Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nasıl bir bilgisayar alayım?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: nasıl bir bilgisayar alayım?

siz interneten siparis vermiyormusunuz? sayfaya bakin belki basasrirsiniz,www.ebay.de/

Yorum

keske imkanimiz olsaydi biz bu islerle ugrasiyoruz, elimize cok guzel malar ucuza geciyor.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=20606.msg125747#msg125747 date=1306185230]
        siz interneten siparis vermiyormusunuz? sayfaya bakin belki basasrirsiniz,www.ebay.de/
        [/quote]
        Yok internete güvenemiyorum,aslında güvenilir diyorlar hata çoğu insan alıyor ama ben bir türlü güvenemiyorum
        [quote author=Ahir-zaman link=topic=20606.msg125748#msg125748 date=1306185407]
        keske imkanimiz olsaydi biz bu islerle ugrasiyoruz, elimize cok guzel malar ucuza geciyor.
        [/quote]
        Hayırlısı inşaallah.İlginiz için teşekkürler
        Ey ateş!
        Seninle ululuk tasladı şeytan.
        Ve ey insan!
        Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=20606.msg125743#msg125743 date=1306180009]
          selamun aleykum
          konuyu görünce ilgimi cekti,biz izinde fark ettik özelilke ceptelofonu ve laptop türkiyede cok pahali internet üzrinden veya akrabalariniz araciligiyla Almanyadan alsaniz sizin icin daha ucuza gelir.
          [/quote]

Arkadaşım şu an avrupa birliğine dahil olmadığımız için gümrüksüz elektronik eşya alamıyoruz sadece yılbaşı ve kurban bayramı gibi günlerde 30 gün boyunca 300 euro nun altındaki ürünleri gift kart olmak şartıyla getirtebiliyorsun cep telefonu girişi kesinlikle yasak el konuyor el konan cihazı alabilmek için mal müdürlüğü vs birçok yerden birsürü belge getirmen gerekiyor cihazda gümrükten sana teslim edildiğinde gümrük işlemine tabi tutularak gümrük vergisi ekleniyor.. Gümrük kanunlarına bakabilirsiniz detaylı birşekilde var.. Cep telefonuda gelen akrabalarınızın cep telefonunu alabilirsiniz onda sorun çıkarmı bilmiyorum (çıkmaz sanırım).. Ama ebay vs portallardan türkiyeye gümrüksüz eşya getirtemiyorsunuz.. Sadece yılbaşı kurban bayramı bir kaç özel gün daha var sadece o günlerde sadece 1 aylığına 300 euronun altındaki hediyeler gümrüksüz geçiyor.. Aksi olsa türkiyedeki firmaların hepsi batardı..
          [b]ONUNCU KÖYÜ ARIYORUM

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X