Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şu an Nerede olmak isterdiniz?

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben şuan yeni gelmeme rağmen doyamadığım Hz.Hüseyin'in Hareminde olmayı ve Telli Zeynebiye de bulunmayı isterdim.Allah inş tekrar nasib eder.

Yorum

Imam Ali'nin (as) ziyaretgahında. Kısmet olur mu bilmem...
      Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
      Hz.Peygamber (saa)

Yorum

medinede kainatın en üstünü mevlam muhammed mustafanın yanında olmak isterim, o mevlama selam olsun ona ve tertemiz ehlibeytine.

Yorum

[quote author=K.AliEkber link=topic=7280.msg116836#msg116836 date=1296593529]
          Ben şuan yeni gelmeme rağmen doyamadığım Hz.Hüseyin'in Hareminde olmayı ve Telli Zeynebiye de bulunmayı isterdim.Allah inş tekrar nasib eder.
          [/quote]
          "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
          "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Sobası düzgün yanan bir evde.
            Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
            Hz.Peygamber (saa)

Yorum

Şu an bulunduğum yerde olmak herhalde daha hayırlı sanırım.
              Yukarıdaki tartışmayı hayretle okudum. Velayeti Fakihi benimsediğini söyleyen bu konuda tavır belirleyen insanları inkilap ve velayeti fakihe bakış açılarına göre değerlendirdiklerini iddia eden kardeşlerimizin Saidi(kürdi) nursiyi üstat olarak nitelemeleri beni hayretler içinde bıraktı.
              Bediüzzeman deyimi öyle tevekkele çok alim olmakla alakalı olarak kullanılmış bir hitap tarzı değildir arkadaşlar.
              Zamanın kurtarıcısı (Asrın hücceti) manasında kullanılmıştır ki zatın Mehdilik le ilgili bakış açısına çok uygun bir hitap tarzı.
              Risalesinde on iki imamı şii düzmecesi olarak görür ve Peygamber soyundan gelecek Mehdiye de inanmadığını açıkça beyan eder.
              Geçen yüz yıl için Allahın gönderdiği hüccet(yani Mehdi) manasına bediüzzeman denir kendisine. Ona inanalar tarafından.
              En büyük takipçisi olarak ta bu gün Fetullah Gülen vardır yerinde ve o da kendisini bu asrın Mehdisi olarak görmektedir.
              Bir tv. programında bu husus kendisine sorulduğunda ben böyle bir iddiada değilim ama beni sevenler beni öyle görüyorlarsa ben ne diyebilirim
              gibi muallak bir geçiştirmeyle kendi bizzat teyit etti.
              Ve yine risalesinde yer aldığı üzere takiyye yi şiiliğin inandığı iki yüzlülük olarak demişken nasıl muaviye (la) hakkında takiyye yapıyor olmakla savunurlar anlamak güç.
              Ben saidi nursiye sahip çıkılmasını bu manada anlamış değilim.
              Kendisi geçmişte şiiliğin önünde bir alternatif olarak lanse edilmiş bu gün uzantıları inkilaba karşı alternatif islam olarak sunulurken ve dün kendisi belirli bir güce ulaştığında onu destekleyip güçlendirenlerle sıkıntılara girmiş bu bize bir kıyam gibi gösteriliyor bu gün de gülen hareketi kendini güçlendirenlerce tasfiye edilmeye çalışılıyor o zaman onlarda sahip çıkmamız gereken mazlumlar mı?

Yorum

bu konu forumda başka yerlerde de tartışılıyor onlara bakabilirisn hakkaniyet...

Yorum

[quote author=garib_i neyneva link=topic=7280.msg116880#msg116880 date=1296644984]
                  Sobası düzgün yanan bir evde.
                  [/quote]

e oradan buraya taşınmadınız mı

insanoğluna ne versen hep sahip olmadığını ister...

Yorum

:-P
                    Hz.Peygamber (saa)

Yorum

tahrir meydanı...
                      Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
                      Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
                      Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
                      Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7280.msg116679#msg116679 date=1296485367]
                        [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=7280.msg116673#msg116673 date=1296482771]
                        [quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=7280.msg116538#msg116538 date=1296327590]
                        Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi (ra) ağamızın bir çok kez söylediği gibi: "Ben kendimi, İran İslam İnkılabı Muazzam Rehber-i Veliyy-i Fakih Hz. Seyyid Ali Hüseyin Hamaney (ks) ağamızın arkasında namaz kıldığım zaman, Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed (sav) efendimizin arkasında namaz kılıyor gibi hissediyorum."
                        [/quote]

Elhamdulillah.
                        [/quote]

böyle dediğinize göre kıldınız demek ki.. bize henüz nasip olmadı.. Rabbim tez zamanda nasip eder umarımmm
                        [/quote]

Umarım tez zaman dizini, beşeriyet kurtarıcısı ve adalet güneşi olan 12. İmam Sahib-uz Zaman Hz. İmam Muhammed Mehdi (af) ağamızın gözetimi ile Allah Subhanehu ve Teala bize nasip etti, size de nasip eder.

Hamiş: Layık-ı veçhi ile tavzih etmem gerekiyor ki, Velayet-i Fakih doktrini üzerine söylenen bu tazammun dolu söz, benim söylediğim bir söz değildir. Ayetullah Muhammed Taki Misbah Yezdi (ra) ağamızın samimi bir mü’min olarak Velayet-i Fakih makamına tabi oluşunu anlatan itimat sözüdür.
                        Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Tahrir Meydanı ...
                          Gözler Senin İntizarında Ağaa ..!

Yorum

: Şu an Nerede olmak isterdiniz?

Mekke Kabe nin orda olmak isterdim

Yorum

şii bir yönetimin olduğu Mekke ve medinede olmak istedim. Ravzai Mutahhara ve Cennetül Baki'de mükemmel haremlerin olduğu, kimsenin ağlarken aşağılanmadığı, şirk diye uyarılmadığı, ziyaretçi sayısının kat kat arttığı, insanların maneviyatlarının kat kat arttığı bir mana okyanusu, billur rahmet damlaları arasında doyasıya yıkanmak.. günahlardan arınmak ve O Peygamber s.a.a.'in nazarında kendimi emanette hissetmek...

Yorum

cennette firdevsi alada olmak isterdim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X