını vermiyor neden küfrün belini kırmıyor Irakta neden Es Sadr onu aşmıyor ya da o Sadr'a hadi deyip önünü açmıyor yardım etmiyor diye...

gerçi Es Sadr ile Hz. Sistani arasındaki ilişki bize oldukça kapalıydı ancak gördüümüz kadarıyla konuşurduk...

şimdi düşünüyorum da öyle kolay değil. Irak gibi şianın merkezinde büyük şeytana rağmen var olabilmek büyük çoğunluk olan şianın geleceğini koruyabilmek...

Osmanlıda neden aleviler varlıklarını koruyamadılar... Biz nice hızlı ama fıkıhsız hareketlerin silinip gittiğini gördük dünya sahnesinden...

bunlar öyle şahsi ve basit meseleler değil

öyle olsaydı Maide 44 bize yeterdi. Ve oy vereni kafir ilan ediverirdik biterdi...

İşte fıkıh bu alanda devreye girer. İnce düşünüş ince kavrayış demektir. "Allah sevdiği kulunu dinde fakih kılar"
                    fakihlerse İslam toplumunu hem de birey olarak Müslümanları korur onların yaşamlarının ve gelecekleriin garantisidirler.

Hele hele şia gibi Velayeti fakih ve taklidi merci gibi otoriteleri varsa müslümanların Allah'ın izniyle bu mektebin sırtı yere gelmez...

Allah'a hamd olsun

Yorum

İmam Hasan a.s. zamanında Muaviye l.a. askerleri sayısı müslüman kadınlara tecavüz ettiler.
                      Asıl Ehlibeyt yolu kapanırsa tecavüzler olur ve her alanda olur...
                      zaten başka türlü de olmaz ancak kaygın öyle son bulur. Zamansız öten horozun başı kesilir...

İmam Hüseyn a.s. ın dediği gibi Zamanın İmamına uymamayıp onunla cihada çıkmayanlar bir daha emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Bu dinin hedefi meşru olduğu gibi ona giden yolları da meşru olmalıdır. Hiç kimse hedefe meşru Ehlibeyte sarılmak dışındaki hedeflerle ulaşamaz. Tepetaklak merdivenden yuvarlanır. Mutezilenin ehlibeyt a.s. dan ayrılıp isyan etmesi, haricilerin devrimci düşüncelerle Ali a.s. a kızarak isyan ettiğinden tarih sahnesinden silinmeleri gibi...
                      Bu iki hareketin devrimci düşünce bakımından hiç de bir eksiklikleri yoktu. Hariciler sabaha kadar namaz kılan İslam devleti özlemiyle yanan saltanatın temsilcisi Muaviye l.a.'e en düşman olan kişilerdi. Ancak zamanın İmamına değil de his ve akıllarına uyduklarından dolayı sünnetullah onları affetmedi...
                      Basiret dileğiyle kardeşim...
                      tek yol Ehlibeyt a.s. ın yolu
                      tarihteki aynı şartlardan geçip aynı zalimlere düşman olup daha çok zulüm görmelerine rağmen şianın neden yok olmayıp her zulümden güçlenerek çıktığını sanıyorsunuz... geçici hislere değil vahye uyan masumlar olduğu için...
                      şeytan insanı her zaman sol taraftan kandırmaz sağ taraftan da kandırır.
                      İmam Ali a.s.: hüküm ancak Allah'ındır diyen hariciler için ne dedi?
                      bu kendisiyle batıl kastedilmiş hak sözdür...

"Ehlibeytimden öne geçmeyiniz helak olursunuz
                      geri kalmayınız yolunuzu şaşırırsınız
                      onlara bir şey öğretmeye kalkmayınızı onlar sizden daha bilgilidirler."

Yorum

Hiç kuşkun olmasın bizler duygularımızı nefsimizi Ehlibeyt yolunda olanların yakini bilgilerine feda etmişiz...
                        Diğer türlü düşüncelerimizin imanımızın tecavüze uğramasından kaçınılmaz olur...
                        kısas meselesini örnek verdim...
                        şimdi siz aynı mantıkla aceleci davranarak ölene karşılık adam mı öldürülür bu açık bir zulümdür diyebilir misiniz. der ve ilahi hükme karşı gelirseniz binlerce insanın katili olursunuz.
                        10 tecavüze bakarak Ehlibeyt izleyicisi müctehidleri aşıp (ki ancak kötülükle aşılabilirler onlar) kalkamayacağı ve savaş alanından kaçacak olan sahte kahramanlar 10 bin tecavüzün nedenidirler...
                        bu günkü 10 tecavüzün nedeni de geçmişte bu zihniyette olan cahiller olmuştur ki bu da biline...

Burada konu senin Hz. Ayetullah'el Uzma Seyyid Ali Hüseyni Sistani (Allah varlığının bereketini aramızdan eksik etmesin) ye güven meselesidir. Bu konuda sakın fasıkların haberleri seni yanıltmasın...

İmam Hasan a.s. zamanında birçoklarının yanıldığı gibi...

İmam Hasan ve Ali a.s. zamanında senin gibi cihadcılar çıkmamış olsaydı İmam Hüseyn a.s. ın mazlumiyet içinde 30 mızrak 30 kılıç yarasıyla hunharca katli olmayacak yerin kulları ile göğün kulları kıyamete kadar feryad u figana garkolmayacaktı... Ama cahillikten başka düşmanımız yoktur... Yakini imandan bilgiden başka da yaranımız...

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X