Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Caferilerinin en önemli önceliği ne olmalıdır?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Türkiye Caferilerinin en önemli önceliği ne olmalıdır?

eğitim eğitim eğitim

ne yazıkki caferilerin çoğu bu konuda son derece rahat ilmi sohbetler düzenleyeceklerine gıybet sohbetleri düzenleiyorlar

kendilerini din iman bilim teknoloji .. konularında geliştireceklerine onun bunun ayıbını araştırmayı ilerletiyorlar

cemaatlerdeki mollalarımız ücretsiz ders verme sosyal etkinlik düzenlemeleri hazılama gibi iletişim yolları kuarrak insanlarımızın kendilerini dolayısıyla toplumuuzu geliştirmelerine olanak sağlamalılar

"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

bu çok güzel ve olumlu eleştirilerle tespitler: eğitim eğitim eğitim

ancak bunun nasıl olacağı konusunda iyi düşünmek lazım..

yüzyüze eğitim en ideal eğitimdir. kişi sizin anlatığınız davanın sahihliğini gözlerinizin içine bakarak bedeninizn duruşuna bakarak gözlemler ve size bakıp davanızın notunu verir.

bu süzüş diğer yüzyüze olmayan eğitim ortamlarında mümkün olmaz. gazeteden ya da kitaptan da eğitilir insanlar ama yüzyüze eğitim kadar etkili değildir...

oysa tv sinema ve internet ile eğitim bu gün tüm eğitim şekilleri ve vasıtalarını neredeyse etkisiz hale getirmiştir...

büyük şeytan abd den bir film ile bir saatte milyarlarca insanı eğitiveriyor...

buna karşı siz onunla yarışmak zorundasınız. ve bir insanla günlerce konuşup buluşup anlatıp bu tahribatı yıkmanız gerekecektir...

bunun için büyük şeytan abd deki bir bir film çekimi için atıyorum 30 eleman varsa sizin bu tahribatı yıkmak için milyonlarca tebliğciniz olması gerekir... yüzyüze eğitim yöntemini kullanırsanız

ama siz de düşmanın silahıyla silahlanır siz de mesajınızı filme döker onun tv sine alternatif kanal olarak evine mutfağına varıncaya kadar nüfuz edebilirseniz işte o zaman onunla yarışma şansınız olur...

ben o yüzden diyorum film tv film tv film tv....

Yorum

İlk önce TV kurulmalıdır diğer özellikler bunun sayesinde eğitimle, tebliğ ve tanıtım ile gelen şeylerdir zaten...

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X