HANGİ SIKLIKTA NAMAZ KILIYORSUNUZ.?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
NAMAZ
Daraltma
X
-
NAMAZ
105 VAKİT?90.00%9ARADA KAÇIRDIKLARIM OLUYOR?0%0ARADA SIRADA?0%0SADECE CUMA NAMAZI?10.00%1SADECE RAMAZANDA?0%0SADECE BAYRAMDA?0%0VAKTİM OLMUYOR?0%0HİÇ KILMIYORUM?0%0[move]๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ WwW.Welayet.CoM ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ Gaziantepin Gülü ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ [/move]Etiketler: Yok
-
Ynt: NAMAZ
5 VAKİT ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH[move]๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ WwW.Welayet.CoM ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ Gaziantepin Gülü ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ [/move]
-
s.a cok sukur nafilelerimle beraber kılıyorum namazlarımı duzenlı olarak...Ey ateş!
Seninle ululuk tasladı şeytan.
Ve ey insan!
Ateş ile olur insan hep hüsran...
Yorum
-
Allah(cc)ın izniyle 5 vakit kılıyorum.Allah(cc) son nefese kadar bizleri bu hal üzere kılsın.AminYezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
-
Divane-i ABBAS
-
[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=582.msg14006#msg14006 date=1238783035]
ya üç vakit kılanlar?
[/quote]
güzel soru
ben de direk 5 vakiti seçmiştim
şıklarda 3 vakit olmadığı için
diyer şia kardeşler de 5 vakiti seçmiş galiba
Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)
Yorum
-
Yorum