Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Welayet Forumun "EN"leri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Welayet Forumun "EN"leri

selamun aleykum
    gülüstan baciyla forumdayken meil atiyordum, simdi baktim meyil adresini bulamadim bilen kardesimiz varsa bana özelden atarmi?

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=7277.msg169986#msg169986 date=1375701517]
      selamun aleykum
      gülüstan baciyla forumdayken meil atiyordum, simdi baktim meyil adresini bulamadim bilen kardesimiz varsa bana özelden atarmi?
      [/quote]

Aleyküm Selam,
      Avatarının altında bir e-mail adresi var ancak kullanıyor mu bilmiyorum? Size özelden gönderdim.

Forumun Yöneticileri Saygılı ve Olgun insanlar, ama ne yazık ki, çoğu Bir Misafir gibi davranıyor.
      Herhalde nazik oldukları için kimseye karışmak istemiyorlar.
      Mufaddal Kardeşim iyi niyetli ve gayretli, ancak O da her zaman yetişemiyor

Gülistan Abla ve Onun gibi olan Yöneticiler ile Mehmet Ufukalp'e acilen ihtiyacımız var.
      Hele bir de zaten sıcaktan tavan yaptığı bir zamanda, Forumdaki atmosferden daha da arttığı bu günlerde...
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:46.
      http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

En günahkar kul "Faramirofgondor" bendeniz maalesef.(mütevazilik değil gerçek)
        En ılımlı müslüman: Selmancan
        En Muhammed-Ali Aşığı: Herkes

Yorum

en forumu aksatan ben
          en çalışkan yönetici Mufaddal
          en ılımlı kardeşimiz aşk kervanı
          en araştırmacı _Ehli Beyt_
          en yeni ama farkı fakedilen garipturab
          en çok gözlerimin aradığı mehmet ufukalp
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 18:47.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

En caliskan uye elmeddin. En hasret duydugum mursel aydin.

Yorum

selamun Aleykum
              En büyük iran asigi, forumda iran askeri görevini üstlenen gözlerimizin aradigi Mehmet ufukalp.
              en arastirmaci elmeddin.
              forumda yaramazlik yapanlari sivri cikisiyla yoluna sokan gülüstan abla.
              insallah giden kardeslerimiz geri döner,forumun artik eski tadi yok.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X