Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

video düzenleme

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

video düzenleme

BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
    HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
    VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE

bundan sonra... degerli forum üyeleri, abilerim, kardeslerim sizlerin yardim ve tavsiyeleriniz ile bloglarimiz eskisinden daha iyi bir sekilde görevlerini yerine getirmektedirler. Resimlerin düzenlenmesi, blogun dizayni ve s. gibi konularda cok yardimci oldunuz, Allah yardimciniz olsun. simdi de sizlerden videolarin düzenlenmesi konusunda yardim istiyorum:

1. Videolari düzenleme (kesme, ekleme yapma ve s.), altyazi ekleme icin hangi proqrami önerirsiniz?
    2. "sony vegas pro" video düzenleyicisi nasildir?
    3. Baslik altinda (her hangi bir programi esas alarak) video düzenleme, özellikle altyazi konusunda dersler vere bilir misiniz?

Ynt: video düzenleme

Ve aleykum selam. Video düzenleme işine birara bayağa kafayı bozmuştum. Değişik programlar denedim, her birinin kendi imkan ve özellikleri var. Öncelikle amaç ne, onu belirlemek lazım. Eğer işin sadece altyazı falansa, işini Movie Maker de görür. Başka yapmak istediklerin varsa bu konuda, yaz, amaca göre birşeyler yazalım bildiğimiz kadarıyla.
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

hayir, istedigim sadece altyazi degil. Genel olarak sony vegas pro programinda video düzenleme ile ilgili kim ders vere bilir? Bildigim kadari ile bu program cok iyi ve tavsiye edilen. Ben bir zamanlarda bu ise giristim ve o zaman youtube'da kayitli güzel videolar paylasan bir arkadasim bana bu programi tavsiye etmisti. Indirip kurdum ama calistiramiyorum, yardim ede bilir misiniz?

Yorum

EDIUS kullanmanı tavsiye ederim,
        Corel VideoStudio da Edius kadar olmasa da kullanışlı ve hızlıdır.
        [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

konu hakkında bir şeyler söyleyecek olan yok mu?

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X