Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kitap okur musunuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: kitap okur musunuz?

insaAllah cuma suresindeki malum ayetlerin muhatabi olmayiz kardesim
    iste felaket o zamandir...

okuyan insanlarin belli ölcüde yalnizlik cekmeleri kacinilmazdir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

EVET YA ZATEN O SUREYİ OKUDUĞUMDA BAYA Bİ KÖTÜ OLUYORUM

AMA İNŞALLAH MUHATABİ OLMAYIZ : (

.........vs

EVET MAALESEF Kİ YALNIZLIK ÇEKİYORLAR : ((((
      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

kücük kizim henüz yoktu, sabahlara kadar tefsir ve anlamadigim konulari aciklayan kitaplar okuyordum, amellerimi ihmal etmiyordum ama bir yerlerde noksanim olmus olmali ki
        bir gece rüyamda bu sureyi hem arapca hem aciklamasi ile birlikte isitmistim
        o günden sonra daha dikkatli olmaya calistim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=744.msg2630#msg2630 date=1233208514]
          okumaya çalışyorum
          [/quote]

Yorum

[quote author=muhammet_yusuf link=topic=744.msg17140#msg17140 date=1239889493]
            [quote author=mirzehan link=topic=744.msg2630#msg2630 date=1233208514]
            okumaya çalışyorum
            [/quote]
            [/quote]
            inşallah biraz daha büyü daha çok okuyacaksın
            Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

Eskiden daha çok okurdum şimdi biraz düşüş var desek yeridir..bununda sebebi açıkcası internet..internet olduğu müddet biraz zor oluyor..Mesela geçen gün 3 4 saat elektirik kesintisi oldu biraz birşeyler karıştırdım sonra elektirik geldi bıraktım..gidişat pek iyi değil galiba fena alıştık bu internete..)
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

mutlaka etkisi vardir kardesim
                fakat, eger internette baska islerle degilde, ilgilendigin konularla, karsilikli muhatablik seklinde ilgileniyorsan, zaten yine ayni sonuca cikarsin, hatta belki daha kalicida olur

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=744.msg17991#msg17991 date=1240135702]
                  Eskiden daha çok okurdum şimdi biraz düşüş var desek yeridir..bununda sebebi açıkcası internet..internet olduğu müddet biraz zor oluyor..Mesela geçen gün 3 4 saat elektirik kesintisi oldu biraz birşeyler karıştırdım sonra elektirik geldi bıraktım..gidişat pek iyi değil galiba fena alıştık bu internete..)
                  [/quote]
                  bende de aynı durum var maalesef
                  internet olmadan önce daha çok okuyordum
                  şimdi eskisi gibi değil
                  bizde de üç gün elektirik gelmemişti geçenlerde bu üç günde kitaplar bitirmiştim

Yorum

Evvet okuyorum hemde çok seviyorum ilmi kitaplar okumak çok hoşuma gidiyor... İLAHİ RİSALET AYNASINDA 'SAHABE'( AHMET MUHTAR) adlı kitabı okuyorum herekse şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabı.... bundan sonrada artık 'usul-i kafiye' başlamak istiyorum...
                    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Muntazar link=topic=744.msg18054#msg18054 date=1240137767]
                      Evvet okuyorum hemde çok seviyorum ilmi kitaplar okumak çok hoşuma gidiyor... İLAHİ RİSALET AYNASINDA 'SAHABE'( AHMET MUHTAR) adlı kitabı okuyorum herekse şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabı.... bundan sonrada artık 'usul-i kafiye' başlamak istiyorum...
                      [/quote]

okudum ben o kitabı gerçekten güzel...öneririm okunması gereken bir kitap..kaynak olarak ayetler ile desteklenmiş bir kitap..
                      ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

tavsiye icin tesekkür ederim
                        listeme aliyorum

Yorum

elhamdulillah...

Yorum

Kitap okumayi çok severim. özellikle ilmi kitap okumayi çok seviyorum.
                            Akaid dersleri adli bir kitap var oku okmayi istiyorum. sinavlar bitsin basliyacam ona insallah .
                            Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

çok okurdum.ama maalesef son aylarda pek okumuyorum.
                              Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

bende pek okumam aslında ama okumaya karar verdim...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X