Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

.chm uzantılı dosyalar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

.chm uzantılı dosyalar

selam aleykum arkadaşlar, internette bazı online kitaplar arıyordum. kitapları bulmasına buldum, ancak kitapı açıp okumak için linke tıkladığımda açılmıyor ve karışık yazılar önüme geliyor, örnek: http://www.hamidaddin.net/ebooks/Msabeeh.chm

sonra bu kitapların ".chm" uzantılı olduğunu gördüm. ancak bende pc'de daha önce yüklemiş olduğum ".chm" uzantılı kitaplar var ve bunları problemsiz olarak aça biliyorum. yardımcı ola bilir misiniz?

Ynt: .chm uzantılı dosyalar

şöyle bi program var. umarım işini görür kardeşim http://www.inndir.com/Chm_Maker-40346p.html

Yorum

bir de hh.exe kurulu olması lazım bilgisyarda. onu ara windows7 kullanıyorsan hemen bulursun. olmadı klasör dizinini yazarım birazdan.onunla da açılıyor.

Yorum

[quote author=muhendis76 link=topic=23258.msg150510#msg150510 date=1336569831]
        şöyle bi program var. umarım işini görür kardeşim http://www.inndir.com/Chm_Maker-40346p.html[/quote]

buna bakmıştım, bu "chm" uzantılı dosya hazırlamak için. yükledim ama linkteki kitap açılmadı.

bir de hh.exe kurulu olması lazım bilgisyarda. onu ara windows7 kullanıyorsan hemen bulursun.
        "hh" diye bir şey buldum ama onunla ne yapmam gerek?

olmadı klasör dizinini yazarım birazdan.onunla da açılıyor.
        lütefn kardeşim, bekliyorum.

Yorum

Bilgisayarım > :c > windows burada ki hh.exe yüklüyse indirdiğin dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç olarak hh.exe'i seç kardeşim.

Yorum

Elmeddin kardeşim htm dosyalarının derlenmiş halidir. Site üzerinde okuman mümkün değildir ( okuma imkanı olanlar var ama yükleme tarzına bağlıdır) vaktim yok ama gün içinde bu dosyayı sana ulaştırabilirim. Gönlün rahat olsun

Yorum

Serkan dosya ne oldu?

Yorum

kardeşim dosya ekte ama dosya bilgileri siteden çekiyor bazen açılmayabilir bilgin olsun

Yorum

CHM dosyaları .html (internet sayfası) dosyalarını bir araya getirir, özellikle e-kitap sunmada kullanılır.. ve CHM dosyasını tüm windows sürümleri programa ihtiyaç olmadan açar..
                  Yalnız verdiğiniz linkte iyi hazırlayamamışlar (muhtemelen Microsoft Word ile web sayfaları hazırlanmış ve sonra e-kitap şeklinde birleştirilmiştir ki çoğu zaman chm'ye dönüştürüldüğünde açılmaz..) aynı hatayı yapmıştım ondan biliyorum.. web sayfalarını başka programlarla (frontpage, dreamweaver vs..) hazırlayıp daha sonra herhangi bir CHM compiler programıyla oluşturmak gerekiyor.. Muhtemelen bu sebeple açamıyorsunuz..

birleştirilen html dosyalar başta hatalı olduğu için ayrıştırmayı (decompile) denedim ve işte örnekteki kitapçık açıldı

linkteki programı indirin.. kurulum verekmiyor sadece winrardan çıkarın ve çalıştırın..

http://www.gridinsoft.com/chm.php

open ve chm dosyanızı açın ve sonra Go..

html dosyaları bir klasör içine çıkartılacaktır.. ve klasörün hemen yanında bir index-anasayfa dosyayı olacak..

klasör ve dosyaların hepsi lazım.. silmeyin.. sağdakini çalıştırın ve işte kitabınız açıldı;

internete gerek duymadan açıyorsunuz..

arapçaymış anlamıyorum.. neyse.. umarım size faydalı olur selametle

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X