Genelde İrani ve İslami Filmler, Dua, İrfan ve İslami Vahdet Fetvalarını paylaştığım küçük bir blogum var.. Kapatmayı düşünüyordum, istatistiklere bakınca bu kadar az içerikli bir bloga bu kadar çok ziyaret sayısını görünce şaşırdım.. Nereden ve nasıl gelmişler diye bakınca tuhaf bir tabloyla karşılaştım.. Yanlış anlaşılmasın, paylaşmamın sebebi blogdan bahsetmek değil.. Sitenizle ilgili -haddim olmasa da- tavsiyede bulunmak.. Şia, islam inkılabı ve islami vahdeti savunanların sitelerinde veya bloglarında ne tür keyword-anahtar kelime, tag vs. kullanmaları gerektiklerine dair bilgi vermek için..
ÜZEN ARAMALAR ve niye beni buldular..
İranlılar yahudi (????) (Kimdir bu farisiler adlı Hz. Peygamber'in asm övgü dolu hadislerini içeren yazıdan olsa gerek..)
İran PKKyı destekliyor (????) (İranlıların yakaladıkları TC vatandaşı PKKlıları Türkiye'ye teslim etmesine dair haberden ötürü..)
Şiilerden komik fetvalar (Şiileri, Vahabi ve Selefilere benzettiler veya hedef şaşırtması yapacak bu akıllılar..)
Şiilere karşı fetva (sanırım sapık-kafirdir diyecek bu elemanlar..)
Şiiler aslen yahudidir (????) (ibn-i sebe dalaveresinden olsa gerek..)
Alevilerin cenaze namazı kılınmaz (Said Nursi'nin aynı bir soruya öfkelenip, onlar ehl-i kıbledir.. vs. diyerek verdiği fetvadan ötürü sanırım.)
Hizbullaha fetvalar (Amerika ve İsraile fetvalar aramazlar.. Hizbullah'a, Hamas'a karşı fetva ararlar bu bel'am partizanları.. dur bakalım..)
güler misin, ağlar mısın! sanırım hepsi şii-sünni vahdet fetvalarını paylaşmamdan ötürü buldu beni.. Allah ıslah etsin ne deyim..
SEVİNDİREN ARAMALAR.. Sitenizde bu tür konuların daha fazla açılmasını rica ediyorum..
Dini Filmler
İran Filmi
İslami Filmler
İran'ın dini filmleri
İran Peygamber Filmleri
Hayat Filmi
Hazreti Zehra
İslami Vahdet
Altın ve Bakır
Farslar kimdir
Şehadet
Hz Fatıma Tesbihatı
Tuhef ul Ukul
İran Filmleri
Sevgi İksiri
Şehidin duası
İmam Humeyni
Rükû bir iken Secde neden iki defadır
İslami Şiirler
Züht nedir
Seyyid Kutub ve Ayetullah Humeyni
Türkçe Altyazılı İran Filmleri
Farsça Film
Kumeyl Duası
Peygamberlerin sıfatları
Tövbe nedir
Sıcak havada oruç
Aşk ve sevda dini
Şia Cuma Namazı
Said Nursi ve İmam Humeyni
Kulluk ve İbadet
Ammar Bin Yasir
Bin Badis Kitapları
Şii Sünni Meselesi ve Vahdet
İlahi Aşk
Selman-ı Farisi
İran azınlıklar
Tavsiye edilen tesbihatlar
Ali Şeriati Mazlum
Cevşen
Secdenin anlamı
Kadir Gecesi
On iki imam Risalei Nur
İstiğfar
Peygamberin Mucizeleri
Namaz sonrası dua
Suudi Arabistanlı çocuk
Cehennem azabı
Şükür duası
Namazın manası
Şiada İrfan ve Tasavvuf
Niye oruç tutmalı
Sevgi dini
Peygamberin Hayatı
Mucize ve Keramet farkı
vs.
blogum kapsamlı değil.. belki yazdığım konular yüzünden sadece bu kısıtlı aramalar bana ulaştı.. ama sadece insanların neleri araştırdığına dair kısmen bilgi verir diye yazayım dedim.. ki inşallah bu tür konulara da fazlaca eğilmek istersiniz.. Selametle
ÜZEN ARAMALAR ve niye beni buldular..
İranlılar yahudi (????) (Kimdir bu farisiler adlı Hz. Peygamber'in asm övgü dolu hadislerini içeren yazıdan olsa gerek..)
İran PKKyı destekliyor (????) (İranlıların yakaladıkları TC vatandaşı PKKlıları Türkiye'ye teslim etmesine dair haberden ötürü..)
Şiilerden komik fetvalar (Şiileri, Vahabi ve Selefilere benzettiler veya hedef şaşırtması yapacak bu akıllılar..)
Şiilere karşı fetva (sanırım sapık-kafirdir diyecek bu elemanlar..)
Şiiler aslen yahudidir (????) (ibn-i sebe dalaveresinden olsa gerek..)
Alevilerin cenaze namazı kılınmaz (Said Nursi'nin aynı bir soruya öfkelenip, onlar ehl-i kıbledir.. vs. diyerek verdiği fetvadan ötürü sanırım.)
Hizbullaha fetvalar (Amerika ve İsraile fetvalar aramazlar.. Hizbullah'a, Hamas'a karşı fetva ararlar bu bel'am partizanları.. dur bakalım..)
güler misin, ağlar mısın! sanırım hepsi şii-sünni vahdet fetvalarını paylaşmamdan ötürü buldu beni.. Allah ıslah etsin ne deyim..
SEVİNDİREN ARAMALAR.. Sitenizde bu tür konuların daha fazla açılmasını rica ediyorum..
Dini Filmler
İran Filmi
İslami Filmler
İran'ın dini filmleri
İran Peygamber Filmleri
Hayat Filmi
Hazreti Zehra
İslami Vahdet
Altın ve Bakır
Farslar kimdir
Şehadet
Hz Fatıma Tesbihatı
Tuhef ul Ukul
İran Filmleri
Sevgi İksiri
Şehidin duası
İmam Humeyni
Rükû bir iken Secde neden iki defadır
İslami Şiirler
Züht nedir
Seyyid Kutub ve Ayetullah Humeyni
Türkçe Altyazılı İran Filmleri
Farsça Film
Kumeyl Duası
Peygamberlerin sıfatları
Tövbe nedir
Sıcak havada oruç
Aşk ve sevda dini
Şia Cuma Namazı
Said Nursi ve İmam Humeyni
Kulluk ve İbadet
Ammar Bin Yasir
Bin Badis Kitapları
Şii Sünni Meselesi ve Vahdet
İlahi Aşk
Selman-ı Farisi
İran azınlıklar
Tavsiye edilen tesbihatlar
Ali Şeriati Mazlum
Cevşen
Secdenin anlamı
Kadir Gecesi
On iki imam Risalei Nur
İstiğfar
Peygamberin Mucizeleri
Namaz sonrası dua
Suudi Arabistanlı çocuk
Cehennem azabı
Şükür duası
Namazın manası
Şiada İrfan ve Tasavvuf
Niye oruç tutmalı
Sevgi dini
Peygamberin Hayatı
Mucize ve Keramet farkı
vs.
blogum kapsamlı değil.. belki yazdığım konular yüzünden sadece bu kısıtlı aramalar bana ulaştı.. ama sadece insanların neleri araştırdığına dair kısmen bilgi verir diye yazayım dedim.. ki inşallah bu tür konulara da fazlaca eğilmek istersiniz.. Selametle
Yorum