Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Ülkeleri Merak Ediyorsunuz???

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hangi Ülkeleri Merak Ediyorsunuz???

Muntazar kerdeş okurken çok duygulandım aynı zamandada umutlandım...

kerbelaya gitmeyi çok istiyorum bide meşede :'(

aşkın velayetini izledik sonra bende meşede gitmeyi daha çok istedim istiyorum da ama aileme söylememiştim ...

kerbelaya gitmek istedigimi sürekli söylüyodum ama yollar tam güvenlikli olmadıgi için gidemeyiz diyorlardı...

sonra birgün babamla otururken belki irana gidebilirim dedi nasıl heycanlandım kimle dedim

arkadaşlarla dedi :'(

baba nolur bende gitmeyi çok istiyorum benide götür dedim gözyaşlarımı tutamadım :'( o da farkediyo ağladıgımı bakmıyo

sonra kendimi toparladım hiçbirşey demedim :'( o bakalımda bayanlar gelirmi bilmiyorum felan dedi öyle kaldı konu...

ama dua ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum muntazar kardeş İmam çagırırsa birşey sebep olur gideriz

(daha babam gitmedi konuyuda hiç açmadı bekliyorum birşey diyecekmi diye dua edin inşALLAH ben ve tüm isteyenler gider...)

Yorum

[quote author=Şehadet link=topic=4716.msg29186#msg29186 date=1242923647]
      Muntazar kerdeş okurken çok duygulandım aynı zamandada umutlandım...

kerbelaya gitmeyi çok istiyorum bide meşede :'(

aşkın velayetini izledik sonra bende meşede gitmeyi daha çok istedim istiyorum da ama aileme söylememiştim ...

kerbelaya gitmek istedigimi sürekli söylüyodum ama yollar tam güvenlikli olmadıgi için gidemeyiz diyorlardı...

sonra birgün babamla otururken belki irana gidebilirim dedi nasıl heycanlandım kimle dedim

arkadaşlarla dedi :'(

baba nolur bende gitmeyi çok istiyorum benide götür dedim gözyaşlarımı tutamadım :'( o da farkediyo ağladıgımı bakmıyo

sonra kendimi toparladım hiçbirşey demedim :'( o bakalımda bayanlar gelirmi bilmiyorum felan dedi öyle kaldı konu...

ama dua ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum muntazar kardeş İmam çagırırsa birşey sebep olur gideriz

(daha babam gitmedi konuyuda hiç açmadı bekliyorum birşey diyecekmi diye dua edin inşALLAH ben ve tüm isteyenler gider...)

[/quote]ağama tevvessül edin o kapısından kimseyi boş bırakmaz ONA VE CEDDİNE VE EVLATLARINA SELAM OLSUN..!
      De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Okurken, aklima birsey geldi... :'( :'(

Ey imamim bir daha nasip olucak mi seni görebilmek?... affff :'( :'( Mesedi ve kerbelaya gitmeyi çok istiyorum... Rabbim oralari birgÜn bizlerede nasip eylesin.
        Eger o çagirirsa açilmayacak dedigimiz kapilar sonuna kadar açiliyor... Ne olur Rabbim vuslatim yakin olsun.:'(
        Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

En Güzel Türkiye

İkinci Cennet

Yorum

suudi arabistan (mekke-medine), yemen

Yorum

1-İmamların ve Peygamberin uğradığı bütün mekanlar.
              2-Ehlibeyt dostlarının bulunduğu mekanlar.
              Hakk'ı tanıyan haklıyı da tanır.

www.malatyamevlanacamii.com

Yorum

Dünya`da gezecek çok yer var gez gez bitmez ama biz daha Türkiye`yi gezemedik.

Gezecek çok ülke var ama Macaristanı`da gezmek isterim.

Yorum

muntazar kardesim yazdiklarini yeni görüyorum özür dilerim, olup bitenler malum

ne güzel gelismis ziyaretin
                  Allah sana tekrarini, isteyipte gidemeyen kardeslerime ve bana da gitmeyi nasip etsin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=4716.msg80004#msg80004 date=1271887571]
                    muntazar kardesim yazdiklarini yeni görüyorum özür dilerim, olup bitenler malum

ne güzel gelismis ziyaretin
                    Allah sana tekrarini, isteyipte gidemeyen kardeslerime ve bana da gitmeyi nasip etsin insaAllah
                    [/quote]est. abla... Keşke deseydim baya uzun süre olmuş o zaman kadar bir kere daha gidip geldim diyebilseydim...Neredeyse 1 yıl oluyor ve özlemim kat ve kat arttı artık rüyamda hep bavulumu topalamış yola çıkıyor görüyorum.. sabah kalktığımda ise rüyadan ibaret olduğunu görünce içimdeki özlem artıyor :'(Riyadan rabbimem sığınırım.. ancak şöyle bir şey var insan İmam (a.s) ı ziyaret ettğinde kitaplardaki okudğu yakalmayı çalıştığı o havayı orada bulabiliyor...bu noktada elbette bütün imamlar eşit hani ezgide diyorya saçlarım kadar başım olsa hak yoluna versem feda bende onların yoluna başımı vereyim...ama imam Rıza a.s 'ın garipliği beni gerçekten çok etkiledi...kitaplarda anlatılan imamet kelimelerle sınırlı ama kelimelere dökülemeyen kelimlerin yetersiz kaldığı bir İmamet var ...Rabbim herkese nasip etsin...Hemde en kısa zamanda öyle boş yerelere para harcıyoruzki mesele içmiyorum ama şu sigara olayı insanlar niyet etse o sigara olayını bıraksa her gün o miktar kadar kenara para koysa ve Rabbul aleminden niyetini istese inanıyorumki akın akın insan Meşhede Kerbelaya Şam, Hacca gider..
                    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

cok dogru söylüyorsun...insanin bahanesi pek bi gecersiz temellere dayaniyor...
                      ..........
                      evet, gercekten kitaplarda okumak farkli
                      kitaplarla basladim, fakat imam riza a.s filmini izleyesiye kadar duygusal boyutunu tam olarak yakalayamadim, onu izledikten sonra cok daha farkli bir boyuta gectim sanki, birde oralari hakikaten gidiip görmek elbette insanda büyük etki birakacaktir

bak bir kez istemissin kismet olmus
                      simdi de rüyalarinda dahi duadasin farkinda olmasan bile!
                      bilincaltina öylesine yer etmis yani
                      sen Rabbimizin bu duayi isittigini ve dualara cevap verdigini biliyorsun
                      istemek, istemek, daha cok istemek, istediginin kiymetini bilmeye götürür, hayir var besbelli
                      insaAllah yine gidecegine inaniyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=4716.msg80008#msg80008 date=1271888968]
                        cok dogru söylüyorsun...insanin bahanesi pek bi gecersiz temellere dayaniyor...
                        ..........
                        evet, gercekten kitaplarda okumak farkli
                        kitaplarla basladim, fakat imam riza a.s filmini izleyesiye kadar duygusal boyutunu tam olarak yakalayamadim, onu izledikten sonra cok daha farkli bir boyuta gectim sanki, birde oralari hakikaten gidiip görmek elbette insanda büyük etki birakacaktir

bak bir kez istemissin kismet olmus
                        simdi de rüyalarinda dahi duadasin farkinda olmasan bile!
                        bilincaltina öylesine yer etmis yani
                        sen Rabbimizin bu duayi isittigini ve dualara cevap verdigini biliyorsun
                        istemek, istemek, daha cok istemek, istediginin kiymetini bilmeye götürür, hayir var besbelli
                        insaAllah yine gidecegine inaniyorum
                        [/quote]inş. inş. az önce başımdan geçenleri okudum hakikaten zor bir sınavdan geçtim. Eğer nasip olursa bu sefer neler ile karşılaşıcağız...Bu sefer gidersem daha bilinçli olucağımam inanıyorum...cabası özlemime kavuştuğumda kendimi hayal edemiyorum ayaklarım yere basmaz galiba.. Rabbim sizlere ve bana nasip etsin inş.
                        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

amin insaAllah

Yorum

sayin,(Muntazar) kardesim oyle guzel anlatiyorsunuz ki Imamimiza olan askinizi,ozleminizi kavusmanizi okurken gozlerim gormedi aglamaktan cok duyguluydu dilerim bizleride layik gorur ziyaretinede cagrir.Sizede tekrar Allah nasip eder insallah. :'(

Yorum

gözyaslarimiz dostlar safinda sabitler bizleri insaAllah

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X