Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aranan terimler - ve bir rica

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aranan terimler - ve bir rica

Genelde İrani ve İslami Filmler, Dua, İrfan ve İslami Vahdet Fetvalarını paylaştığım küçük bir blogum var.. Kapatmayı düşünüyordum, istatistiklere bakınca bu kadar az içerikli bir bloga bu kadar çok ziyaret sayısını görünce şaşırdım.. Nereden ve nasıl gelmişler diye bakınca tuhaf bir tabloyla karşılaştım.. Yanlış anlaşılmasın, paylaşmamın sebebi blogdan bahsetmek değil.. Sitenizle ilgili -haddim olmasa da- tavsiyede bulunmak.. Şia, islam inkılabı ve islami vahdeti savunanların sitelerinde veya bloglarında ne tür keyword-anahtar kelime, tag vs. kullanmaları gerektiklerine dair bilgi vermek için..

ÜZEN ARAMALAR ve niye beni buldular..

İranlılar yahudi (????) (Kimdir bu farisiler adlı Hz. Peygamber'in asm övgü dolu hadislerini içeren yazıdan olsa gerek..)
    İran PKKyı destekliyor (????) (İranlıların yakaladıkları TC vatandaşı PKKlıları Türkiye'ye teslim etmesine dair haberden ötürü..)
    Şiilerden komik fetvalar (Şiileri, Vahabi ve Selefilere benzettiler veya hedef şaşırtması yapacak bu akıllılar..)
    Şiilere karşı fetva (sanırım sapık-kafirdir diyecek bu elemanlar..)
    Şiiler aslen yahudidir (????) (ibn-i sebe dalaveresinden olsa gerek..)
    Alevilerin cenaze namazı kılınmaz (Said Nursi'nin aynı bir soruya öfkelenip, onlar ehl-i kıbledir.. vs. diyerek verdiği fetvadan ötürü sanırım.)
    Hizbullaha fetvalar (Amerika ve İsraile fetvalar aramazlar.. Hizbullah'a, Hamas'a karşı fetva ararlar bu bel'am partizanları.. dur bakalım..)
    güler misin, ağlar mısın! sanırım hepsi şii-sünni vahdet fetvalarını paylaşmamdan ötürü buldu beni.. Allah ıslah etsin ne deyim..

SEVİNDİREN ARAMALAR.. Sitenizde bu tür konuların daha fazla açılmasını rica ediyorum..

Dini Filmler
    İran Filmi
    İslami Filmler
    İran'ın dini filmleri
    İran Peygamber Filmleri
    Hayat Filmi
    Hazreti Zehra
    İslami Vahdet
    Altın ve Bakır
    Farslar kimdir
    Şehadet
    Hz Fatıma Tesbihatı
    Tuhef ul Ukul

İran Filmleri
    Sevgi İksiri
    Şehidin duası

İmam Humeyni
    Rükû bir iken Secde neden iki defadır
    İslami Şiirler
    Züht nedir
    Seyyid Kutub ve Ayetullah Humeyni

Türkçe Altyazılı İran Filmleri
    Farsça Film
    Kumeyl Duası
    Peygamberlerin sıfatları
    Tövbe nedir
    Sıcak havada oruç
    Aşk ve sevda dini
    Şia Cuma Namazı
    Said Nursi ve İmam Humeyni
    Kulluk ve İbadet
    Ammar Bin Yasir

Bin Badis Kitapları
    Şii Sünni Meselesi ve Vahdet
    İlahi Aşk
    Selman-ı Farisi

İran azınlıklar
    Tavsiye edilen tesbihatlar
    Ali Şeriati Mazlum
    Cevşen
    Secdenin anlamı
    Kadir Gecesi
    On iki imam Risalei Nur
    İstiğfar
    Peygamberin Mucizeleri
    Namaz sonrası dua

Suudi Arabistanlı çocuk
    Cehennem azabı
    Şükür duası
    Namazın manası

Şiada İrfan ve Tasavvuf
    Niye oruç tutmalı
    Sevgi dini
    Peygamberin Hayatı
    Mucize ve Keramet farkı

vs.

blogum kapsamlı değil.. belki yazdığım konular yüzünden sadece bu kısıtlı aramalar bana ulaştı.. ama sadece insanların neleri araştırdığına dair kısmen bilgi verir diye yazayım dedim.. ki inşallah bu tür konulara da fazlaca eğilmek istersiniz.. Selametle

Ynt: Aranan terimler - ve bir rica

Kardeşim ben hep diyorum konu bile açdım burada kaç zamandır konuşuyorum ama boş konuştuğumu anladım ki kimse birşey demiyor bende bıraktım.
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Ynt: Aranan terimler - ve bir rica

mence sitede herkes bazı şeyleri üslenmeli ki bu sayılan bölümler başlıklar da açılsın ve çoğalsın. illa da birilerinin birilerini görevlendirmesi veya illa da görev almak isteyenlerin yönetici admin olması gerekmiyor.
      herkes bir şeylerin ucundan tutarsa çok güzel işler başarılır.

mesela bir arkadaşım dua bölümünde biraz araştırma yapsa ve dua sayfasında paylaşsa.
      bir arkadaşım iran filmlerini toplasa
      bir başkası önemli gün ve gecelerle ilgili bölüm açıp ordan günlük duyurularda bulunsa.
      ama bunu karşılık beklemeden yapmalıyız.
      bunları yapmak için sitede görevli admin veya moderatör olmaya gerek yok diye düşünüyorum
      [center]
      ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
      [center]
      Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
      Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X