Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kitap okur musunuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: kitap okur musunuz?

tüh ya ben kitap okuma anketini kaçırdım
    ama ben de okurum

Yorum

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHLİ-BEYTE

Bu konuda kelam dersinde hoca ile aramızda geçen bir olayı anlatayım.

İmam Zeynel Abidin camide Ersan ağanın verdiği kelam dersinde konu evliliğe geldi erken ve geç evlenmenin yararları ve zararları nelerdir konu bu idi.

Ders halkasına katılanlar tek tek cevap verdi sıra bana geldi benim verdiğim cevap şu idi.

Erken evlenmenin hiç bir yararı yok aksine zararı var zararı fazla kitap okuyamaz erken evlenen evlediğinde kitap okumaya vakti kalmaz.
      Geç evlenmenin hiç bir zararı yok aksine yararı var daha çok kitap okur.

Ersan ağada senin gibi kitap manyağından da bu cevap beklenirdi dedi

Önce kitabı alacan sonra sayfalarını açıp bi güzel koklıyacan o koku varya dünyaya bedel niski anber ya. Sonra kitabı bi güzel bağrına basıp içine çekecen o kitabtaki aşkı sonrada kitabı incitmeden okumaktan ziyade yaşıyacan kitabla birlikte.

EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=besic-i sepah link=topic=744.msg30419#msg30419 date=1243264528]
        elhamdulillah...
        [/quote]
        "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

Kitap okurum akıcı kitap olursa her tür kitabı seve seve okurum.
          ''Ey göz!
          Yaşla dolup taş,ağla ağla durmadan,
          Çünkü kim ağlayacak şehitlere sonradan
          Ağla o kervana ki taktir ile yürüyor,
          Ahde vefa etmeğe ölüm onu sürüyor''

Yorum

Kitap okumaya bayılırım.
            5 dakika boş vaktim varsa yine okurum okurum...
            Allah'ın izniyle..
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Kitap okumayı severim. Gerçi sevmek ayrı bir şey okumak ayrı bir şey diyeceksiniz...

Bu aralar kitaplara haksızlık ettiğimin farkındayım, ihmal ediyorum onları. Ama dediğim gibi okumayı severim.
              Hakk'ı tanıyan haklıyı da tanır.

www.malatyamevlanacamii.com

Yorum

[quote author=AVAR link=topic=744.msg3849#msg3849 date=1233817652]
                OKURUM
                ŞU AN DERIN SOL KITABINI OKUYORUM
                [/quote]Sayın Hakkı Öznurun çok güzel ve hacimli bir eseridir.İki cild halindeydi ama sonradan iki cild tek cild halin`de de basılmış.
                Türkiye`de faaliyet gösteren veya göstermiş tüm yasa dışı Sol örgütlerin birbirleriyle olan çatışmaları, iç hesaplaşmaları vs. anlatılıyor.

Yorum

Kitap okumak benim için çok önemlidir.Hem kitabı kitaptan okumayıseverim Sayfa sayfa çevirmeyi severim.Çok kitap okudum,okumaya da devam ediyorum.Okumayıda hiç bırakmayacağım inşaallah.

Yorum

Bende ilk kitap okumaya başladığımda günde 1 sayfa okur sıkılırdım ama zamanla aştım tabi şimdi oturup 50-60 sayfa okuyunca 1 sayfaymış geliyor her ne kadar bu aralar vize haftam olsada kitap okumaya fazla vakit ayırmaya çalışıyorum aslında okuyan bir şia toplumu olursak çok daha farklı oluruz..

Yorum

kitap okumayı çok severim öğrendiklerimi paylaşmayı da severim
                      QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                      WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

evet okurum..

bir dönem hastalik boyutundaydi trende okula giderken okuyup son durakta
                        trende mahsur kaldigim olmustu son duragi farketmedigim icin hala oturdugumdan dolayi bana gülmüslerdi :-[

ve son bi kac sayfayi merak ettigim ders sonunu bekleyemicegim icin
                        durakla okul arasinda yolda yururken okudugum gunler derken suan sadece vaktim oldukca okuyabiliorum
                        astim o hastalik boyutunu =)
                        Dilleriyle Insanlari Kiranlari , Ibadetleri Temizleyemez ..

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X