Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

nefret ediyorum bu spordan
    sivassporun basarilari bile beni izlemeye cekemedi
    fanatizm icin o kadar uygun ki
    ve fanatik insanlar o kadar kolay taskinlik yapabiliyor ve haddi asabiliyorlar ki

her yerde her zaman örnek görüyordum ama
    böyle bir sitede de buna sahit oldumya
    artik sevmeyecegim dahada sevmeyecegim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

hamdolsun futbolu severim ve oynarım. Ama ne takım tutarım ne izlerim ne de fanatikliğim yoktur şükür.

Yorum

ne mutlu sana kardesim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

futbol emperyal güçlerin kulandiği ve insanlari sümürü araçi olarak kulandiği ve insasnlarin araştirma yapmmamasi için kulnadiği bir oyundurr

sakin yanliş anlamyin beni bende sizin kardeşinizim müslümanimm
          takim tutmiyoprum

Yorum

[quote author=MizGiNa_İsLaM_ link=topic=6153.msg41314#msg41314 date=1246812025]
            futbol emperyal güçlerin kulandiği ve insanlari sümürü araçi olarak kulandiği ve insasnlarin araştirma yapmmamasi için kulnadiği bir oyundurr

takim tutmiyoprum

[/quote]ben bunu desem bizimkilerin yanında keserler beni

Yorum

[quote author=hak_yolcusu link=topic=6153.msg41323#msg41323 date=1246814522]
              [quote author=MizGiNa_İsLaM_ link=topic=6153.msg41314#msg41314 date=1246812025]

takim tutmiyoprum

[/quote]ben bunu desem bizimkilerin yanında keserler beni
              [/quote]yok biraz firça atarlar o kadar ben yeni olduğum için bana ses etmezlerr

Yorum

yav hiç ığdır sporlu yok mu?
                yoksa Iğdırspor diye bir takım mı yok
                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                İmam Ali (a.s)

Yorum

galatasarayda amma çokmuş heeee

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=6153.msg41361#msg41361 date=1246821362]
                    yav hiç ığdır sporlu yok mu?
                    yoksa Iğdırspor diye bir takım mı yok
                    [/quote]
                    var ama ığdırlı kardeşler ığdır sporu tutmuyormuş demek
                    içinde de ben
                    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

ilginç bu bir ilerleme bir de derler ığdırlılar milliyetçi diye gördüğünüz gibi doğruyu gördüklerinde hiç de milliyetçilikte ısrar etmiyorlar...

Yorum

Takım tutmanın reel bir tarafı yoktur ve akılla mantıkla alakası yoktur. Takımları sadece takımların kulüpleri, spor endüstrisi ile ilgilenenler ve bu işten çıkarı olanların tutması doğaldır sadece. Elbette bu uyanık kesime de hiç bir karşılık beklemeden irreel biçimde bu çıkarlarına destek verecek insanlara ihtiyaçları vardır. Bu da tabii ki hiç bir kazancı olmadığı halde masraf yaparak bu çarklara hizmet eden taraftar kitlesidir.
                        Bu manada bir müslümanın takım tutacağını sanmıyoruz, çünkü müslümanın yönlendirilmeye değil yön vermeye ihtiyacı olmalı.
                        İşte bu sektöre hiç bir meblağını harcamadan, olaya yine zalim,mazlum şeklinde bakmak gerekir. Önce de belirttiğimiz gibi Arjantinle İngiltere oynarsa Arjantini tutarız. Çünkü İngiltere emperyalisttir. Galatasarayı Arsenala karşı tutarız. Yoksa o klüplerin kirli ilişkilerini mafya ilişkilerini görmezden gelemeyiz.
                        Bize en çok dokunan konu şu ki, o şeref ve haysiyet fukarası İranlı o reformist 8 oyuncu bile bile bu seferki dünya kupasına İranı göndermedi. Tabi belalarınıda buldular ya, artık hiç bir zaman İran milli takımında oynayamayacak o hainler.
                        Müslümanlar herhangi emperyalist bir ülkenin takımı ile oynarken bile islam düşmanı yönetimleri söz konusu etmiyor halkı müslüman olan ülkenin takımını oyuncular müslüman diye destekliyor. Ama bu reformist (o sekiz oyuncu) hainler bir ülkenin gururu ile oynuyor ve Katar gibi S. Arabistan gibi takımlara yeniliyor, yazıklar olsun.
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

mağluptur bu yolda galip
                          biz güçlüye karşı bile olsa güçsüz desteklemeyiz bu alanda
                          bu için futbolun zaten kuralı budur.
                          güçsüz desteklenir ama güçlü yener biri kazanır şişer kaybeden de şişer yer semirir.
                          kümelere bölerler ki rekabet olsun
                          güçlü de güçsüz de haksızdır yenen de yenilen de çünkü biri olmasa diğeri olmaz
                          bu gün futbolda sömürü varsa bu zayıfın da orda olmasındandır...
                          şahsen ben İranda bile olsa futbol takımını asla onaylamıyorum. iranda da tüm dünyada olduğu gibi eğitilemeyen insanları hiç olmazsa başımıza bela olmasınlar diye ellerine verdikleri bir eğlence diye düşünüyorum futbolun ve takımcılığın...
                          Allah bu dünyaya içi boş toplarla oyalanalım hayatımız bu olsun diye yaratmadı biz insanları
                          yeniyorsan güçlüleri savaşta yen insanların hayrına olan icadlarda yen ilimde yen...
                          o zaman sni desteklerim...

Yorum

fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır

tabiki FB
                            vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
                            [center]

Yorum

Fenerbahçeee....
                              Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=6153.msg39379#msg39379 date=1246015032]
                                Ben Allah'ın takımını tutuyorum
                                Oyuncuları İmamlar Peygamberler Şehidler melekler
                                Rakip takımları şeytanlar müşrikler zalimler
                                maç saati sürekli ilk insandan son insana kadar
                                sevincimi heyecanımı tartışmalarımı beklentilerimi izlemek için vaktimi hep bu takıma ayırdım...
                                bu maçın dışındaki tüm maçların zalimler tarafından ümmeti uyutmak "lehvel hadis"le meşgul etmek için icad edildiğini düşünüyorum...
                                siz de sevginizi nefsini ilah kabul etmiş zenginliği nedeniyle Allahı ve ahireti unutmuş oyunculardan oluşmuş takımları tutmayın...
                                onlar sizin namazınızı ve dininizi alaya alır görmezlikten gelir en büyük mesele başkasıymış gibi yaşar öyle gösterir... iken siz hala onlara sevgi besliyorsunuz...
                                .....
                                [/quote]
                                TEBRİKLER.
                                BİLİNÇLİ MÜSLÜMANLARIN TAKIM TUTMALARI OYNANAN SİYONİST OYUNLARDAN, Bİ HABER OLMALARIDIR DİYE DÜŞÜNÜYOR VE OYLAMAYA KATILMIYORUM.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X