Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

En Sevmediğiniz Huyunuz Nedir.?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

En Sevmediğiniz Huyunuz Nedir.?

Arkadaşlar Herkesin Kendisinde Mevcut Olan Sevmediği Bir Huyu Mutlaka Vardır.Sevmediğiniz Huylarınızı Paylaşırmısınız..Seçenek sunmadım yazarak paylaşabiliriz diye düşündüm...

Mesela ben Aceleciyimdir bir iş olacaksa zamanında olmalı olmayacaksa zaman harcamamalı diye düşünüyorum..Sabırsızlığım kötü huyumdur bana göre..
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Ynt: En Sevmediğiniz Huyunuz Nedir.?

elimde olmadan trip yaparım bu huyumu hiç sevmiyorum,ağlanmayacak şeylerde bile ağlamaya başlarım sulu gözlüyüm,sevmediğim çok huyum var..ama zamanım yok yazmaya
    [center]

[center][center]

Yorum

kararsızım hemde haddinden fazla bazen çekilmez oluyorum farkındayım ama yapacak bişi yok
      vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
      [center]

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=3817.msg20851#msg20851 date=1240835474]
        elimde olmadan trip yaparım bu huyumu hiç sevmiyorum,ağlanmayacak şeylerde bile ağlamaya başlarım sulu gözlüyüm,sevmediğim çok huyum var..ama zamanım yok yazmaya
        [/quote]

senmi sulu qözlüsün
        [center]

Yorum

ali siasi bacim herhalde terazi burcu

bazen cok detayci oluyorum buda beni zaman zaman cok yipratiyor ve ben bu huyumu sevmiyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=ali_siasi link=topic=3817.msg20855#msg20855 date=1240835946]
            [quote author=yebne-zehra link=topic=3817.msg20851#msg20851 date=1240835474]
            [/quote]

senmi sulu qözlüsün
            [/quote]evet belli etmem ama çok sulu gözlüyüm dokunsalar ağlarım babam artık bişey demeden önce bu gene ağlıyacak diye başlıyo cümleye
            [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=3817.msg20848#msg20848 date=1240834974]
              Arkadaşlar Herkesin Kendisinde Mevcut Olan Sevmediği Bir Huyu Mutlaka Vardır.Sevmediğiniz Huylarınızı Paylaşırmısınız..Seçenek sunmadım yazarak paylaşabiliriz diye düşündüm...

Mesela ben Aceleciyimdir bir iş olacaksa zamanında olmalı olmayacaksa zaman harcamamalı diye düşünüyorum..Sabırsızlığım kötü huyumdur bana göre..

[/quote]
              Serdarcan,
              benimde en sevmedigim huylarimdan biridir sabirsizlik ve acecilik.Bide asiri duygusal olmam.Daha sogukkanli olmayi isterdim

Yorum

Bende kararsizligimi hic sevmiyorum...Aslinda en kötü karar bile kararsizlikdan iyimis ama ben emin olmadan karar veremiyorum maalesef
                Allah Bize Yeter!
                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3817.msg20941#msg20941 date=1240844548]
                  ali siasi bacim herhalde terazi burcu

bazen cok detayci oluyorum buda beni zaman zaman cok yipratiyor ve ben bu huyumu sevmiyorum

[/quote]

yok ablam burcum kovadı bende bu huyumu hiç sevmiyorum
                  [center]

Yorum

Benimde burcum kova.Kararsiz olanlar yoksa teraziler degilde kovalarmi ? : )
                    Allah Bize Yeter!
                    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

bilmiyorum o kadarini, kizlarimin ikisi terazi ve en kücük karari bile veresiye kadar bende beyin birakmiyorlar...onlara verebilecegim en kötü cevap "ikiside güzel"
                      o yüzden dedim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3817.msg21261#msg21261 date=1240858151]
                        bilmiyorum o kadarini, kizlarimin ikisi terazi ve en kücük karari bile veresiye kadar bende beyin birakmiyorlar...onlara verebilecegim en kötü cevap "ikiside güzel"
                        o yüzden dedim

[/quote]

sen çözümü bulmuşsun ablam ben napıcam bakalım çocuk qelişimi okuyorum çocuklarla vakit qeçirmeyi çok seviyorum ama bi o kadarda sabırsızım rabbim yardımcım olsun senden tiyolar alıcam qibi qörünüyor
                        [center]

Yorum

Ben balık burcundanım, çok aşırı duygusalım bu huyumu hiçmi hiç sevmiyorum birde beni kıranları çabuk unuturum bu huyumuda hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum bu huyumdan.. Heee birde çook üşengecim;D bunuda sevmiyorum
                          YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                          YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                          AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                          MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3817.msg21480#msg21480 date=1240902350]
                            Ben balık burcundanım, çok aşırı duygusalım bu huyumu hiçmi hiç sevmiyorum birde beni kıranları çabuk unuturum bu huyumuda hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum bu huyumdan.. Heee birde çook üşengecim;D bunuda sevmiyorum
                            [/quote]

ne kadar çok sevmediqiniz huyunuz varmış sizinde bence sizi kıranları unutmanız ne qüzel kinci deqilsiniz demekki..
                            [center]

Yorum

Öylede kin faln yok ama inanın unutuyorsunuz aradan bi zamn geçiyor gene kırılıyorsunuz aynı kişi tarafından gerçi her defasında hatasını anlayıp özür diliyor ama ben ne haksız yere kırsın nede özür dilesin diyorm. Kırılan bişeyi eskisi gibi yapmak mümkün deil bu yüzden hep ya sabır diyorum ve sabrımın meyvasını da fazlasıyla alıyorum ALLAH'a şükürler olsun
                              YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                              YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                              AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                              MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X