Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Her Gün İçin Sadaka Ayırıyor muyuz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her Gün İçin Sadaka Ayırıyor muyuz?

Bismillahirrahmanirrahim...
    Sadakaları açıkça verirseniz o, ne iyi olur; yok eğer onları gizler de fakirlere öyle verirseniz bu sizin için daha hayırlıdır ve günahlarınızın birçoğunun bağışlanmasına sebep olur. Bilin ki, Allah, her ne yaparsanız hepsinden haberdardır. "Bakara 271"
    68
    Evet
    36.76%
    25
    Hayır
    48.53%
    33
    Düzensiz
    14.71%
    10
    Hakk'ı tanıyan haklıyı da tanır.

www.malatyamevlanacamii.com

Ynt: Her Gün İçin Sadaka Ayırıyor muyuz?

Yorum

Sadakanin gizlisi makbumüs simdi burda yazarsak gizli olmaz ki

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=13123.msg79874#msg79874 date=1271846237]
        Sadakanin gizlisi makbumüs simdi burda yazarsak gizli olmaz ki
        [/quote]Miktar ve kime verildiyi açıklanmamak şartıyla bu güzel amelin yerine getirildiyini belirtmenin sakıncası olmayacağı kanısındayım

Yorum

Mehdi aksu hocam zehra tvde bi programında
          Evde bi sadaka kutusu oluşturun çocuklar sadaka attığınızı görünce oda alışır ve sadaka vermeyi öğrenir demişti çok güzel bi düşünce bence herkes yapmalı
          ''Ey göz!
          Yaşla dolup taş,ağla ağla durmadan,
          Çünkü kim ağlayacak şehitlere sonradan
          Ağla o kervana ki taktir ile yürüyor,
          Ahde vefa etmeğe ölüm onu sürüyor''

Yorum

kücük bir zihinsel degisim yapmam gerekiyor sanirim
            evet, hamd olsun hergün sadaka kapsamina giren birseyler yapiyorum, fakat ne yazik ki, bunlara önceden "sadaka" diye niyetlendigim cok az oluyor, genellikle daha sonra sadaka yerine gecmis oldu hamd olsun diyorum. insaAllah öyle de kabul olur

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Benimde sadaka kumbaram var uzun senedir her gun icin bazende haftalik ayiriyorum
              her dogum gunumde aciyorum bayagi birikmis oluyor.Ara sira verilmis olsa cok kucuk bir miktar oluyor,ama gunluk o kucucuk miktarlar bir sene sonra bayagi birikmis oluyor.Alan insaninda isine yaramis oluyor.Bana bir sia arkadasim soylemisti ben de cok insanlara tavsiyede bulundum ve cok mutlu oldular hemen biriktirmek icin kumbaralarini alip sadakalarini ayirdilar,Allah cumlemizin sadakalarini kabul eder insAllah.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X