Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbadet Anketi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İbadet Anketi

Alman okullarında ibadet odası olsun mu diye anket başlatılmış Herkesin katılması rica olunur. Allah hepinizden razı olsun.

Asagidaki adrese girin ve Ja butonunu tiklayin ve Abstimmen butonu ile tiklayarak gönderin.

http://www.n-tv.de/umfragen/

Ynt: İbadet Anketi

Güncell

Yorum

Ja dedik ama.................inşallah işe yarar.
      Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=22271.msg136524#msg136524 date=1323113513]
        inşallah işe yarar.
        [/quote]

Yorum

daha çok ja denilmesi lazım bence başka sitelerdede yayınlanmalı

Yorum

bende evet dedim ama henüz çok düşük face te de paylaştım işe yarar inşallah

Yorum

inşeALLAH

Yorum

Katıldık inş.Evet hakikaten hayır diyenler çoğunlukta.Acaba mescitin yapılıp yapılmamasında bir etken olacakmı bu anket? Bilemiyorum...

Serkan.A bizleri haberdar ettiğiniz için Allah c.c razı olsun. Cezakallahu hayran kesiran.

Yorum

ben bu anketin sonuçlarının doğru olduğuna inanmıyorum..

çünkü batılılar ibadet hürriyet konusunda bu kadar taraflı ve despot olamazlar. inanç hürriyetine inanırlar.. ve bir de bu gün almanyada müslümanların sayısı az değil.. ankette yüzde 75e 25 gibi bir fark var. ben inanmıyorum..

Yorum

bu gibi anketlerin faydali olacagina inanmiyorum, kendi islerine geldiyi gibi carpitiyorlar, gecen bir haber okudum Almanyada bir arsatirma yapmislar cogunlukta turk ayleleri cocuklarina zorunlu evlilik uyguluyormus, sonrada fark etmisler bu arastirmayi yapan doktor kendi kafasina gore karar vermis, yeniden arastirma yapilmasina karar verdiler.
                    Qom_u_aşk hocam dediyiniz gibi Almanyada insanlarin dini inancina saygi var, yanlizca Almanyada muslumanlar bir cati altinda toplanmadigi icin islamiyet kanunlarda din olarak kabul edilmiyor kabul edilmis olsa okularda bizlerinde ibadet hanemiz olur, avusturyada muslumanlar almanyaya gore daha az olmasina ramen butun muslumanlar birlik oldugu icin islam dini kanunlarda kabul edilmis, her turlu haklardan faydalaniyorlar, okularda ibadet haneleri var bir sinifta bir musluman olsa bile din dersi aliyor,basi ortulu kamu alanlarinda calisma haklari var, bundan da anlasiliyor cogunluk onemili deyil,önemli olan birlikte hareket etmek.

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X