Ubuntu Resmi Sitesi Ubuntu 10.04 LTS sürümünü en sonunda yayınladı.
Ama Büyük Bir Hayal Kırıklılığı Var En Son Anlatacağım.
10.04 LTS Huzurlarınızda

6 aylık bir aradan sonra yeni Ubuntu sürümü, 10.04 LTS nihayet çıktı.
Yenilikler:
* Ubuntu sistem kurulum aracı , Ubiquity artık kurulum öncesi güncellenebiliyor. Bu sayede kurulum esnasında karşılaşılabilecek sorunlar en aza indirgeniyor.
* Bütünüyle desteklenen hal kadırma desteği. Bu sayede Ubuntu açılışı ve askıya alınma işleminden başlatma daha hızlı.
* Gnome 2.30, KDE 4.4.2
* Nvidia sahipli sürücüler için geliştirilmiş destek.
* Nvidia ekran kartları için açık kaynak sürücü, Nouveau varsayılan olarak geliyor.
* Usplash yerine gelen Plymouth
* Yeni temalar (Ambiance, Radiance)
* İnternetteki sosyal ağlar için Gwibber ve meMenu uygulaması
* Yeni gösterge uygulamacıkları
* Rhythmbox ile birlikte gelen UbuntuOne Music Store
* Video düzenleme aracı pitivi öntanımlı olarak geliyor.
* Gnu Screen pencere yöneticisi için gelişmiş profil ve yapılandırma araçlarını içeren byobu öntanımlı olarak geliyor.
* Öntanımlı olarak gelen Gnome oyunlarının sayısı 5′ e indirildi ve gbrainy adında yeni bir zeka oyunu eklendi.
PC (Intel x86) desktop CD - Ubuntu 10.04 LTS İndir]
Büyük Bir Heyevanla İndirdim Arkadaşlar İso Kalıbınıda Yazdırdım Cd'ye Yüklemeye Başladım
Herşey İlk Etapda İyi Gidiyor Görünümü Güzel V.s.
Kurulum Bitti Pc Açıldı Şifremi Yazdım İnternete Girecem İnanın x486 İşlemci Var Gibi Bilgisayarda O Kadar Yavaşladı Open Officeyi Açmak İstedim 20 Dakikada Zor Açıldı Daha Fazla Dayanamadım Ubuntu 9.10 Geri Yükledim Tavsiye Etmiyorum Bu Yeni Sürümü
Ama Büyük Bir Hayal Kırıklılığı Var En Son Anlatacağım.
10.04 LTS Huzurlarınızda

6 aylık bir aradan sonra yeni Ubuntu sürümü, 10.04 LTS nihayet çıktı.
Yenilikler:
* Ubuntu sistem kurulum aracı , Ubiquity artık kurulum öncesi güncellenebiliyor. Bu sayede kurulum esnasında karşılaşılabilecek sorunlar en aza indirgeniyor.
* Bütünüyle desteklenen hal kadırma desteği. Bu sayede Ubuntu açılışı ve askıya alınma işleminden başlatma daha hızlı.
* Gnome 2.30, KDE 4.4.2
* Nvidia sahipli sürücüler için geliştirilmiş destek.
* Nvidia ekran kartları için açık kaynak sürücü, Nouveau varsayılan olarak geliyor.
* Usplash yerine gelen Plymouth
* Yeni temalar (Ambiance, Radiance)
* İnternetteki sosyal ağlar için Gwibber ve meMenu uygulaması
* Yeni gösterge uygulamacıkları
* Rhythmbox ile birlikte gelen UbuntuOne Music Store
* Video düzenleme aracı pitivi öntanımlı olarak geliyor.
* Gnu Screen pencere yöneticisi için gelişmiş profil ve yapılandırma araçlarını içeren byobu öntanımlı olarak geliyor.
* Öntanımlı olarak gelen Gnome oyunlarının sayısı 5′ e indirildi ve gbrainy adında yeni bir zeka oyunu eklendi.
PC (Intel x86) desktop CD - Ubuntu 10.04 LTS İndir]
Büyük Bir Heyevanla İndirdim Arkadaşlar İso Kalıbınıda Yazdırdım Cd'ye Yüklemeye Başladım
Herşey İlk Etapda İyi Gidiyor Görünümü Güzel V.s.
Kurulum Bitti Pc Açıldı Şifremi Yazdım İnternete Girecem İnanın x486 İşlemci Var Gibi Bilgisayarda O Kadar Yavaşladı Open Officeyi Açmak İstedim 20 Dakikada Zor Açıldı Daha Fazla Dayanamadım Ubuntu 9.10 Geri Yükledim Tavsiye Etmiyorum Bu Yeni Sürümü