Ankette birden fazla seçeneği işaretlemek gerekecek. Bunu da yetkili kardeşlere bırakıyorum çünkü nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
14 Masumdan hangilerinin Türbei Şeriflerini Ziyaret ettiniz?
Daraltma
X
-
14 Masumdan hangilerinin Türbei Şeriflerini Ziyaret ettiniz?
140Muhammed Mustafa s.a.a.v.26.43%37Aliyyül Mürtaza a.s.19.29%27Fatımatüz Zehra a.s.10.71%15Hasan El Mücteba a.s.7.86%11Hüseyn Eş Şehid a.s.3.57%5Zeynül Abidin a.s.2.14%3Muhammed Bakır a.s7.86%11Cafer Es Sadık a.s.5.00%7Musa El Kazım a.s.13.57%19Aliyür Rıza a.s.1.43%2Muhammed Taki a.s.2.14%3Aliyün Naki a.s.0%0Hasan El Askeri a.s.0%0Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.Etiketler: Yok
-
Ynt: 14 Masumdan hangilerinin Türbei Şeriflerini Ziyaret ettiniz?
14 Masumdan İmam Rızanın Türbesini ziyaret nasip oldu. İnşallah hepsini ziyaret etmek nasip olur.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
-
14 masum denilmesine rağmen 13 şık konmuş
bence 14. seçenek olarak cemkeran mescidi yazılabilir
adımdada yazılı MEŞEDİ ziyaret ettim[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
[quote author=meşedi ali enis link=topic=23609.msg156492#msg156492 date=1340611932]
adımdada yazılı MEŞEDİ ziyaret ettim
[/quote]
İmam Mehdinin Türbesi olmadığından öyle oldu.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
[quote author=meşedi ali enis link=topic=23609.msg156492#msg156492 date=1340611932]
adımdada yazılı MEŞEDİ ziyaret ettim
[/quote]
Madem yeri geldi hatırlatalım. Kardeş Meşed değil, Meşhed. İnşallah düzeltirsiniz.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Yorum
Yorum