Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünyayi Degistiren 15 Web Sitesi Hangisi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dünyayi Degistiren 15 Web Sitesi Hangisi?

Web’in keşfedilişinin 15’inci yılında, The Guardian dünyayı değiştiren 15 siteyi belirlemiş.

1-eBay.com- 168 milyon kullanıcısı var.

2-Wikipedia.com- Sanal ansiklopediyi günde bir milyon kullanıcı ziyaret ediyor.

3-Napster.com- 500 bin para ödeyen abonesi var bu dosya paylaşım sitesinin

4-YouTube.com- Günde 100 milyon video klip izleniyor bu sitede!

5-blogger.com- 19 milyon iştirakçinin ahkâm kestiği bir dünya.

6-Friendsreunited.com- Cennet vatanda işe yaramasa da eski okul arkadaşını bulmak isteyen gâvura büyük hizmet veriyor.

7-Drudgereport.com- Bu haber sitesi flaş haber patlatmasıyla tanınıyor ve günlük 400 bin haber meraklısı bu siteye dadanıyor.

8-Myspace.com- 100 milyon dünyalının kullandığı sosyalleşme sitesini sanırım artık herkes biliyor.

9-Amazon.com-250 ülkeden 35 milyon müşteri ciddi bir pazar değil mi?

10-Slashdot.com- Aylık 6 milyon ziyaretçinin takıldığı teknoloji ve internet forum sitesi. Dijital Einstien’ların sitesi dersek yanlış olmaz.

11-Salon.com- Gazetelerin dijitalize olma yolundaki en iyi örneği. On yıl sonra gazete ve dergilerin geleceği nokta olarak nitelendiriliyor.

12-Craiglist.org- Her ay 4 milyar ziyaretçi! Bi’tür global sarı sayfalar veya seri ilan sitesi.

13-Google.com-Artık hava, su ve google... O olmadan hayat durur! Günlük 1 milyar iştirakçi!

14- Yahoo.com-440 milyon kullanıcısı olan portal

15-easyjet.com-Ucuz uçak bileti sağlayan siteden 30 milyon gezgin faydalanıyor

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Ynt: Dünyayi Degistiren 15 Web Sitesi Hangisi?

Bu 15 site`den 9 tanesi`nin adını ilkkez duydum. 8)

Yorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Şianın gündeminide Welayet.com değiştiriyor sanırım 8)
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

sianin gündemi degisiyormu?

Yorum

Yani şu anlamda her zaman yeni haberler ve yazılarıyla gündemde kalabiliyor kendimce : 8)
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Çeri link=topic=11789.msg71133#msg71133 date=1265123018]
              Bu 15 site`den 9 tanesi`nin adını ilkkez duydum. 8)
              [/quote]
              ''Ey göz!
              Yaşla dolup taş,ağla ağla durmadan,
              Çünkü kim ağlayacak şehitlere sonradan
              Ağla o kervana ki taktir ile yürüyor,
              Ahde vefa etmeğe ölüm onu sürüyor''

Yorum

Bende 7 sini yeni gördüm.
                Hayret içlerinde facebook.com yok
                "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

katiliyorum muntazar kardesim...

bu arada itiraf etmeliyim;
                  bu sitelerden cogunu ben hic bilmiyorum, siteleride yoklamadim acikcasi, ünlü olmalilar ben bilmesemde baskalari biliyorlardir diye alintiladim ama anlasilan bos cikti :

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=11789.msg71299#msg71299 date=1265208404]
                    bu arada itiraf etmeliyim;
                    bu sitelerden cogunu ben hic bilmiyorum, siteleride yoklamadim acikcasi, ünlü olmalilar ben bilmesemde baskalari biliyorlardir diye alintiladim ama anlasilan bos cikti :
                    [/quote]Belki`de çoğunu reklamlarını yapmak için listeye koydular.Siz`de buna alet oldunuz. ???

Yorum

buda gayet mantikli
                      Allah razi olsun

Yorum

çoğunu bende ilk defa duydum
                        acaba ençok ziyaret edilen en çok üyesi olan islami site hangisi bilen varmı?
                        "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

güzel soru gercekten
                          cevabi bende yok malesef

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X