Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Youtube'de "an occurred error please try again" later hatası alanlar...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Youtube'de "an occurred error please try again" later hatası alanlar...

Selamunaleykum. Son 3-4 gündür youtube'de video izlemek isterken şu hatayı alıyordum. "an occurred error please try again later" internetten çözümünü buldum hamdolsun.

ÇÖZÜM İÇİN ŞU ADIMLARI UYGULAYIN :

Hemen Başlat-->Çalıştır tıklayıp şunu Yazıyoruz C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Karşımıza Gelen Ekranı simge durumuna küçültüp aşağıdaki linkten rarlı dosyayı indiriyoruz..Rar Çıkardıktan Sonra Host Dosyasını Kopyalayıp Biraz Önce simge durumuna küçülttüğümüz pencerenin içine yapıştırıyorsunuz.Karşınıza Gelen EVET -HAYIR seçeneğinden EVET e tıklayıp İşi bitiriyorsunuz.

http://rapidshare.com/files/261087513/hosts.rar

Hayırlı olsun )

Ynt: Youtube'de "an occurred error please try again" later hatası alanlar...

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=6917.msg45751#msg45751 date=1249231769]
    Allah razı olsun aynı hatayı ben de alıyordum

inşaallah deneyeceğim...

[/quote]

Allah cümlemizden razı olsun. Adımları uyguladıkan sonra gene aynı htayı alırsanız, Explorerınızı ya da hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız açıp kapatın sorun düzelir inşaAllah.

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=6917.msg45751#msg45751 date=1249231769]
      Allah razı olsun aynı hatayı ben de alıyordum

inşaallah deneyeceğim...

[/quote]
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Allah cümlemizden razı olsun.

Yorum

Allah razı olsun...
          problem kalmadı.
          doya doya Neşet Ertaş dinleyebileceğim..
          +
          Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

ecmain kardeşim

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X