Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

!!!!!!!BİR SORUN!!!!!!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

!!!!!!!BİR SORUN!!!!!!!!

selamunaleykum
    benim pc'm birazcık rahatsız sanırım mesela pc yi açıyorum bir kaç şeye bakıp kapatmadan kalkıyorum bir kaç dakika geçmeden kendiliğinden kapanıyor ve bazen pc ile uğraşırken birden ilk açılış sf sı gibi bir sf geliyor bir veye iki proğram çalkışıyor diyor
    kendiliğinden açılıp kapanıyor nedenini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

ALLAHIN EMANINDA KALIN
    İ.DUA
    QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
    WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Ynt: !!!!!!!BİR SORUN!!!!!!!!

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=14659.msg90498#msg90498 date=1276876338]
    selamunaleykum
    benim pc'm birazcık rahatsız sanırım mesela pc yi açıyorum bir kaç şeye bakıp kapatmadan kalkıyorum bir kaç dakika geçmeden kendiliğinden kapanıyor ve bazen pc ile uğraşırken birden ilk açılış sf sı gibi bir sf geliyor bir veye iki proğram çalkışıyor diyor
    kendiliğinden açılıp kapanıyor nedenini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

ALLAHIN EMANINDA KALIN
    İ.DUA
    [/quote]

selamun aleykum
    değerli kevseri_resul_76 ;

pc niz acaba , resetmi ( yeniden başlama ) atıyor, yoksa tamamen mi kapanıyor ..?

wesselam...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
    Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

genellikle ısıdan dolayı derler ama belleklerde problem olabilir imkanınız varsa bilgisayarınızı farklı belleklerle bir çalıştırıp problemin devam edip etmediğini kontrol edin.

Yorum

hayır tamamen kapanıyor
        daha öncede böyle olmuştu format attım ama sürekli format pc nin ömrünü kısaltıyor dediler o yüzden acaba başka bişey yapabilirmiyim diye uğraşıyorum

Yorum

birde açıkken bn bişeylerle uğraşırken hani açılış modu varya hoşgeldiniz işte onun gibi bi sf geliyor bir yada iki proğram çalışıyor felan diyor

Yorum

Kardeşim İşlemci Fanı yerinden Oynadırsa işlemci Isındığı İçin Bilgisayar Otomatikman Kapanır.

veya

Kasanın İçinde Aşırı Toz Varsa Bilgisayarın Soğuması Zorlaşıyordur Ondanda Olabilir. İmkanın Varsa Tazikli Havala İle Kasayı Temizleyip Dene Yine Aynı Hata Olursa İşlemci Fanını Kontrol Et.

Sonuçu bildirsen sevinirim

Yorum

inş deniyeceğim Allah razı olsun sonucu bildirirm

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=14659.msg91025#msg91025 date=1277060903]
                inş deniyeceğim Allah razı olsun sonucu bildirirm
                [/quote]

Cümlemizden Razı Olsun

Yorum

kapanmakla ilgili ayarlarını değiştirmelidir bence, bende de öyle oluyordu, değiştim artık kapanmıyor.
                  Ekran koruyucudan bekleme süresini çoğaltırsa büyük ihtimalle sorun hallolur. Bekleme süresi kısa olursa ayarlanan süre dolunca kapanır. Bir tuşa tıklayınca da açılır ve bir iki üç prgram çalışıyor diyor.
                  عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=14659.msg91052#msg91052 date=1277065424]
                    kapanmakla ilgili ayarlarını değiştirmelidir bence, bende de öyle oluyordu, değiştim artık kapanmıyor.
                    Ekran koruyucudan bekleme süresini çoğaltırsa büyük ihtimalle sorun hallolur. Bekleme süresi kısa olursa ayarlanan süre dolunca kapanır. Bir tuşa tıklayınca da açılır ve bir iki üç prgram çalışıyor diyor.
                    [/quote]

hazırda bekletme yi diyorsun yanrlış anlamadırsam abi

oda olabilir haklısın

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=14659.msg90883#msg90883 date=1277023870]
                      hayır tamamen kapanıyor
                      daha öncede böyle olmuştu format attım ama sürekli format pc nin ömrünü kısaltıyor dediler o yüzden acaba başka bişey yapabilirmiyim diye uğraşıyorum
                      [/quote]

Selam üzerinize olsun,

Büyük olasılıkla iki seçenekli bir cevabı var bu sorunun.

1*Sorun işlemci fanındadır değişmelisiniz.
                      2*Power iniz sorunlu onu değişmelisiniz..

Allah kolaylık versin..

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                      Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Allah razı olsun şimdi sorunu tam anlamadan kendi başıma birşey yaspmak istemiyorum hfta sonu bir bilgisayarcıya göstericeğim yinede çok teşekkür ederim sorunu öğreniyim sizede söylerim tahminleriniziden birisinin olma olasılığı yüksek (Sorun işlemci fanındadır değişmelisiniz.)

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X