Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Welayet Forumun "EN"leri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Welayet Forumun "EN"leri

Bir ay felan oldu calan kiside tanio beni utanmadan msnemi acip bna hesap soruyor
    [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=7277.msg75038#msg75038 date=1268392660]
      Bir ay felan oldu calan kiside tanio beni utanmadan msnemi acip bna hesap soruyor
      [/quote]Sende bundan sonra msn adresini öyle herkese vermezsin artık inşaallah...
      Sağlık olsun artık ne diyim
      Ey ateş!
      Seninle ululuk tasladı şeytan.
      Ve ey insan!
      Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Forumun enleri!!?? ???
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

En iyi dinleyici ve yol gösterici:Seyyidı Şuheda
          En çok bana benzeyen(karakter)olarak:Muttaki
          En söz dinleyen:Müddesir,yebnel zehra
          En mantıklı deliller sunan:F_altan
          En çok paylaşımlarını okuduğum(bu aralar) ve beğendiğim:Ahirzaman
          En herkesin ablası olan:Gülüstan abla
          En güzel dergi ve kitap paylaşımını bağendiğim:Englıshteacher
          Ey ateş!
          Seninle ululuk tasladı şeytan.
          Ve ey insan!
          Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=7277.msg71404#msg71404 date=1265289848]
            en inkılapçı ehli sünnet mehmet ufukalp
            [/quote]

En sabırlı Muttaki.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

En Hemşom'a yakın :ehlbeytin izinde : 8)
              En yeni Nasralllah (Kendisini tanımıyorum)
              En ablası gulistan _2
              En özünü bilmeyen ... ( Bunuda siz doldurun)
              De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
              (Tevbe Suresi 105)

Yorum

hemşom?

Yorum

Hemşehri
                  De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                  (Tevbe Suresi 105)

Yorum

evt... ;D

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7277.msg84482#msg84482 date=1274912562]
                      evt... ;D
                      [/quote][quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7277.msg84482#msg84482 date=1274912562]
                      evt... ;D
                      [/quote] :
                      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7277.msg70844#msg70844 date=1264888125]
                        vakit olsa iyi şair olcam da... yok işte... hasret kaldım şiir yazmaya.. demek duygular çok yoğunlaşmış.. ilk yazacağım şiir inşaAllah güzel olcak.. yani benim seveceğim türden, demek istiyorm..

ama sizin şiirleriniz harika... maşallah...
                        [/quote]Abi sana şiir hakikaten çok yakışır sesiinide duydum ciddi anlamda şiir sesi sende mevcut bu sesi gel kullanamalım sana bir kaset yapak İlk alan ben olacağım...
                        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

forumun en yenisi melek yavuz
                          [center]

[center][center]

Yorum

forumda en dikkatimi çeken ve yorumlarını begendiğim üyeler:bintülhüda..Elmeddin
                            [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=7277.msg84484#msg84484 date=1274913142]
                              [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7277.msg70844#msg70844 date=1264888125]
                              vakit olsa iyi şair olcam da... yok işte... hasret kaldım şiir yazmaya.. demek duygular çok yoğunlaşmış.. ilk yazacağım şiir inşaAllah güzel olcak.. yani benim seveceğim türden, demek istiyorm..

ama sizin şiirleriniz harika... maşallah...
                              [/quote]Abi sana şiir hakikaten çok yakışır sesiinide duydum ciddi anlamda şiir sesi sende mevcut bu sesi gel kullanamalım sana bir kaset yapak İlk alan ben olacağım...
                              [/quote]

nerde duydun ki sesimi..

bana şiir diye ilk teklif senden geldi ama ilahi kaseti yapalım diye gelenleri hep reddettim..nefsimi şımartacak meşhurluktan Allah'a sığınırım o kadar büyük değilim..

Yorum

[quote author=yebne-zehra link=topic=7277.msg86569#msg86569 date=1275563367]
                                forumda en dikkatimi çeken ve yorumlarını begendiğim üyeler:bintülhüda..Elmeddin
                                [/quote]

teşekkür ederim

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X