Slm ilk defa anket düzenliyorum güzel bir bölümmüş. Hayırlara vesile olması dileğiyle . Bu şıkları beğenmeyip ek şıkkı da iletebilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Caferilerinin en önemli önceliği ne olmalıdır?
Daraltma
X
-
Türkiye Caferilerinin en önemli önceliği ne olmalıdır?
43kendi içlerinde kardeşlik bağlarını tesis etmeliler.34.88%15Türkçe Televizyon kurmalılar.32.56%14Mazlumlara açlara yardım edecek oluşum kurmalılar.20.93%9ilk, orta yüksek öretim düzeyinde özel okul kurmalılar.6.98%3Mevcut durum en iyisidir. Bunu sürdürmeliler.4.65%2Etiketler: Yok
-
Ynt: Türkiye Caferilerinin en önemli önceliği ne olmalıdır?
Aleyküm selam güzel bir anket yapmışsın eline sağlık bence kardeşlik bağına daha çok önem verilmeli..
-
ilk 4 şıkkın 4 üde öncelik
çok seçenekli olmalıydı anketAllah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
Yorum
-
[quote author=mirzehan link=topic=2771.msg13494#msg13494 date=1238503098]
ilk 4 şıkkın 4 üde öncelik
çok seçenekli olmalıydı anket
[/quote]Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
-
[quote author=HiLaLNuR link=topic=2771.msg13508#msg13508 date=1238511672]
Secenekleri ilave edebilirsiniz diye belirtmis arkadas ama
[/quote]
öyle deyil arkadaşlar diyor ki bir üye sadece bir şıkkı seçmeseydi birkaç şık seçseydi yani çok seçenekli olsaydıDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
[quote author=MÜDDESSİR link=topic=2771.msg13509#msg13509 date=1238512926]
[/quote]
öyle deyil arkadaşlar diyor ki bir üye sadece bir şıkkı seçmeseydi birkaç şık seçseydi yani çok seçenekli olsaydı
[/quote]
hea tamam simdi anladim,cok anlayissizim kusura bakmayinAllah Bize Yeter!
O Ne Güzel Vekildir...
Yorum
-
[quote author=HiLaLNuR link=topic=2771.msg13510#msg13510 date=1238513362]
[quote author=MÜDDESSİR link=topic=2771.msg13509#msg13509 date=1238512926]
[/quote]
öyle deyil arkadaşlar diyor ki bir üye sadece bir şıkkı seçmeseydi birkaç şık seçseydi yani çok seçenekli olsaydı
[/quote]
hea tamam simdi anladim,cok anlayissizim kusura bakmayin
[/quote]
estağfirullah öyle demek istemedim
eğer öyle anladıysanız özür dilerim
sadece yanlış anladınız diye söyledimDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
[quote author=HiLaLNuR link=topic=2771.msg13512#msg13512 date=1238513943]
yok bacim ben senin öyle demedigini biliyorum,onu sadece ben kendime dedim : )
[/quote]
öyle demeyin amaDerdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
Kendini ifade etmenin en güzel ve en etkili yolu şimdiki zamanda TV bence onu bir an önce hayata geçirmekte fayda var..Bizi bizden dinlesin herkes daha güzel olmazmı..ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.
Yorum
-
selamunaleykum ve rahmetullah
bence türkiye caferilerinin önceliği türkiyede tüm şialar adına diyanet gibi bir alimler topluluğu oluşturmaları olmalı bunun acilen gerekli olduğu kanaatindeyim
tüm şiaların bu merci sayesinde birlikte hareket etmeleri kendimizi ülkemize tanıtmak açısından daha etkili olacaktır
selamunaleykum"eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"
Yorum
Yorum