Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Welayet Forumun "EN"leri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Welayet Forumun "EN"leri

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=7277.msg50938#msg50938 date=1251367475]
    [quote author=Muntazar link=topic=7277.msg50934#msg50934 date=1251367085]
    [quote author=mirzehan link=topic=7277.msg50557#msg50557 date=1251236993]
    en (ve tek) nurcu şii mehmet ufukalp
    [/quote]O nasıl bişey bende nurcuyken öylemi kalsaydım ne... hem welayet hem said : :
    [/quote]

Üstad Bediüzaman Said Nursiden said diye bahsedenler onun indallahtaki makamından bir şey eksiltemezler sadece kendilerinin bir islam alimine karşı nasıl davranılacağı noktasında zaafları olduğunu, edebe muğayir davrandıklarını, said diye bahsettikleri Üstad Bediüzzamanı sevenlerin kalbinde sevimsiz bir yer edindiklerini gösterir.
    [/quote] EDİT AÇIKÇASI NURCULARINDA BENİ SEVMESİ ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL...

NOT:ALAYCI TAVIRLARDAN UZAK DURALIM LÜTFEN
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

İSLAM ALİMİ AÇIKÇASI NURCULARINDA BENİ SEVMESİ ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL...
      Amerikanci islam programı içerisindeki nurcuların sizi sevmemesinin umurunuzda olmaması mantıklı, ancak
      İslam İnkılabını, Şiayı, Ehlibeyti, İmam Humeyni ve İmam Hamaneiyi seven nurcuların sizi sevmemesi umurunuzda değilse, sizin ne islam inkılabına ne ehli beyte ne de şiaya bir hayrınız yoktur sanırım. Öyle sanıyorum ki ya meseleyi kavramayacak kadar EDİT, ya da şia mektebine mubabbet besleyenleri o kapıdan kovmaya çalışan bir EDİT.

NOT:İFADELERİMİZE DİKKAT EDELİM LÜTFEN
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=7277.msg50948#msg50948 date=1251368927]
        İSLAM ALİMİ AÇIKÇASI NURCULARINDA BENİ SEVMESİ ÇOKTA UMRUMDA DEĞİL...
        Amerikanci islam programı içerisindeki nurcuların sizi sevmemesinin umurunuzda olmaması mantıklı, ancak
        İslam İnkılabını, Şiayı, Ehlibeyti, İmam Humeyni ve İmam Hamaneiyi seven nurcuların sizi sevmemesi umurunuzda değilse, sizin ne islam inkılabına ne ehli beyte ne de şiaya bir hayrınız yoktur sanırım. Öyle sanıyorum ki ya meseleyi kavramayacak kadar EDİT, ya da şia mektebine mubabbet besleyenleri o kapıdan kovmaya çalışan bir EDİT.

NOT:İFADELERİMİZE DİKKAT EDELİM LÜTFEN
        [/quote]WELAYET (imamet)USUL-İ DİNDENDİR
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

sn muntazar kardeşim sen Saidi tanıyor musun? nie onun hakkında rahat konuşuyorsun ya gerçekten İslam Alimi ise?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7277.msg51096#msg51096 date=1251488954]
            sn muntazar kardeşim sen Saidi tanıyor musun? nie onun hakkında rahat konuşuyorsun ya gerçekten İslam Alimi ise?
            [/quote]ÖNCELİKLE İSLAM ESASLARI GEREĞİ DİNİN USULİNDE YANİ USUL-İ DİNDE WELAYETİN YANİ İMAMET MAKAMI ....AYRICA GADİR HUM İLE İSLAMIN TAMAMLANDIĞINI BEYAN EDİLMİŞTİR ...BENİM SAİD NURSİYİ ASRIN BİLGİNİ ALİMİ OLARAK KABUL EDERSEM BU İSLAMIN HAS ÖZELLİKLERİNİDE İNKAR ETMİŞ OLACAĞIM SİZDE BİLİYORSUNUZKİ USUL-İ DİNİN BİR MADDESİ OLMADAN BU DİNİN KEMALE ERMEDİĞİNİ ÇÜNKÜ HEPSİ BİR HALKA VE ZİNCİR HALİNDELER BİRİSİNİ ORDAN ALMAK İSLAMIN FATİHASI OKUMAK DEMEKTİR...BU ESASLARDAN YOKSUN OLAN BİR KİŞİYE İSLAM ALİMİ DEMEM İLE İŞTE O ZAMAN EHLİBEYT MEKTEBİNEN KÖSTEKLİK EDİCEĞİM İŞTE O ZAMAN ŞİAYA HAİNLİK EDİCEĞİM BU KONUDA HİÇ BİR ZAMAN TAVİZ VERMEM ... USUL-İ DİNDEN YOKSUN OLANA NE HZ. DERİM NEDE ALİM NEDEN ÜSTAD EĞER ASRIN ALİMİ İSE BU ESASLARIDA BİLMESİ GEREKLİDİR....
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

küçük harfle yazmaya özen gösterelim arkadaşlar.
              Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Evet USULU DİN'DEN İMAMET.
                bazıları için bu hiç sorun değil. Hayır ve şerrin Allah'tan olduu gibi tartışmalı bir konuyu imanın esaslarından sayacak (usulü dinden diyecek) diğer yandan da Ehlibeyt seveni olacak onun sevgisini gizlice yayan olacaksınız. En büyük alim benim, risaleler her şeye yeter diyeceksiniz ama risaleler tamamen sünni hadis rivayetleriyle dolu olacak...
                sonra da Ehlibeyt'in aşıı şiilere risaleleri sevin diyeceksiniz...
                muntazar kardeşim bu güzel özet yazın için Allah razı olsun ve kalbinden o Ehlibeyt sevgisini hiç eksik etmesin... Ehlibeytin önüne geçmek isteyen kendini onlardan iler görenlerden de nefretini...

Yorum

Formun en sinirlisi muntazar kardesim
                  Insallah kizmaz

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=7277.msg51109#msg51109 date=1251494626]
                    Formun en sinirlisi muntazar kardesim
                    Insallah kizmaz
                    [/quote]est. 8)
                    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

en güzin ablası gülistan 2
                      sahi gülistan abla nerelerde
                      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Forumun en pasif üyesi ben ama ins artik aktif olcam
                        [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=7277.msg69543#msg69543 date=1264204666]
                          Forumun en pasif üyesi ben ama ins artik aktif olcam
                          [/quote]

Tekrar Hoş geldiniz sefa getirdiniz.

Yorum

Hosbuldum abi kntrlerim bitene kadar burdayim ins.
                            [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=7277.msg51139#msg51139 date=1251540255]
                              en güzin ablası gülistan 2
                              sahi gülistan abla nerelerde
                              [/quote]

Yorum

en cadısı sefa merve bacı
                                "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X