Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şu an Nerede olmak isterdiniz?

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Şu an Nerede olmak isterdiniz?

[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7280.msg48361#msg48361 date=1250369907]
    bence mahsuru yokta içerde annem birazdan terliği alıp gelecek "yeter bırak su çekirdeği, kapat bilgisayarı, yat diye " sonra yarın gazetelerde flash flash bilgi yarışmasına katılan genç annesinden dayak yedi
    [/quote]

Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg48359#msg48359 date=1250369706]
      abi uyarmadı deme bu soru sınırı meselesi çok başını ağrıtıcak senin

öyle bi gün gelicekki belki o gün sen nete giremiceksin ama ertesi gün sana nie dün gelip soru sormadın diye hesap sorulucak ))

ben önerimi yineliyorum günde şu kadar soru sorulacak diye sınır olmasın her an her miktarda soru gelebilir denilsin..
      [/quote]

evet haklısın kardeşim hemen ana başlığa gidip bu 10 soru baremini kaldırıyorum,kendimizi sıkıntıya sokmayalım
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7280.msg48361#msg48361 date=1250369907]
        bence mahsuru yokta içerde annem birazdan terliği alıp gelecek "yeter bırak su çekirdeği, kapat bilgisayarı, yat diye " sonra yarın gazetelerde flash flash bilgi yarışmasına katılan genç annesinden dayak yedi
        [/quote]

hala ayaktasın,her an terlik faciasına maruz kalabilirsin demedi deme
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

Türkiyede
          Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Annemim yaninda :-[

Yorum

Kerbelada
              vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
              [center]

Yorum

İzmir, İstanbul..

Yorum

[quote author=Kızılbaş link=topic=7280.msg48557#msg48557 date=1250509957]
                  Rio de Jenerio
                  [/quote]
                  Karnavalda istersin

Yorum

Allah nasip ederse Meşhede gitmeyi orada olmayı isterim.Ağayı ziyaret adağım var.En kısa zamanda gitmek nasip olur inşallah
                    Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Kerbela'da

Yorum

bunu lütfen eleştiri olarak algılamayın sadece merak ettiğim için ve öğrenmek için soruyorum

şii olan kardeşlerin hemen hemen hepsi meşhed ve kerbela demiş

mekke yada medineden dahamı kutsal bu beldeler ya da dahamı çok merak ediyosunuz görmek için? yada neden daha çok arzuluyosunuz?

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg49418#msg49418 date=1250812852]
                          bunu lütfen eleştiri olarak algılamayın sadece merak ettiğim için ve öğrenmek için soruyorum

şii olan kardeşlerin hemen hemen hepsi meşhed ve kerbela demiş

mekke yada medineden dahamı kutsal bu beldeler ya da dahamı çok merak ediyosunuz görmek için? yada neden daha çok arzuluyosunuz?
                          [/quote]

Ben Meşhede 2 kez gittim hamdolsun. Kum şehrini bir çok kez ziyaret ettim Hamdolsun. Gitmediğim yerler arasında ve en çok gitmek istediğim yerlerden bir diğeride Mekke ve Medinedir. Yalnız parasal olarak oraya gücüm yetmez. Olursa gücüm Kerbelaya yeter. Ama şunuda ekleyeyim.

Ben kendimi bildim bileli, Kerbelaya gitmek isterim. Mekke ve Medine ise, Vahhabilerden midir yoksa nedendir bilmiyorum ama o şehirlere bir türlü ısınmadım, ısınamadım. Elbetteki ömürde bir kez imkanın var ise gitmek, tavaf etmek farzdır. Oda olursa gideceğim inş.

Ben Kerbelayı ziyaret edersem, Allah Resulünüde ziyaret etmiş olacağıma inanıyorum. Buyurmuyor mu: Hüseyin bendendir bende ondanım. Eti benim etim, kanı benim kanımdır diye.

Yine buyrulmuyor mu bir hadiste: Bizi ziyaret etmeye gücünüz yetmezse, İmam Zadeleri (Ehl-i Beyt İmamlarının evlatlarını) onlarda olmazsa, en yakınınızdaki Seyyidlerin mezarını ziyaret edin diye.

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=7280.msg49430#msg49430 date=1250833008]
                            Ben kendimi bildim bileli, Kerbelaya gitmek isterim. Mekke ve Medine ise, Vahhabilerden midir yoksa nedendir bilmiyorum ama o şehirlere bir türlü ısınmadım, ısınamadım.
                            [/quote]

böyle düşünmede acaip üzüldüm abi ne yalan söliyim

resulullah mekke müşriklerin hakimiyeti altında iken bile oraya kavuşmak için can atıyodu. ama sırf vahhabilerden dolayı mekke ve medineye ısınamadım demen beni inanılmaz şaşırttı
                            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 17:18.

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg49459#msg49459 date=1250839651]
                              [quote author=Mufazzal link=topic=7280.msg49430#msg49430 date=1250833008]
                              Ben kendimi bildim bileli, Kerbelaya gitmek isterim. Mekke ve Medine ise, Vahhabilerden midir yoksa nedendir bilmiyorum ama o şehirlere bir türlü ısınmadım, ısınamadım.
                              [/quote]

böyle düşünmede acaip üzüldüm abi ne yalan söliyim

resulullah mekke müşriklerin hakimiyeti altında iken bile oraya kavuşmak için can atıyodu. ama sırf vahhabilerden dolayı mekke ve medineye ısınamadım demen beni inanılmaz şaşırttı
                              [/quote]

Abi biraz izah edeyim. Seni üzmek istemem asla.

Mekke ve Medine o mübarek topraklar, bütün müminlerin, şiilerin kalbinde yanıp tutuşmaktadır. Şahsen maddi imkanım olursa Hacc niyeti ile mutlaka gideceğim. Vahhabileri sevmem nefret ederim.

Ama dediğim gibi sadece bende olan bir şey galibe. Belkide yanlış düşünüyorum, yanlış anlatıyorum mektebi mülkiye azizim.

Ama dediğim gibi Vahhabilerden ve yaptıklarından dolayı garip bir his işte.

Allah hayırlısını etsin inş.

Yorum

Bu konuda Mufazzal kardeşin bir yerde ifade ettiği gibi Kerbela ve Meşhed'e Medine ve Mekke'ye göre daha ucuza gidiliyor. 5-6 bin lira paran olmasına gerek yok.Bin lira bile işinin görür.Tabi işin maddi tarafı.

Bunun dışında elbette imkanlar ölçüsünde Mekke ve Medine'ye gitmek en büyük arzularımızdandır.
                                Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X