Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bu sitenin varlıgından nasıl haberdar oldunuz??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: bu sitenin varlıgından nasıl haberdar oldunuz??

[quote author=muhammet_yusuf link=topic=1330.msg17144#msg17144 date=1239889594]
    KUZENİM DAVET ETTİ

ALLAH RAZI OLSUN ONDAN İYİ Kİ DE DAVET ETMİŞ

ÇOK GÜZEL BİR SİTE
    [/quote]
    cümlemizden inşallah
    evet çok güzel bir site
    güzel olmasa davet etmezdim zaten
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Arkadaşlarımdan Allah razı olsun onların sayesinde bende siteye katıldım..

Yorum

qum-u aşk hocamın tavsiyesiyle.Allah ondan razı olsun.

Yorum

[quote author=nursel link=topic=1330.msg129160#msg129160 date=1312383517]
          qum-u aşk hocamın tavsiyesiyle.Allah ondan razı olsun.
          [/quote]

Rabbim cümlemizden razı olsun.. Siz zaten doğrulara layık olan amelleriniz sayesinde bu siteden haberdar oldunuz. biz bir şey yapmadık... Hadiste buyrulur:

eğer siz bildiğiniz doğrularla amel ederseniz Allah sizlere bilmediğiniz yeni doğruların kapısını açar (yaklaşık anlam)

Yorum

amcaoglumun tavsiyesi ile.
            HASBUNALLAH

Yorum

günümüz dünyasında müslümanlar gariptir. zenginlerin paraları vardır müslümanlardan ama bu paralar hiç hayra nasip olmaz. nerede aşkla bir İslami çalışma varsa bilin ki orada garibanların halis samimi ve var gayretleriyle çalışmaları fedakarlıkları vardır. nakış nakış alın teri ve çaba ile yükselir en has İslami davalar.

Müslümanların en hası olan Ehlibeyt dostlarına gelince bu iş daha da belirginleşir. onlar daha bir gariban ve yokluklar içindedirler. sırtlarını haramzadelerin ve milletin etleri ve kanları pahasına edinilmiş servetlerin havuzlarına dayamış değillerdir. onlardan zerre kuruş akmaz hayır faaliyetleri için

bu site de böyle gönüllülük esasıyla oluşturuldu ve halen de bir kaç samimi Ehlibeyt dostunun gayretiyle yürümekte ve karanlık çağda hakikati arayanlara bir ışık olmaktadır.

gördüğünüz gibi paralar akıtılarak yapılmış reklamlar vasıtasıyla siteyi tanıyıp gelen yok.. hep memnun kullanıcı tavsiyesiyle gelmiş kardeşlerimiz.

o zaman size bir mücde daha. Böylesine aşkla çalışıp Kur'an ve Ehlibeyt çizgisinde İslami hakikatleri, haberleri çağın kitlelerine ulaştıracak bir TV kurulmakta.. Pek yakında bunu sevinçle ekranların pak gururu olarak sevinçle müşahede edeceğiz inşaAllah.

o zaman bu kutlu mücdeyi de çevrenize her dostunuza yayın ki tv çok izleyiciye ulaşsın..

Çok kaliteli ve avantajlarıyla ciddi bir tv..

aşkla çalışan bir gurup Ehlibeyt dostu..

ilkeli seviyeli, kuşatıcı vahdeti esas alan bir uslup değil, hiç kimseyi ayırmayan bir zihniyetle yola çıkmış...

Rabbim muvaffak etsin...

böylesine hakikatleri duyurmak bir gurup müslümana farzdır. doğru haberleşmeyi ve bilgilenmeyi tv vasıtasıyla sağlamak. eğer bir gurup müslüman yapmazsa bu görev tüm müslümanların boynunun borcu olur.. öyleyse siz de tv için katkı ve tanıtımda bulunabilirsiniz..

ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde gelecektir bi iznillah..

Yorum

Mirzehan kardeşimizin söylemesi ile haberim oldu.

Yorum

Selamun aleykum Qum-i Aşk abi
                  Haklısın,siteye girmeye ve devamlı olmaya sebep genelde sitede yönetiminin örnek tavrı olur .Bu tüm siteler için böyledir.Eğer siteye giriş veya üyelerin elini ayağını çekmesi başlamışsa özeleştiri yapılarak uygun yollar denenmeli.
                  Rabbim emeğinizin karşılığını Ehlibeyt a.s eliyle versin.
                  (yöneticilerden bir tek sizin emeğinizi gördüğüm için böyle diyorum)
                  Allah'a emanetsiniz.
                  Ey ateş!
                  Seninle ululuk tasladı şeytan.
                  Ve ey insan!
                  Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

sizi burda görmek beni ziyadesiyle sevindirdi.. başlığı sizin açtığınızı ama artık siteye uğramadığınızı düşünüp üzülmüştüm..

Umarım Rabbim biz Ehlibeyt dostlarını korur ve kollar..

Siz de En Yüceye Emanetsiniz..

Yorum

Agabeyimin tavsiyesi ile haberim oldu.

Yorum

Allah razı olsun abi.Fazla vaktim olmadığı pc yi bile açamıyorum zaten önceden giriş yapmasamda takip ettiğim konular vardı. Şimdi onlara bile bakamıyorum.Duanız içinde amin diyorum.
                        Ey ateş!
                        Seninle ululuk tasladı şeytan.
                        Ve ey insan!
                        Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

esim bi soru sormustu cevabini ararken google bu siteye yönlendirdi.. üye oldum
                          Dilleriyle Insanlari Kiranlari , Ibadetleri Temizleyemez ..

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X