Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şu an Nerede olmak isterdiniz?

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Şu an Nerede olmak isterdiniz?

musa aydın hocanın dua yaparken kullandığı çok güzel bi cümle vardı.

"mübarek beldelerimizi bize geri çevir"

gerek mescidi aksanın siyonistlerden kurtulması gerek mekke ve medinenin vahhabilerden kurtulması hepimizin arzusu.

ama yinede mekke ve medineye küsmeyelim abi

o zaman ben bi yol haritası çizeyim

burdan suriyeye geçelim zeyneb as i yad ederiz. şamda muaviyeye uğrar kabrini tekmeleriz ordan mekke ve medine ordan yukarı ırak (necef kerbela vs) ordan irana hepsinin gönlünü almış oluruz.

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg49466#msg49466 date=1250841988]
      burdan suriyeye geçelim zeyneb as i yad ederiz. şamda muaviyeye uğrar kabrini tekmeleriz ordan mekke ve medine ordan yukarı ırak (necef kerbela vs) ordan irana hepsinin gönlünü almış oluruz.
      [/quote]

Bana uyar

Yorum

arkadaşların mekke ve medin eiçin söylemek istediği heralde

vahhabiler orada hüküm sürdükleri için bizler orada rahatça ağlayıp dua edemez o mukaddes türbelere yüz süremeyiz buda bizim feyzimizi kırar ama meşed kerbela öyle değildir

oradaki ağlama sessleri herkesin tek bir niyetle orda bulunması tevessül etmekiçin

insanın hazzını ve şevkini artırıyor

bu benim görüşüm

bende eğer vahhabiler rahat verseydi şuan hz. fatımanın kabri başında olmak ve doyasıya ağlamak isterdim :'( :'( :'(

kilometrelerce uzaktan bile fatıma salamullah aleyha için ağlamak ve ona tevessül etmek insanı hüzünlendirdiği kadar da rahatlatıyor

ahh

keşke o mukaddes topraklarda rahatça dua edip gözyaşı döksek sanki dizinin dibinde oturmuş gibi en sevgiliye tevessül edebilsek

ahh keşke... :'( :'(
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

bende şu an kerbelada olmak için canımı bile verirdim ah bir nasip olsada ölmeden görsem

Yorum

S. Aleyküm

Ürkek ceylanın kefiline,
            O'na sığındığı gibi,
            sığınmak isterdim...

selam hak ve hakikate olsun...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
            Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg48268#msg48268 date=1250336317]
              şehirlerin anası Mekke'de olmak isterdim
              [/quote][quote author=ali_siasi link=topic=7280.msg48534#msg48534 date=1250501590]
              Kerbelada
              [/quote][quote author=dersaadet link=topic=7280.msg48312#msg48312 date=1250350763]
              aklımdan şu an hazreti Zeyneb sa türbesinde olmak geçiyordu...
              [/quote][quote author=mikdat bin esved link=topic=7280.msg48171#msg48171 date=1250281417]
              Meşhed'de İmam Rızanın (as) başucunda olmak isterdim
              [/quote][quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7280.msg48313#msg48313 date=1250351909]
              [quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7280.msg48268#msg48268 date=1250336317]
              şehirlerin anası Mekke'de olmak isterdim
              [/quote]
              [/quote]
              QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
              WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

mekkede olmak ısterdım

Yorum

Mısır,Kanada ya da Güney Afrika..

Yorum

şuan ondört masumun ziyaretlerine gitmeyi isterdim
                    QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                    WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

ben de mekkede olmak isterdim

dikkat çekici bir oran var sitede;

resulullahın yurdu ile ehlibeytin yurdu karşılaştırıldığında cevap verenlerin %84'ü kerbela ve meşhedde olmak isterken, sadece 2 kişi yani %16 mekke ve medine demiş.

bunlardan birisi de zaten isnaaşeriyeden irtidat eden birisi onuda çıkarsak;

%91 kerbela ve meşhed

%9 mekke ve medine

YORUMSUZ.......................................... ...

Yorum

niye yorumsuz?

şiilerin Meşhed ya da Kerbela gibi şii yönetimlerin bulunduğu haremlerdeki gibi ihlasları doğrultusunda Mekke Medinede ibadetlerini yapabildiklerini söyleyebiliyor musunuz?

Elhamdülillah Meşhede gittim orası bir arı kovanı gibi kaynıyor ya da tıpkı yıldızların belli bir merkez etrafında döndükleri gibi dönüyor. muhteşem bir arınma ve nefis terbiyesi yeri olmuş..

gidenler anlatıyor Peygamber (s.a.a.) 'in hem maddi hem manevi feyz ve bereket dolu kabri yanında azıcı istifade etmek isteseniz bir iki damla göz yaşı akıtsanız vahhabi suudi polisler şirk şirk deyip sizin tepenize biniyor..

böyle olduğunda zaten ziyaret edemiyorsunuz ki..Ziyaret edemeyeceğinizi bile bile tabi ki oraya gitmek ağır basmıyor. elbette katılıyorum buna rağmen Mekke Medine ağır basmalıdır ve ağır da basar. sorsanız her şiiye Mekke mi Necef mi ya da Medine mi Kerbela mı ya da Meşhed mi diye elbette Mekke Medine diyecektir. Ama ziyaretten beklenen sonuçlar alınmıyor ki Mekke Medine'de..

bir diğer konu biz imamlarımızla Peygamberin (s.a.a.) arasını asla ayırmayız...

ben ise meşhedde olmanın zevkini alamadım.. yeniden orda olmak hatta orda kalmak isterdim.. ama keşke...

Yorum

BEN ŞU AN CENNETTE OLMAK ISTERDIM

Yorum

Mukaddes Qum kentinde olmak isterdim her gün Cemkeran'ın kapısında sabahlamak ne güzel olurdu

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=7280.msg100111#msg100111 date=1281868586]
                              BEN ŞU AN CENNETTE OLMAK ISTERDIM
                              [/quote]

kısayol tuşu gibi düşünmüşsün

ama kardeş gittin mi bilmiyorum bu mukaddes yerlerden birine,

insan oraları görmeden önce öyle hemen cennette oluvermek istiyor ama oraları görünce bir an düşünüyor

ne için burda bulunmaktan mutluluk duyuyorum nedir beni mutlu eden diye..

cennet ümidi mi?

kendi adıma bu soruya hayır dedim. asla insanın arzusu cennet olduğu ve oralarda bulunduğunuzda bu arzunuza daha yakın olduğunuz ümidi var

ancak buna rağmen cevap cennet ümidi ve ona yakın olma ihtimali değil insanı bu mukaddes yerlerde mest eden

şahsım adına hayatta olanıyla şehidiyle o ortamda bulunan insanların Allah'a yakın oluşu. Allah'ın sevdiği insanlarla aynı havayı solumak onların yanıbaşında oluvermek insana tarifi imkansız haz veriyor.. insan güven içinde oluyor..

Rabbim her anımızı onların yanında kılsın.

Yorum

bizim iman ettiğimiz Resulullah Mekke müşriklerin hakimiyetinde iken dahi sürekli mekke arzusuyla yanıp tutuşurdu.

bizde onun takipçileri olarak "mekke müşriklerin, vahhabilerin elinde" diyerek ucuz bahanelere sığınıp mekke ve medineye yüz çevirmeyiz. tıpkı kudüs siyonistlerin elinde diyerek mescidi aksaya yüz çevirmediğimiz gibi.

çünkü biz mekke ve medine ziyaretinde ecrimizi vahhabilerden değil Allahtan bekleriz.

çünkü biz oraları ağlayıp sızlayamadık diyerek gösteriş merkezi olarak değil arınma merkezi olarak görürüz.

Allah kitabında en büyük arınma merkezi olarak mekkeyi bildirmişken, mekkeye alternatif arınma merkezleri inşa etmek, meşhedi tavaf mekanı gibi sunmak hele hele bu mekanları cennete alternatif olarak sunmak...........euzubillah...

Rabbimiz sonumuzu hayretsin.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X