Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Ülkeleri Merak Ediyorsunuz???

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hangi Ülkeleri Merak Ediyorsunuz???

[quote author=mirzehan link=topic=4716.msg26878#msg26878 date=1242188486]
    [quote author=gulistan_2 link=topic=4716.msg26868#msg26868 date=1242177775]
    yukarida sayilan ülkelerle birlikte, orta asyanin hepsini gezmek görmek isterdim.
    [/quote]

hindistan

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=4716.msg26918#msg26918 date=1242203451]
      Benim merak ettgim bir ülke yok ama Mesede gitmeyi cok arzuluyorum. :'(
      [/quote]

inş.qidersin ablam allah nasip ederse bende haziranda qitmeyi düşünüyorum inş.
      vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
      [center]

Yorum

Allah razi olsun canim INSALLAH
        Allah seninde yolunu acik etsin bizleride yad edersin artik

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=4716.msg26941#msg26941 date=1242211796]
          Allah razi olsun canim INSALLAH
          Allah seninde yolunu acik etsin bizleride yad edersin artik
          [/quote]

saol ablam tabiki dualarımda sizlerde olucaksınız..
          [center]

Yorum

genelde herkes kutsal ziyaretlerin olduğu yerleri söylemiş ki onların ki istek mi merak mı bilinmez...

kutsal mekanların olduğu ülkeleri görmeyi herkes ister :'(

onlardan ziyade benim merak ettiğim ülkeler çok
            dünyanın her yerini merak ediyorum :
            ama en çok mısır, hindistan ve afrika ülkelerini merak ediyorum

tabi oralara gitsem çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum HAYATA DAİR .....
            Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4716.msg27539#msg27539 date=1242393433]
              genelde herkes kutsal ziyaretlerin olduğu yerleri söylemiş ki onların ki istek mi merak mı bilinmez...

kutsal mekanların olduğu ülkeleri görmeyi herkes ister :'(

onlardan ziyade benim merak ettiğim ülkeler çok
              dünyanın her yerini merak ediyorum :
              ama en çok mısır, hindistan ve afrika ülkelerini merak ediyorum

tabi oralara gitsem çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum HAYATA DAİR .....

[/quote]

YÜREKTEN GÖRMEYİ DİLİYORUM
              [center]

Yorum

evet abla herkes yürekten görmeği diliyor

dilemiyorsunuz demedim ki ben de yürekten görmek istiyorum :'(

ama ben merak ettiklerinizi sormuştum olsun farketmez artık :-\
                Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=Thales link=topic=4716.msg26874#msg26874 date=1242182766]
                  bütün dünya...
                  [/quote]

ama ilk önce İran,Irak
                  Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=4716.msg26918#msg26918 date=1242203451]
                    Benim merak ettgim bir ülke yok ama Mesede gitmeyi cok arzuluyorum. :'(
                    [/quote]MERAK ETME KARDEŞ İMAM ÇAĞIRINCA ÖYLE YOLLAR AÇILIYORKİ ÖYLE MUCİZELER OLUYORKİ ŞAŞIRIYORSUN BUNU EBN 15 GÜN ÖNCE YAŞADIM İMAMIN DAVETİNE İCABET ETTİM O GEL DEDİĞİNDE HERŞEY ÇOK ÇABUK OLUCAK ANSIZIN ... RABBİM SANA GİTMEYİ NASİP ETSİN AMA İNSAN DOYAMIYOR O NURLU ZERİHİ İZLEMEYE KOKLAMAYA...DOYAMIYOR DOYAMIYOR :'( :'( :'( BENİM MERAK ETTİĞİM ÜLKLER İRAN MISIR VE IRAKTI ,İRANA GİTTİM ÇOK ŞÜKÜR YEMEKLERİ HARİÇ HERŞEY GÜZELDİ BİRDE BİRKAÇ YAŞADIĞIM OLAY HARİCİNDE... İNŞ. AŞKIMIN KABESİ KERBELADA YATAN O NURLU İNSANIN OLDUĞU ÜLKEYİ GİTMEYİ ARZULUYORUM.. DAHA SONRADA MISIRI GİZEMLİ PİRAMİTLERİ İNCELEMEYİ ÇOK İSTİYORUM ...
                    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

muntazar kardesim, imamin gel demesini nasil yasadin? gercekten merak ettim? farkli bir boyuttanmi bahsediyorsun acaba biraz aciklaman mümkünmü

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=4716.msg29125#msg29125 date=1242911782]
                        muntazar kardesim, imamin gel demesini nasil yasadin? gercekten merak ettim? farkli bir boyuttanmi bahsediyorsun acaba biraz aciklaman mümkünmü
                        [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=4716.msg29125#msg29125 date=1242911782]
                          [/quote] YA ALLAH DİYİP BAŞLAYALIM...

BEN ASLINDA YAZMAYACAKTIM ÇÜNKÜ RİYADAN KORKTUĞUM KADAR BAŞKA KÖTÜ NEFSANİ DUYGULARDAN KORKMUYORUM...
                          HEŞEY BİR İLAHİ İLE BAŞLADI GELMİŞEM AYĞINA İMAM RIZA İLE BİR KARDEŞİM BANA YOLLADI SÖZLERİ İÇİMDE ÇOK SICAK BİR DUYGUYA YER ETTİ DİYORDUMKİ NEDEN İNSANLAR İMAM RIZAYA BU KADAR FAZLA AŞIRI GİTMEYE ÇALIŞIYOR BAŞKA İMAMLARA GİTMİYOR NEDEN İLLAKİ MEŞED DİYE DÜŞÜNCELER AKLIMDA BAŞLADI SONRA İMAM HAKKINDA KISSALAR OKUMAYA BAŞLADIM ONUN HADİSLERİNİ OKUDUM VERDİĞİ ÖĞÜTLERİ UYGULAMAYA ÇALIŞTIM, BUNUN YANINDADA AŞKIN VELAYETİ ADINDA İRAN YAPIMI O MUHTEŞEM FİLMİ İZLEDİM VE İMAMIN O GARİP YALNIZ VE KOLSUZ KANATASIZ ÇARESİZ OLUŞU BENİ ÇOK ÜZDÜ DUALARIMDA SECDELERİMDE ARTIK İMAMI SAYIKLIYORDUM.. BEN KENDİM HAKKIMDA İSTİHARE AÇTIRDIM BANA BİR GİDİŞTE İKİ ZİYARET YAPICAĞIM ÇIKTI VE EN KISA ZAMANDA OLUCAĞI ÇIKTI BEN PEK ALDIRIŞ ETMEDİM DEDİM OLMAZ BÖYLE ŞEY, YANİ ZAMANIM O KADAR KARIŞIK VE ÇIKMAZDAYDIKİ DEĞİL İRANA KADIKÖYE GİDİCEK NE MADDİ NEDE ZAMAN ANLAMINDA DURUMUM VARDI... İŞTE BU İSTİHAREDEN SONRA BENİM TANIDIĞIM BİR ABİ VAR BANA MEŞEDE GİDİCEĞİNİ SÖLEDİ BİR ŞAHISIN TİCARET AMAÇLI AMA ONUDA MEŞEDE GÖTÜRÜCEĞİNİ SÖYLEDİ İÇİMDE BİR HEYCAN BAŞLADI BİRDEN BENDE GELİCEĞİM DEDİM... NEYSE BİR KAÇ GÜN SONRA O HAYATMDAKİ YOĞUNLUK AZALMAYA BAŞLADI SANKİ BİRİLERİ BANA YARDIM EDİYOR BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORDU BENİM HEYCANIM DAHADA ARTTI RÜYALARIMDA SEYAHATE ÇIKICAĞIM YORUMLARI ÇIKIYORDU ARTIK BENDE İNANIYORDUM EVET GİDİCEĞİM BENDE GİDİCEĞİM DİYORDUM İNŞ. DİYORDUM ... ZAMAN GELDİ BU ABİLER DEDİ BİZ BU HAFTA CUMA GÜNÜ YOLA ÇIKIYORUZ DEDİLER SENDE HAZIRLAN AMA BİR EN GEL VARDI MADDİ NOKTADA YARDIMIM YOKTU BU KADAR YAZDIM ARTIK DMEK ZORUNDAYIM AİLEM EHLİ SÜNNET OLDUĞU İÇİN BU KONUYA KESİNLİKLE HAYIR DEDİ ENİŞTEM AİLEMİ KIŞKIRTTI BAŞIMA BİİRŞEY GELİR GÜYA BEN İRANA GİDİCE CANLI BOMBA OLCAKMIŞIM BİR YERLERİ BOMBALIYICAKMIŞIM SADECE BU LAFA ŞİMDİ GÜLÜYORUM , AMA O ZAMAN YÜREĞİM YANIYORDU GİDEMİYORUM DİYE AİLEM YOLAMIYORDU BENDE BAŞLADIM AÇLIK GREVİNE 3 GÜN NE YEMEK NEDE SU İÇTİM AMA İNANINKİ BU YOL İÇİN CANIM NE BİR DAMLA SU NEDEN BİR KAŞIK YEMEK İSTEDİ SONUNDA İNADIM AİLEME GALİP GELDİ AÇLIĞIMIN ÜÇÜNCÜ AKŞAMI DEDİM SON BİR KEZ DAHA SORAYIM NAMAZIMI KILDIM SALAVAT ÇEVİRİP ODAMDAN ÇIKTIM AĞAMA TEVESSÜL ETTİM YA İMAM YARDIM EYLE DEDİM... İLK ODAYA GİRŞİMDE KONUŞMADIM YAPAMADIM DİYEMEDİM ÇIKTIM ODADAN ODAMA GELDİM YİNE SALAVAT ÇEVİRDİM BU SEFER İÇİME BİR EMİNLİK GÜVEN DUYGUSU OLUŞTU VE BU SEFER SÖYLEDİM YİNE OLMAZ DEDİLER KENDİMİ TUTAMADIM BEN HİÇ HAYATIM BU KADAR FARKLI BİR DUYGUDA AĞLAMADIM SANKİ AŞIĞIM UZAKLARDA ONAN KAVUŞMAIYORUM GÖZ YAŞLARIM ARASINDA LÜTFENLER ÇARESİZLİK SÖZLERİ ARASINDA O TAŞ KALPLER BİRDEN YUMUŞADI VE İZNİ ALDIM... O SEVİNÇLE ODAMA GİTTİM ŞÜKÜR ETTİM RABBİME... VE ARAKADAN BİR TELEFN ENİŞTEM YİNE AİLEMİ KIŞKIRTIYOR İÇİMDE BİR HİS SUS DEDİ.. SUSTUM AİLEM YİNE OLMAZ DİYOR AMA BEN SUSYORDUM SONRA BİR ABLA DEDİ SADECE SALAVAT ÇEVİR MERYEEM ORUCU TTUT VE SUSUSABAHA KADAR O YOLA ENGEL OLAN KALPLER AĞIZLARI KAPINICAK DEDİ BENDE MERYEM ORUCU TUTTUM SALAVTIMI ÇEVİRDİM... SABAH BİR HEYCANLA KALKTIM... PASAPORTA GİDİYORUM BİR GÜN SONRA SAAT 1 E YOLA ÇIKICAĞIM PASAPOR KESİN O GÜN ÇIMASI LAZIM BÜTÜN EVRAKLAR HAZIR TAKİ O GICIK MEMURA GELİNCEĞE KADAR DEDİ BURDA KURALLAR VEREMEYİZ OYSA HERKES AYNI GÜN ALIYORMUŞ ÇOK İSTEYİNCE BANA DEDİ BENİ İLGİLNDİRMEZ YARIN 3 TE GEL BEN DEDİ YARIN 1 DE BİLETİM VAR VEREMEM DEDİ.. BÜYÜK BİR UMUTSUZLUKLA GERİ DÖNDÜM AMA EVRAKLARI VERMİŞTİM DEDİ BİR UMUT BELKİ YARIN 1DEN ÖNCE ALIRIM DİYE.. ZEYNEBİYE CAMİİSİNE GELDİM ORDA ABİLERLE İSTİŞARE ETTİM DEDİLER SEN KALBİNİ TEMİZ TUT SENİ İMAM ÇAĞIRIYOR BUKADAR OLAYDAN SONRA OLUCAK İNŞ. DEDİLER PASAPORTU VERDĞİMİZ GÜN YİNE EMNİYETE GİTTİK AKŞAMINA... BEN GİTMEDİM MEMURUN YANINA SALAVAT ÇEVİRDİM BİR ABİ GİTTİ SORDU BAKTIM YÜZÜZNDE GÜLÜCEKLE KOŞARAK GELİYOR NE OLDU DEDİM PASAPORTUN ÇIKMIŞ DEDİ BEN NERDEYSE EMNİYETİ AYAĞA KALDIRIYORDUM ELLERİMİ KALDIRDIM RABBİM ÇOK ŞÜKÜR DEDİM ÇIKTIM DIŞARI SALAVATLARIN ARASINDA PASAPORTUMUN VERİLİŞİNİ BEKLEDİM SIRA BANA GELDİ MEMUR DEDİ SEN DEĞİKMİYDİN SABAHKİ YALVARAN YİNEMİ GELDİN DEDİ EVET DEDİM BENDİM DEDİ BU YOĞUNLUĞUN ARASINDA NASIL SENİNKİ ÇIKTI İNANAMADIM... PASAPORTUMU ALDIM ARTIK KİMSE BENİ TUTAMAZDI GİDİYORDUM İMAMA BEKLİYORDU BENİ BU KADAR ZORLUKTA BANA YERİMİ AYIRMIŞTI... VE GİTTİM DOYAMADIM ORANIN CENNET KOKUSUNA DOYAMADIM... :'(
                          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Allah'ım ziyaretini tüm arzulayanlarla beraber bana da nasip et inşallah :'( :'(

Demek imamın çağırması bu oluyormuş :'(

inşallah bizi de çağırır imam

kardeş öykünüzü okurken duygulanmamak elde değil :'(

eniştenizin bombalama hayal ürünüde çok güldürdü beni
                            allah eniştenizin iyiliğini versin

sizinde yardımcınız olsun ne diyelim....

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4716.msg29140#msg29140 date=1242914959]
                              Allah'ım ziyaretini tüm arzulayanlarla beraber bana da nasip et inşallah :'( :'(

Demek imamın çağırması bu oluyormuş :'(

inşallah bizi de çağırır imam

kardeş öykünüzü okurken duygulanmamak elde değil :'(

eniştenizin bombalama hayal ürünüde çok güldürdü beni
                              allah eniştenizin iyiliğini versin

sizinde yardımcınız olsun ne diyelim....

[/quote]AMİN ALLAH HİDAYET ETSİN DEMEKLE YETİNİYORUM O ŞAHISLARA...
                              (Tevbe Suresi 105)

Yorum

:'( :'( okurken meşede gitmeyi dahada çok arzuladım hiç sonu gelmesin istedim yazdığınız yaznının İmama olan aşkınızı öyle güzel dile getirmişsinizki..Gerçekten İmam çağırınca hiç birşey engel olamıyor gitmenize..İnşallah birgün İmam bizide çağırır dergahına...Rabbim gitmeyenlerede gidip İmama doyamıyanlarada o güzel mekana gitmeyi nasip etsin inşAllah(c.c)...
                                [center]

[center][center]

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X